icon

MUDr. Jonáš z www.centrumjonas.sk - skúsenosti

novaadka
20. máj 2014

Co hovorite na prirodzenu regulaciu pocatia (bez liekov a lekarskych zakrokov), ktoru doktor Jonas vypocita? Poculi ste nieco o tom?
Stoji to len okolo 20 eur a sa mi to zda velmi malo na to, ze presne a uspesne vypocita plodne dni pre mnohe pary, ktorym nepomohlo ani nekolko krat opakovane umele oplodnenie. V referenciach udava rozne pary, ktore mu dakuju, ze skusili hned prvy mozny termin a vyslo im to.
Ja som v r.2012 po roku snazenia o babatko potratila pretoze mi odumrel plod v cca 6 tyzdni. Teraz sa snazime asi pol roka a zatial nic. Hlavne som zvedava, ci tie jeho vypocty naozaj funguju (poslete meno, bydlisko, datum a cas vasho narodenia, datum menstruacie a on vam posle jeho vypocet plodnych dni a dokonca aj pohlavie dietata na rok dopredu). Dakujem

Strana
z2
sarkasticka
24. jan 2017

Ahojte žienky, nezdá sa Vám, že táto "zázračná metóda", ktorú vymyslel astrológ a psychiater MUDr. Eugen Jonáš je v skutočnosti skrytá forma HYIENIZMU?

http://zena.pravda.sk/rodina/clanok/271850-zufa...

noni99
21. mar 2017

ahojte. baby prosim vas a tie problemove aspekty vyznacuju riziko tehotenstva alebo zdravie dietata?

marinka70
7. feb 2020

Ahojte, je tu prosim Vas nejaka co si davala vypocitat aj prirodzene neplodne dni - antikoncepciu?

Strana
z2