MUDr. Maršík - skúsenosti
Ahojte.Prosím Vás máte niektorá skúsenosť s MUDr.Maršíkom?aký je to lekár?ako ste s ním spokojné?Počula som,že je pridrahý?aký je Váš názor?ďakujem
@my_angel20 Ahoj prepac ze az teraz ale co sa tyka pana doktora Marsika ano je trosku drahsi ale zato je to uzasny laskavy mily a hlavne velky odbornik vo svojom odbore a vie co robi ja sama k nemu chodim a budem cez neho rieist 4 pokus ivf a som snim aj s jeo pristupom nadmieru spokojna . Vrelo odporucam .
@janulqa1975 áno milý je, zažila som ho, ale nepomohol mi.. a trošku ma mrzelo, keď som k nemu chodila, že vkuse sa ma pýtal, kedy už budem tehotná( čo on myslel zo srandy), ale ja som bola po 4 MA! takže som to ukončila. ale ďakujem za odpoveď
@my_angel20 ahojte dievčata.dnes som bola za dr maršika ale je velmi dobri lekar a mili zatial som snim spokojna.dnes sme sa rozhodli na darcovske spermie lebo manžel ma azoo.tak dnes mi brali krv lebo troška mam slabe vaječniki.a o 3 tyždne budem mat vysledki.a čaka ma odber vajička velmi sa bojim neviem ako to predbieha.viberu mi vaječniki normalne?nebudem mat žiadne vaječniki pokial ne pojdem na vklad?hehe😀vobec sa ne viznam.prosim ak mate stim niekto skusenost na pište.
Neviem či je táto téma ešte aktívna, ale moja skúsenosť s týmto lekárom je zatiaľ veľmi dobrá. Chodím k nemu do Ferticentu od apríla 2014. Predchádzajúci gynekológ ma strašil, že mám polycistické vaječníky a nikdy nebudem môcť mat deti. Pán Maršík ma vyšetril a povedal, že vôbec to tak nevidí, ale bude to pre istotu sledovať. Do ničoho ma nenútil, povedal, že keď sa rozhodneme do toho ísť, tak potom to začneme riešiť, ale rok môžme skúšať sami a potom keď nič začneme s liečbou. Po 9 mesiacoch sa nám v decembri zadarilo a teraz stále chodím k dr. Maršíkovi a zaujíma sa o všetko. Zatiaľ nemôžem povedať nič zlé. Mám zaplatenú ročnú starostlivosť, hoci kedy keď mu zavolám mi odpovie na otázky, poradí.
Vyššie príspevok mi nejde upraviť, spravila som chybu, malo tam byť od apríla 2019
@kittyna5 Ahoj, neviem či ešte prispievaš na MK, ak áno, bolo by to super. Chcela by som ťa poprosiť o informáciu, či Mudr. Maršík pôsobí vo Ferticente aj ako gynekológ, alebo iba ako IVF lekár. Rada by som zmenila gynekológa a do Ferticentu to mám na skok. Vopred vďaka a želám krásne tehuľkovanie🙂🤰
@kittyna5 Ahaaa, tak ty už máš aj odrodené😀 Super. Jeejda, to si ma neskutočne potešila a si s ním spokojná? A ja mám súkromného, je milý, len okrem štandardných vyšetrení nič nespraví naviac, nie je tam keď ho potrebujem a len sa vytešuje z mojej sliznice maternice, no pre to aby som otehotnela nespraví nič☹
@janie7 áno som. Keď niečo potrebujem, zavolám a už riešime čo treba. Pár krát sa mi stalo, že som čakala na rad dlhšie ako som mala, ale to zasa nebola jeho chyba, ale niektorí ľudia sa chodia k lekárom vykecávať a zdržovať 😅 to jediné mi vadilo, keď sa občas stalo, ale viac menej vždy presne na čas ma zobral. Inak nemám asi žiadne negatívum. Urobí čo má, keď sa pýtam odpovedá, robí si srandu, takže sa tam ani necítim ako na vyšetrení 😄
@kittyna5 To je ako krasny sen, resp. realita ale v Brne, kde chodím do CAR. Sme tam ako jedna veľká rodina a toto tu na SR chýba. U mňa bolo poslednou kvapkou v mori u môjho gynekológa to, že keď som išla na krv po KETe, tak tam nebol a výsledky mi oznamoval priamo vedúci kliniky, s tým, že to nevyšlo, ale, že nevie koľko dňové embryjko sme vkladali, tak že o 2 dni môžme skúsiť znova. Hlavne, že som sestričke dávala celú podrobnú lekársku správu od môjho doktora v Brne😠 Ďakujem.
Ahojte dievcata. Nam sa to konecne podarilo. Po 12tich rokoch snazenia nam pan dr Marsik pomohol. Sice az na piaty pokus, ale vyslo. V novembri sa nam narodil zdravy a krasny syn Leo. Dr a jeho personal su skveli. Citila som sa tam vyborne.
@jupajda Wow, srdečná gratulácia💃👶 Ja som bola u neho na konzultácii, lebo chcem zmeniť gynekológa, chodim do Brna do CAR a som pred druhou stimuláciou. Najprv ma lámal, že teda či nevyskúšam Ferticent, na druhý cyklus, no keď som mu povedala, že ku komu v Brne chodím, úplne rezignoval a povedal, že lepšie som sa rozhodnúť nemohla. Ako, že úžas...vyslovene fakt, že prvý doktor, čo ťa nepošle do pápa, keď nechceš jeho služby v rámci IVF a normálne mi začal vysvetlovať všetky veci ohľadne IVF...veľmi dobrý dojem na mňa urobil.
Ďakujem MUDr. Maršíkovi za akútny cisársky rez, ktorý mi vykonal v roku 2022, hoci som ho nemala zazmluvneného. Myslím, že môjmu synovi aj mne zachránil život. Ležala som v nemenovanej nemocnici s extremnymi bolestami a dost silným krvácaním takmer celú noc, MUDr. Maršík prišiel skoro ráno do nemocnice a tou sekciou ma vykúpil z tých bolestí a ohrozenia života.

@jupajda ahoj,uz si bola za dr? Ako pokračujes?