MUDr. Maršík - skúsenosti
Ahojte.Prosím Vás máte niektorá skúsenosť s MUDr.Maršíkom?aký je to lekár?ako ste s ním spokojné?Počula som,že je pridrahý?aký je Váš názor?ďakujem
a chodím tiež s manželom k MUDr. Maršíkovi a sme veľmi spokojní. Zatiaľ nemôžem povedať nič zlé na neho. Vždy ochotne vysvetlí čo treba, komunikácia s ním je fajn, a hej, až na to, že niekedy má humor, ktorému nie vždy porozumiem :D ale inak odborník! Prave podstupujem stimuláciu hormonmi, pripravujeme sa na 1.IVF. Je tu ešte niekto, kto v Repromedice podstupuje IVF? rada by som s niekým zdielala rovnaké pocity a skúsenosti..
Ja som od tohto doktora z Repromedicy odisla. Bordel, chaos, prava ruka nevie, co robi lava. Absolutne nezohrany so sestrickou a zvyskom personalu. Namiesto pohody a kludu stres a prehananie. Ak to porovnam s pristupom v Brne, tak Repromedica taha za kratsi koniec. Marsik ma toho prilis vela, lieta medzi 3 pracoviskami a preto zabuda, co je na skodu. Mozno je to odbornik na slovo vzaty ale domotany na moj vkus viac, ako je treba.
je odbornik v tom co robi, no ja snim nemam akuratne dobre skusenosti. mna nastval hlavne tym ze som mu zaplatila za nadstandardnu starostlivost nehoraznu sumu a nakoniec som cakala vonku v cakarni ako ostatny, tak som mu povedala svoje. dalsia vec scim som nebola spokojna bolo ze som za ivf zaplatila a nakoniec kedze sa embryjko nevyvyjalo mi chcel dat zaplatit 330 eur za vyskrab, podotykam ze som s tym nesuhlasila a sla k normalnemu obvodnemu lekarovi, vyskrab som nepotrebovala kedze som dost zacala krvacat a maternica sa mi sama vycistila. hned som od neho odisla. chodila som do iscaru k pani doktorke Lattakovej, po 2 pokuse mam doma 16 mesacný parik. urcite je odbornikom na to co robi, to uznavam, no strasne je orientovany na peniaze, mala som z neho pocit ze uz aj za vzduch mam zaplatit co dycham u neho v ordinacii.
chodila som k nemu este do ISCARU ked tam robil prvy krat. Stimuloval ma na IVF a 2 dni pred OPU odisiel od nich lebo ze sa vraj nedohodli na peniazoch dokoncil to docent ale bolo to take platanie..... potom po rokoch sa vratil do ISCARU a pri daslom pokus ema vysetrovala a to mi dal rovno do ruky vizitku so svojou vlastnou ambulancoiu..... Mala som z neho velmi zly pocit ja by som k nemu nesla ani by som ho nikomu neodporucala, i ked odbornik asi j, no je velmi rozlietany a ako zu uz pisali velmi je na prachy.....
@zuzulikmichalik ahoj, ja teraz zacinam z hormonalnymi injekciami. Tiez ma má Marsik a zda sa mi velmi dobry.
Ahoj denidi. Injekcie sa volaju bemful ci bemfol neviem. Ked ti to ma kto puchat, tak moze aj do ramena a ked sama, tak do brucha. Genetiku uz mas vybavenu? Lebo na vysledky sa caka dva mesiace ☹
Jaj, tak to uz asi nepotrebujes. Ja tym, ze deti nemam, tak to odomna aj manzela vyzadovali.
Dnes je treti den co si picham injekcie. Mam ich na 5 dni. Potom budem brat nejake tabletky. To mi vysvetlia ked tam pojdem na kontrolu, ci mi vajecniky dostatocne narastli. To bude tuto stredu.
Ahoj. Je nutne si este pichat na tri dni dve injekcie naraz do brucha. Zajtra pojdem zas na kontrolu. Ked budu vajecniky velke, co uz su, len este trosku musia narast, tak v pondelok pojdem na odber vajicok. To sa dozviem zajtra.
Podľa mňa veľmi dobrý odborník... Vďaka nemu máme 4-ročný poklad doma 🙂
A je veľmi milý, všetko ochotne vysvetlí, poradí 😉
@denidi ano, napodiv to ide dost rychlo. Ked uz vsetko vybavis, tak uz to potom ide. Brucho ma neboli. Len obcas citim vajecniky. Dnes mi pichli dve injekcie. Ta druha je dost stiplava.. ☹ tu som dostala do zadku a tu jednu do brucha. V pondelok ked budu mat vajecniky velkost 18 mm, tak v stredu mam odbery vajecnikov.
Dakujeeem 😉 Citim sa dobre. Ty si v akej fáze?
Treba verit, ze to vyjde na prvu šupu 😉
@jupajda ahoj,injekcie už mám doma,ale žiaľ sa mi to o mesiac odložilo,p pretože dr Marsik ide začiatkom júla na konferenciu do Rakuska a mne by tam vychádzal akurat vklad,keby som bola dostala ms do včera,tak od dnes stimulujes,ale ako na potvoru prišla až dnes a už ma nedá stimulovať,preistotu zajtra ráno budem volať,ze som 2DC či sa niečo nezmenilo,ale pochybujem
Aaach to má mrzi,ze to nevyšlo,ale máte aj mrazacikov nejakych,nie?

Ahoj, ja som u neho cca 3/4 roka.. je v Ba pokial ide o IVF spicka,bola som aj v Brne, a za posl desat rokov bohuzial presla kvovli mojim zdrav problemom x zen.lekarov na SK, tak mam moznost porovnat...je svojsky, ale rozumie tomu co robi ..moj nazor...