Pozitívne tehotenské testy bez príznakov
tehotenstvo moze uplne uspesne prebiehat aj bez akychkolvek priznakov. Tie naozaj nie su povinnou sucastou tehotenstva, ich pritomnost sa zbytocne precenuje, lebo nevypovedaju o nicom.
@annaorackova nemusí ti byť nič, môže to ešte len prísť. Tehotná určite si.
@annaorackova gratulujem k pätorčatám 😂
@annaorackova gratulujem k pätorčatám 😂
@anonym_9a9ee8 je vam dačo smiešne po 6tich rokoch snaženia o bábätko vám to pripadá smiešne 😌
@annaorackova nemusí ti byť nič, môže to ešte len prísť. Tehotná určite si.
@vandica akurát mam bolesti pod bruško ako keby mi každú chvíľu prišla menštruácia
Juhuuuu! Gratulujem! 🩷🩷🩷
@anonym_9a9ee8 je vam dačo smiešne po 6tich rokoch snaženia o bábätko vám to pripadá smiešne 😌
@annaorackova trošku zmyslu pre humor žena 😁 gratulujem.
@annaorackova tešíme sa s vami , ale musíte uznať ,že aj o pol noci so zalepenymi očami by sme videli,že ste tehotná a veeeeľmi si užívajte že vám nič nie je. Prevracane mesiace sú fakt naprd. Gratulujem
A aké príznaky čakáš? ... ono je to individuálne ... ja som do nejakého 5.-teho mesiaca fungovala úplne normálne, keby mi nezačalo rásť brucho a neskutočne páliť záha, ani neviem, že som tehotná ... ja som na to, že som tehotná prišla tak, že som si na chleba natrela jahodový džem a Vysočinu salámu, si hovorím, kus divné, či? ... až potom som si urobila tehotenský test ... frčala som na tom celé tehotenstvo 😀
@annaorackova
@vandica akurát mam bolesti pod bruško ako keby mi každú chvíľu prišla menštruácia
@annaorackova Gratulujem, Anička! ❤️
My sme sa snažili 3 roky a keby nemám test pozitívny ani neviem že som tehu, jedine potom únava, bolest prsníkov, kríže a brutálna únava ale nebolo mi vôbec zle jedine sem tam mi smrdeli veci. Gratulujem!
@annaorackova áno, také pocity som mala aj ja.ako keby mi stále mala prísť menštruácia a ona nechodila. Spravila som si test a test pozitívny.
Keď sa snažíte 6 rokov, tak by si mala mať niečo naštudovane. Napríklad to, že príznaky mať nemusíš. A aj to, čo znamenajú dve čiarky na teste.
A ake priznaky? Vsak si len teraz zistila,ze si tehotna, este sa to len rozbehne a budes rada,ak ziadne mat ani nebudes.
Anca anca...co na toto odpovedat slusne. Vyjde ti x pozitivnych testov a opytas sa ci si v tom. Menej telky, viac knih. Idealne o biologii
@annaorackova
super, tu nolest som mala aj ja pri 3 tehotenstve. Bála som sa, ze nedojdem z mesta domov a začnem krvácať. Čakám čakám a nič. Na tretí den som urobila test a kolajnice ako šľak 🙂 Drzim palce ❤️

Vsak vidis ze si tehotna, vsetky pozitivne tak co ine si mozeme mysliet. Nemusis mat priznaky