icon

Na koľký pokus vám vyšlo IVF?

mima
4. feb 2010

ahojte, zakladam novu temu, lebo ma zaujima kolko sa pokusate o miminko s IVF + ICSI vy

nam to na 1x nevyslo, vlastne nedoslo ani k transferu, mali sme len 1 embryko a to sa prestalo po 2 dnoch dalej vyvijat, pomohli by mi dake pozitivne ohlasy od vas, ze na kolky krat sa to podarilo Vam, lebo neviem ci to este skusit, velmi by som chcela, len mi chyba odvaha, dakujem ak sa podelite o svoje skusenosti s poctom IVF aj vy 😲

mima
autor
5. feb 2010

ako som spominala u nas nedoslo po 1.stimul. ani k transferu, takze zvazujeme 2.stimul. teraz niekedy, buduci tyzden idem k dr. uvidim co nam navrhne, ci sa da nieco urobit inak, kedze si to platime, musime naozaj dobre zvazit co dalej ☹

marhulinka
5. feb 2010

Mima budu mocinky držet pěstičky,druhé IVF jsem já absolvovala v jiném Caru,vše bylo úplně jiné...Tak i tobě přeji,ať ta "dvojka" je šťastné čísilko pro vaše miminko 🙂 😉

mima
autor
5. feb 2010

ratat...tak dufam, ze to dobre dopadne hned na 1 sup, drzim paste 🙂 no na to Brno je po nete fakt dost chvaly...daj potom vediet ako ste dopadli...a kedy mozes dat test, teda kolko mate po IVF ?

ratatooy
5. feb 2010

Mi teprve 3 den po et.test bude až 17.2 máme jen jedno mimi nechtěli jsme dvojčata.a ještě máme 4 mrazačky

mima
autor
5. feb 2010

to ubehne ako voda neboj 😉

cepecek
5. feb 2010

Mimo, je mi 29 let a když jsem měla malou tak mi bylo skoro 27. Jinak mrazáčci vydrží jak dlouho chceš🙂.

mima
autor
5. feb 2010

cepecek, ja mam 34, trochu zvysenu hodnotu FSH, mi namerali 10,6, asi preto bolo tych vajicok pomenej ☹ asi to este skusime raz, buduci tyzden idem k dr. tak uvidime ci navrhne nieco nove...

pikusa
5. feb 2010

Mimo....mě je 35,rodila jsem ve 34 letech.
Mrazáčky----chci ještě využít,ještě si přeju jedno miminko a pak asi budeme uvažovat o dárcovství...pokus to půjde.

pikusa
5. feb 2010

Cepe..taky pěkná nosnice 😀 😀
A všem přeji at to klapne,těm,co čekají na výsledek testu,at se objeví // 😉

gwendelin
5. feb 2010

Ahoj, nevim jestli ma tady nekdo podobny problem, manzel ma Teratozoospermii (spatnou morfologii). Co se prvne zdalo jako banalni problem, ktery IVF vyresi se uz tak banalni nezda....Mam po 3 stimulaci a pr. tyden jdu na odber vajicek. Mam 13 folikulu, tak je to OK, ale co neni OK je to, ze uz ani neverim tomu, ze nam to nekdy vyjde. Na prvni pokus jsem sla plna nadeji, zbylo sice jen jedno embryjko, ale zato blastocysta grade A. Rikali mi, ze se proste musi ujmout...A neujalo. V dalsim pokusu jsme meli krasna 4. Nechali jsme si udelat PGD, jen tak pro jistotu... a me se vsechno zborilo jako domecek z karet. Vsechna embrya spatna a dal by se nevyvijela....Ted uz ani nevim co mam u tohoto pokusu cekat. Nikdo nam ani nevysvetlil, proc ta embrya vypadaji krasne, ale prestala by se casem vyvijet....Nemate nahodou nekdo podobnou zkusenost? Otehotnime vubec nekdy?

mima
autor
5. feb 2010

gwend...ahoj, ja som zatial len po 1.stimul. a mali sme len 1embryko, tiez sa prestalo vyvijat, este pred transferom, vies tie PiGD testy / aj my sme si ich chceli dat robit / asi len skor odhalia to co by sa mozno stalo neskor, takze mozno je fajn, ze sa skor vyselektuju len tie navhodnejsie, aj priroda by si to tak zariadila sama, ved preto dochadza k preruseniu teh., ze nieco nie je v poriadku, aspon podla mna.... ☹

panther
5. feb 2010

gwendelin, kedy si zistila, ze embryo sa neudrzalo? bolo to este pred hcg testmi, teda dosla menstruacia?

gwendelin
5. feb 2010

Panther, u toho prvniho IVF proste jen prisla mens po ET a u toho druheho nam 3 embrya vysetrili PGD a pak mi jen oznamili, ze maji pro me spatnou zpravu, ze nema cenu je zavadet, protoze by se stejne prestala vyvijet...Zbylo nam jedno nevysetrene a to se pak taky nechytlo...Nekde je neco spatne...Na genetice jsme byli a nenasli nic, co by to mohlo zpusobovat...Ted si PGD ani delat nebudeme...Jsme v jinem centru a poradili nam, ze nekdy PGD vylouci i embrya, ktera by se mohla ujmout...Tak uvidime...Ale kdyz vim, ze jsme meli vsechna vysetrena spatna, tak moc pozitivne naladena nejsem. Ale treba se stane zazrak...uz tu o nem psalo hodne lidi 🙂

pikusa
6. feb 2010

Gwendelin,strašně moc ti ten zázrak přeju 😉

dada074
6. feb 2010

Gwendelin : to víš že otěhotníš,nám vyšlo až 6 IVF,prostě to nevzdávat a věřit,jinak nic jiného poradit nemohu!!!! 😉

Jinak všem přeji aby to vyšlo a dočkali se svého vytouženého pokladu.

gwendelin
6. feb 2010

Pikusa, diky, koukam, ze ty uz jeden zazrak chovas 🙂

Dada, 6 IVF? Tak to moc gratuluji! Podarilo se vam to spolu, nebo s darcem? Manza o darci nechce ani slyset a priznavam, ze bych taky moc chtela miminko prave s nim, ale zaroven uz nejsem nejmladsi... Taky neni jednoduchy, kdyz mi pak treba jeste rekne, ze jestli se to jeste dvakrat nepovede, tak bude lepsi, kdyz si najdu nekoho jineho, ze vi, ze to miminko moc chci... Jo, chci, ale s nim, s troubou... Ale jinak se drzi. Driv se koupal v horke vode, ted kdyz mu do te vany sahnu, tak mi malem umrzne ruka, vitaminu basti plnou hrst...
Taky jsme si dali od minuleho pokusu delsi pauzu, pry to je lepsi, ze si telo vic odpocine... Treba to vsechno k necemu bude...

mima
autor
6. feb 2010

dada, vitaj a gratulujem, pekne, ze ste to nevzdali, fuha az 6 IVF ? asi fakt treba len verit a cakat... 😔

tak rekapitulacia uspesnych:
na 6x: dada074
na 2x : marhulinka
na 1x : cepecek, pikusa /1.stimul. stop-hyperstimul. /

mima263
6. feb 2010

mima, tak ja som minule čítala, že niekto zháňa lieky na 18. IVF - to sú už iné IVF rekordy
No klobúk dolu, že sa chceš nato dať, keď už máš dve detí a v albume ešte aj ďalšie malé bábo.
Držím palce 😉

abjuska
6. feb 2010

Všechny zdravím, mám za sebou 7 IVF, několikrát Nativní IVF, nespočet IUI, DIPI, už si to ani přesně nepamatuji po těch 12 letech co se pokoušíme o mimčo kolikrát jsme tyto jednodušší techniky podstoupili. Bohužel to nikdy nedopadlo ☹ ☹ ☹ ☹ . Nyní vše řešíme přes náhradní maminku, která nám mimčo donosí. Aspoň tajně doufám že to vyjde a že by se mohlo štěstíčko usmát i na nás, i když si mimi neodnosím sama.

lenca78
7. feb 2010

Ahoj holky, ja mam za sebou 1 IVF, bohuzel jsme to museli ukoncit uz pri stimulaci - prisli na to, ze jsem ve 30 v prechodu a nefunguji mi vajecniky. Jsem hrozne rada, ze jsem to absolvovala, protoze mi tato zprava pomohla psychicky. Ted uz kazdy mesic necekam na ms ani se netestuju desetkrat do mesice, jestli prece jen nahodou nejsem tehotna. Vim na sto procent ze to nejde a hlavne mne uz gynekolozka necpe povzbuzujicim clostylbegitem nebo nepicha agolutin s agofolinem. Bylo to narocne obdobi a k nicemu nevedlo. Loni v lete jsem se z toho vybrecela a ted uz je to v pohode. Navíc se podařilo najít darkyni a za mesic zkusime 2.IVF s darovanymi vajicky, pokud to vyjde.

Takze mima, nevzdavej nadeji, ty mas porad sanci, ze budes mit vlastni deti a jak vidis na mem prikladu, pujde to snad i s cizimi vajicky🙂

cikyta
7. feb 2010

Nám sa podarilo až 2. IVF-ICSI. 🙂

pikusa
7. feb 2010

Abjusa...teda tak toto sis vše prožila??
a náhradní maminka??super řešení,když to jde.Už jí máte??
Lenca....tak aspon víte,kde je problém a darovaná vajíčka????kdyby to u nás nešlo jinak,taky bych do toho šla...
Gwendelin....ano mám synka,čekala jsem na něj 3 roky....ale koukám,že oproti někomu je to jako nic.

gwendelin
7. feb 2010

No holky, to koukam, asi bych se nemela tak litovat, co? Zkousime to dva roky... Asi by to bylo trosku jednodussi, kdyby mi netikaly ty biologicke hodiny a kdybych nevedela, ze vsechna vysetrena embryjka byla krasna na pohled a uvnitr nepouzitelna...Ale nadeje umira posledni...Ted je nejhorsi, ze vlastne nevime, kde je chyba...Ve spermii? Ve vajicku? To nikdo nevi...
Lenca, ono je lepsi vedet, kde je chyba a mit moznost s tim neco delat...Ne jako u nas....
Jsem zvedava jak to dopadne ted...Kdyby nam zbyla aspon tri embryjka, tak se pokusim premluvit Dr. at mi je tam da vsechny. Klidne bych mela i trojcatka 🙂

abjuska
7. feb 2010

Ahoj Pikusa, naštěští se nám náhradní mamku podařilo najít, takže řešení je nablízku. Doufáme jenom, že už to také konečně výjde. Už toho máme fakt všeho dost, takže už je na čase aby byla konečně nějaká příjemná změna. 🙂

mima
autor
8. feb 2010

mima263, ano ja mam 2deti, ale dalsie male babo nie ani album tu nemam zalozeny, vies vzdy som chcela aspon 3 deti a chcela som to stihnut do 35.r, ale teraz neviem ci sa mi to uz podari, aj ked viem, ze niektore zeny cakaju na svoje 1 mimi niekolko rokov a je mi to luto, tie drobce vsak za to stoja... 😉

mima
autor
8. feb 2010

abjuska, to mi je luto, drzime palce s tou nahrad.mamkou, ozaj a to sa da normalne akoze legalne, lebo doteraz som to videla len vo filmoch, neviem ake su zakony...

mima
autor
8. feb 2010

lenca78, v 30 prechod ?, a to si vobec nereagovala na stimul. al. ako na to prisli ?... at to vyjde s tymi darovanymi vajickami... 😲

mima
autor
8. feb 2010

tak rekapitulacia uspesnych:
na 6x: dada074
na 2x : marhulinka, cikyta
na 1x : cepecek, pikusa /1.stimul. stop-hyperstimul. /

mima263
8. feb 2010

mima ale veď máš album 😲 a v ňom malé dievčatko