icon

Na koľký pokus vám vyšlo IVF?

mima
4. feb 2010

ahojte, zakladam novu temu, lebo ma zaujima kolko sa pokusate o miminko s IVF + ICSI vy

nam to na 1x nevyslo, vlastne nedoslo ani k transferu, mali sme len 1 embryko a to sa prestalo po 2 dnoch dalej vyvijat, pomohli by mi dake pozitivne ohlasy od vas, ze na kolky krat sa to podarilo Vam, lebo neviem ci to este skusit, velmi by som chcela, len mi chyba odvaha, dakujem ak sa podelite o svoje skusenosti s poctom IVF aj vy 😲

mima
autor
8. feb 2010

mima263, ver mi, ze nie, bodaj by som mala dievcatko po tych mojich 2 synoch... ☹

mima
autor
8. feb 2010

to som si nevsimla, to tam musel ktosi zavesit, blby zart, uz som to zmazala

mima263
8. feb 2010

a čím je to potom album, nechápem

mima263
8. feb 2010

Jasne, na MK si treba dávať pozor, hlavne na heslo.
Založila si duplicitnú tému, takže sa možno ofinka naštvala.

mima
autor
8. feb 2010

a to je kto ta ofinka ? no nevadi, ... 😲

mima263
8. feb 2010

Jaj tak to neviem, ale založila tému IVF rekordy, aj ty si tam tuším prispela.
Nie ale vážne, keď Ťa tak zaujímajú čísla, tak sa pozri do témy neplodnost u muže a tam nájdeš (niekde v strede témy) nejaké tabuľky. A aj v ďalších témach

mima
autor
8. feb 2010

aha no tusim raz som tam prispela, leba ma fakt zaujimaju cisla, kedy sa to podari...a diky kuknem aj tam... a ty mas preco prezyvku mima ? ak teda chces zverejnit...

mima263
8. feb 2010

to nie je moja prezývka, len taký momentálny nápad pri výberu nicku 😅

mima
autor
8. feb 2010

aha, lebo ako pozeram je tu dost mim s cilslom, no mna tak zacal volat moj 2.syn ked sa ucil rozpravat a vola ma tak dodnes..., ze mima, mimuska...

dada074
8. feb 2010

Gwendwlin : podařilo se bez dárce,já tedy spekulovala o darkyni vajíček,ale nakonec nebyla potřeba.A mezi 5 a 6 pokusem byli necelé 2 měsíce.Já zase věřím,že to tentokrát klaplo protože jsme to měli hned za sebou a to tělo bylo více nastimulované.

cepecek
8. feb 2010

Abjuško, a to legální ta náhradní matka ? Já jsem si myslela, že v ČR se toto řešení nedělá.

pikusa
8. feb 2010

Abjuska.....to je fajn,že jste našli náhradní maminku.....taky tady o tom bylo téma.....

gwendelin
8. feb 2010

A je to za mnou. mame 8 vajicek 🙂 A nevim jak na to dosli v tomhle CARu, ale manza ma pry jen pomalejsi spermoniky a morfologii v poradku. Tak kde je pak ten problem ? 😠 Dva roky snazeni, 3 IVF a nevyvijejici se embrya a oba jsme v poradku? To asi ne.... 😒

cepecek
8. feb 2010

gwendelin.- tak gratuluji ke snůšce🙂 . A byli jste na genetice?

lenca78
8. feb 2010

Mima - jo jo, vubec jsem nereagovala na stimulaci. Krevni testy to pak jenom potvrdily. Takze i prechod ve 30 je mozny 🙂

gwendelin
8. feb 2010

Cepecek, jj, genetika ok, ja prenasecka cysticke fibrozy, ale vzhledem k tomu, ze manza ne, tak by to melo dle doktoru byt v poradku....Ale nejak neni...Jsme asi hricka prirody... Nic nam neni, ale embryjka neprezivaji... 🙄

cepecek
8. feb 2010

qwend. neboj určitě to jednou výjde - nezoufej!!!!

mima
autor
9. feb 2010

gwen...tak zelam aby to vyslo konecne 🙂 , urcite sa ozvi

pikusa
10. feb 2010

Gwen...super počet...tak držím palce 😉

abjuska
10. feb 2010

Ahoj všechny, dřív jsem se nedostala.
Mima: náhradní matka není nelegální, ale není to zároveň ani upřesněné zákonem, ale jde to, některá centra repr. medicíny to dělají běžně a takových jak jsme my je spousta, my jsme například v jednom centru v Brně a není problém, akorát jediné složité je najít náhradní matku, ale dnes už i to jde, hlavně když se o tomto problému začalo psát, tak se začaly "náhradní mamky" hlásit a jsou třeba inzeráty na internetu. Zlegalizování je zcela jednoduché, biologický otec se pouze přihlásí k dítěti jako otec a tím pádem má stejná práva jako "náhradní" matka a pak jde dítě do jeho péče a náhradní mamka se dítěte vzdá v jeho prospěch. Není to zase až tak složité jak se to jeví.

mima
autor
10. feb 2010

abjuska, vdaka za vyklad 🙂 a ako je to financne ?

abjuska
10. feb 2010

Ahoj Mima, tak finančně je to různé, oficiálně se to za peníze nesmí! Jinak je to na dohodě, ale co vím, tak třeba co mají jako náhradní mamku kamarádku nebo švagrovou, tak ti to za peníze nemají, samozřejmě že se hradí veškeré výdaje, na doktory, IVF, vitamíny pro těhotné, atd. Není to nijak dané "za kolik" to je, ale samozřejmě že když to pro vás dělá někdo cizí, tak pro "vaše krásné oči" to nedělá, ta odměna tam je.

cepecek
11. feb 2010

Ahoj,
abjuska, po tvém příspěvku, jsem si doplnila vzdělání a omlouvám se Ti - opravdu náhradní matka v naší zemi jde.
A taky jsem se dočetla, že odměna je od 500000,- víš?

mima
autor
11. feb 2010

abjuska, vdaka, jasne, ze ak to robia pre rodinu al.znameho, tak su asi radi, ze im pomozu. ale ak je to cudzia zena, neviem, cepecek pise dost velku sumu za odmenu, ze sa niekde docitala, to by bol iny biznis, pre tie nahr.matky 😒

pikusa
11. feb 2010

Abjuska....díky za vysvětlení....
a je super,že to jde.ještě se poptám,jestli můžu...máte známou nebo úplně cizí paní????

rena31
Odpoveď bola odstránená
pacuga
28. mar 2013

kto sa chysta na druhe ivf

ratatooy
29. mar 2013

vyšlo na poprvé syn ma 2,5rku a chystame se na ket

ratatooy
29. mar 2013

@cepecek a proto se hodne jezdí za nahradnima matkama kamsi do kambodži 😀 nevim ted přesne kam to bylo rvni co me napadlo podobne tomu mistu 😀 😀 😀 😀 😀 a tam to vyjde na 200.000

lucina100
29. mar 2013

Nám první ICSI nevyšlo, ani KET. Přešli jsme jinam, po radách druhých, přečtení hodně recenzí na cary, vybrali, byli hned spokojeni, věřili jim a ono to vyšlo. takže na podruhé ICSI a vše co šlo k tomu připlatit. A i když jsme měli jen 5% naděje, vyšlo to. nyní jdeme,jak ratatooy i my na KET začátkem dubna pro sourozence. snad se povede. Máme 4 nanučky. 🙂
určitě se nevzdávej a šup do toho. 😉