Na koľký pokus vám vyšlo IVF?
ahojte, zakladam novu temu, lebo ma zaujima kolko sa pokusate o miminko s IVF + ICSI vy
nam to na 1x nevyslo, vlastne nedoslo ani k transferu, mali sme len 1 embryko a to sa prestalo po 2 dnoch dalej vyvijat, pomohli by mi dake pozitivne ohlasy od vas, ze na kolky krat sa to podarilo Vam, lebo neviem ci to este skusit, velmi by som chcela, len mi chyba odvaha, dakujem ak sa podelite o svoje skusenosti s poctom IVF aj vy 😲
to som si nevsimla, to tam musel ktosi zavesit, blby zart, uz som to zmazala
a čím je to potom album, nechápem
Jasne, na MK si treba dávať pozor, hlavne na heslo.
Založila si duplicitnú tému, takže sa možno ofinka naštvala.
a to je kto ta ofinka ? no nevadi, ... 😲
Jaj tak to neviem, ale založila tému IVF rekordy, aj ty si tam tuším prispela.
Nie ale vážne, keď Ťa tak zaujímajú čísla, tak sa pozri do témy neplodnost u muže a tam nájdeš (niekde v strede témy) nejaké tabuľky. A aj v ďalších témach
aha no tusim raz som tam prispela, leba ma fakt zaujimaju cisla, kedy sa to podari...a diky kuknem aj tam... a ty mas preco prezyvku mima ? ak teda chces zverejnit...
to nie je moja prezývka, len taký momentálny nápad pri výberu nicku 😅
aha, lebo ako pozeram je tu dost mim s cilslom, no mna tak zacal volat moj 2.syn ked sa ucil rozpravat a vola ma tak dodnes..., ze mima, mimuska...
Gwendwlin : podařilo se bez dárce,já tedy spekulovala o darkyni vajíček,ale nakonec nebyla potřeba.A mezi 5 a 6 pokusem byli necelé 2 měsíce.Já zase věřím,že to tentokrát klaplo protože jsme to měli hned za sebou a to tělo bylo více nastimulované.
Abjuško, a to legální ta náhradní matka ? Já jsem si myslela, že v ČR se toto řešení nedělá.
Abjuska.....to je fajn,že jste našli náhradní maminku.....taky tady o tom bylo téma.....
A je to za mnou. mame 8 vajicek 🙂 A nevim jak na to dosli v tomhle CARu, ale manza ma pry jen pomalejsi spermoniky a morfologii v poradku. Tak kde je pak ten problem ? 😠 Dva roky snazeni, 3 IVF a nevyvijejici se embrya a oba jsme v poradku? To asi ne.... 😒
gwendelin.- tak gratuluji ke snůšce🙂 . A byli jste na genetice?
Mima - jo jo, vubec jsem nereagovala na stimulaci. Krevni testy to pak jenom potvrdily. Takze i prechod ve 30 je mozny 🙂
Cepecek, jj, genetika ok, ja prenasecka cysticke fibrozy, ale vzhledem k tomu, ze manza ne, tak by to melo dle doktoru byt v poradku....Ale nejak neni...Jsme asi hricka prirody... Nic nam neni, ale embryjka neprezivaji... 🙄
qwend. neboj určitě to jednou výjde - nezoufej!!!!
gwen...tak zelam aby to vyslo konecne 🙂 , urcite sa ozvi
Gwen...super počet...tak držím palce 😉
Ahoj všechny, dřív jsem se nedostala.
Mima: náhradní matka není nelegální, ale není to zároveň ani upřesněné zákonem, ale jde to, některá centra repr. medicíny to dělají běžně a takových jak jsme my je spousta, my jsme například v jednom centru v Brně a není problém, akorát jediné složité je najít náhradní matku, ale dnes už i to jde, hlavně když se o tomto problému začalo psát, tak se začaly "náhradní mamky" hlásit a jsou třeba inzeráty na internetu. Zlegalizování je zcela jednoduché, biologický otec se pouze přihlásí k dítěti jako otec a tím pádem má stejná práva jako "náhradní" matka a pak jde dítě do jeho péče a náhradní mamka se dítěte vzdá v jeho prospěch. Není to zase až tak složité jak se to jeví.
abjuska, vdaka za vyklad 🙂 a ako je to financne ?
Ahoj Mima, tak finančně je to různé, oficiálně se to za peníze nesmí! Jinak je to na dohodě, ale co vím, tak třeba co mají jako náhradní mamku kamarádku nebo švagrovou, tak ti to za peníze nemají, samozřejmě že se hradí veškeré výdaje, na doktory, IVF, vitamíny pro těhotné, atd. Není to nijak dané "za kolik" to je, ale samozřejmě že když to pro vás dělá někdo cizí, tak pro "vaše krásné oči" to nedělá, ta odměna tam je.
Ahoj,
abjuska, po tvém příspěvku, jsem si doplnila vzdělání a omlouvám se Ti - opravdu náhradní matka v naší zemi jde.
A taky jsem se dočetla, že odměna je od 500000,- víš?
abjuska, vdaka, jasne, ze ak to robia pre rodinu al.znameho, tak su asi radi, ze im pomozu. ale ak je to cudzia zena, neviem, cepecek pise dost velku sumu za odmenu, ze sa niekde docitala, to by bol iny biznis, pre tie nahr.matky 😒
Abjuska....díky za vysvětlení....
a je super,že to jde.ještě se poptám,jestli můžu...máte známou nebo úplně cizí paní????
kto sa chysta na druhe ivf
vyšlo na poprvé syn ma 2,5rku a chystame se na ket
Nám první ICSI nevyšlo, ani KET. Přešli jsme jinam, po radách druhých, přečtení hodně recenzí na cary, vybrali, byli hned spokojeni, věřili jim a ono to vyšlo. takže na podruhé ICSI a vše co šlo k tomu připlatit. A i když jsme měli jen 5% naděje, vyšlo to. nyní jdeme,jak ratatooy i my na KET začátkem dubna pro sourozence. snad se povede. Máme 4 nanučky. 🙂
určitě se nevzdávej a šup do toho. 😉

mima263, ver mi, ze nie, bodaj by som mala dievcatko po tych mojich 2 synoch... ☹