icon

Na koľký pokus vám vyšlo IVF?

mima
4. feb 2010

ahojte, zakladam novu temu, lebo ma zaujima kolko sa pokusate o miminko s IVF + ICSI vy

nam to na 1x nevyslo, vlastne nedoslo ani k transferu, mali sme len 1 embryko a to sa prestalo po 2 dnoch dalej vyvijat, pomohli by mi dake pozitivne ohlasy od vas, ze na kolky krat sa to podarilo Vam, lebo neviem ci to este skusit, velmi by som chcela, len mi chyba odvaha, dakujem ak sa podelite o svoje skusenosti s poctom IVF aj vy 😲

Strana
z6
mirka7582
9. feb 2015

@babulka6783 áno bez toho by som nemala Samka a druhé v brusku 🙂 Na Samka som čakala 7 rokou to už bola posledná možnosť ako mať vlastné dieťatko 🙂oplatilo sa do toho ísť

mirka7582
9. feb 2015

@tuzba pred cca 10 rokmi zadku 🙂

tuzba
9. feb 2015

@mirka7582 no to my sme boli pred 2 rokmi 🙂

katkafs
10. feb 2015

@mirka7582 ahoj proosim ta mozem sa ta spytat, ty si si sama pichala?ja som tiez nafasovala fraxiparine, ale ja mam strasny problem si to pichat, zvladla som to iba raz, teraz mi to musi pichat mm, ale on pracuje teraz v zahranici a v nedelu ide naspat .. ja si cely cas hovorim ze budem statocna a zvladnem to ale bojim sa injekcie viac ako medveda? 😝

mirka7582
10. feb 2015

@katkafs ahoj áno všetko som si pichala sama 🙂aj pri ivf 🙂

katkafs
10. feb 2015

@mirka7582 jesus maria tak ty si hrdinka, vidim ze cakas babatko, drzim palce,ja som bola teraz na ivf et, tak ze tak

mirka7582
10. feb 2015

@katkafs dakujem držím palce nech máš na testiku //🙂

vrds
25. máj 2017

ma niekto skusenosti s tym, ze embryo sa uhniezdilo na teste boli // , hcg v krvi rastlo a 3 tyzdne od vkladu to skoncilo? co moze byt pricina? embryo bolo gen. testovane, bolo ok. preco niesom schopna embryo udrzat?

lienka_1
25. máj 2017

@vrds Pricin moze byt velmi vela. Pises, ze nie si schopna udrzt embryo. Uz sa ti take nieco stalo viac-krat? Predpokladam, ze mas vysetrenu hematologiu, imunologiu, endokrinologiu a pripadne problemy podchytene. A ani geneticke vysetrenie embryjka nezaruci, ze je na 100% v poriadku.
Drzim palce, aby dalsi pokus uz skoncil krasnym uspechom.

vrds
25. máj 2017

@lienka_1 imunologiu a hemato nemam ale mienim to napravit. rozmyslam aj nad zmenou caru. viete poradit nejaky ?

lienka_1
25. máj 2017

@vrds Urcite najskor treba imuno a hemato. Hlavne pri imunologickych problemoch trva dost dlhu dobu, kym sa problemy vyriesia alebo utlmia. A tiez sa chvilu caka na termin a na vysledky.
My sme boli uspesni v Reprofite v Brne. Ale je vela inych dobrych centier. Treba si najst take, kde sa clovek citi dobre a hlavne lekara, ktoremu doveruje.

vrds
12. okt 2017

@lienka_1 ahoj lienka. zajtra idem na druhy vklad. zistili mi PAI 1 4G/4G homozygot. vsetky faktory mam nad normu a krv je husta prirodzene. doktor sa divil ze sa prve embryo vobec ujalo a ze hcg stupalo. teraz picham clexane 0,4, a 19.10 idem hematologicke, na krv. kedze ma nikto nevysetroval na syndrom leivych dosticiek zatial berem anopyrin. dufam ze to pomoze, aj ked na mna by podla mna lepsie pasoval aj 0,6 clexane. mam 115kg! k tomu mam hypotyreozu, takze mamvela faktorov co do toho vstupuju... je tu niekto kto mal podobnu diagnozu? a donosil to dieta?

lienka_1
12. okt 2017

@vrds Drzim silno palce! Ja som zo zaciatku pichala fraxik 0,3 a neskor 0,4. Clexan je troska ina koncentracia. Ked budes tehu, hemato ta nastavi ako bude treba. Kde chodis na hematologiu? A na stitku beries lieky?

vrds
13. okt 2017

@lienka_1 ano na stitku berem euthyrox 150. na hemato chodim cechovej do ba, ale nic moc to nieje...

lienka_1
14. okt 2017

@vrds Vela zien aj mimo Ba chodi za Drakulovou, ze je to klasa.

vrds
15. okt 2017

@lienka_1 a kde ma ambulanciu? neviete poradit? na kramaroch sa vobec nevyznam

lienka_1
15. okt 2017

@vrds Ja som z Ke, netusim. Ale urcite je nieco na nete.

darinka32
15. okt 2017

@vrds Ahoj, vrelo doktorku odporucam. Na Kramaroch chod priamo do polikliniky, oproti vratnici su schody a ked vyjdes na prve poschodie, tak hned vlavo ma doktorka ambulancie. Je potrebne sa tam objednat 😊

vrds
16. okt 2017

@darinka32 dakujem. ja som sa objednala cca pred 6 tyzdnami.. na to byt ze limbova 5, jej sukromna ambulancia... to je ono co si popisala?

darinka32
16. okt 2017

@vrds hej, hej - je to Limbova 5, len neviem, ze ci je sukromna. Ja som tam neplatila nic - asi prve vysetrenie, za ktore som neplatila😂
Uvidis, budes spokojna a hlavne, aby pomohla😉

vrds
16. okt 2017

nes som hladala potraviny ktore prirodzene riedia krv. a hadajte co! medzi top 14 som nasla ananas a cayenske korenie! tak uz aspon viem preco to jest po vklade! dobre je jest aj hrozno, granatove jablko, olivovy olej, cesnak, zrniecka, kurkuma, pomarancovy dzus.
toto ovocie ma rovnaky ucinok ako anopyrin: slivky, avokado, brusnice, ceresne, pomarance
tak dobru chut😉

katkatop
24. jan 2018

@vrds ja mám rovnakú mutáciu a porodila som dcéru z 34 týždňa tehotenstva predčasne kvôli HELLP syndrómu. Celý čas som si pichala clexane- dá sa to 🙂 držím palce

vrds
24. mar 2018

@lienka_1 dnes uz viem ze problem bol ze mi skoro vybrali vajicka. opcyt bol len1,5 cm najvacsi. boli malicke. dnes som po dalsom odbere a vyberali sa vyse 2 cm. niektore boli zrele co je super. mala som 41 vajiciek. este neviem ako to dopadne ale verim ze dobre, le su velke a urele a to je zaklad. zivotna energia.

lienka_1
24. mar 2018

@vrds drzim palce! Aj nam sa dcerka podarila po tom, co som trvala nau neskorsom odbere vajicka. Budem na Vas mysliet!

danielle123
2. jún 2018

@benkyna1 ahoj je to už síce par rokov no čitala som diskusiu o pokusoch ivf komu to ako vyšlo ty že si mala na 3x možem sa spytať na pár veci? ja mam za sebou 2 neuspešné vklady a tak už ma caka len jeden posledny dosť sa bojím ak by si bola taká dobra a možno povedala čo tebe pomohlo alebo čo si robila inak 🙂 ďakujem.

danielka55
11. nov 2019

Ostali mi 4ks cetrotide. Ak mate zaujem ozvite sa

pietrula
26. mar 2023

@abjuska podarilo sa s nahradnou matkoy?

Strana
z6