Na koľký pokus vám vyšlo IVF?
ahojte, zakladam novu temu, lebo ma zaujima kolko sa pokusate o miminko s IVF + ICSI vy
nam to na 1x nevyslo, vlastne nedoslo ani k transferu, mali sme len 1 embryko a to sa prestalo po 2 dnoch dalej vyvijat, pomohli by mi dake pozitivne ohlasy od vas, ze na kolky krat sa to podarilo Vam, lebo neviem ci to este skusit, velmi by som chcela, len mi chyba odvaha, dakujem ak sa podelite o svoje skusenosti s poctom IVF aj vy 😲
@mirka7582 ahoj proosim ta mozem sa ta spytat, ty si si sama pichala?ja som tiez nafasovala fraxiparine, ale ja mam strasny problem si to pichat, zvladla som to iba raz, teraz mi to musi pichat mm, ale on pracuje teraz v zahranici a v nedelu ide naspat .. ja si cely cas hovorim ze budem statocna a zvladnem to ale bojim sa injekcie viac ako medveda? 😝
ma niekto skusenosti s tym, ze embryo sa uhniezdilo na teste boli // , hcg v krvi rastlo a 3 tyzdne od vkladu to skoncilo? co moze byt pricina? embryo bolo gen. testovane, bolo ok. preco niesom schopna embryo udrzat?
@vrds Pricin moze byt velmi vela. Pises, ze nie si schopna udrzt embryo. Uz sa ti take nieco stalo viac-krat? Predpokladam, ze mas vysetrenu hematologiu, imunologiu, endokrinologiu a pripadne problemy podchytene. A ani geneticke vysetrenie embryjka nezaruci, ze je na 100% v poriadku.
Drzim palce, aby dalsi pokus uz skoncil krasnym uspechom.
@vrds Urcite najskor treba imuno a hemato. Hlavne pri imunologickych problemoch trva dost dlhu dobu, kym sa problemy vyriesia alebo utlmia. A tiez sa chvilu caka na termin a na vysledky.
My sme boli uspesni v Reprofite v Brne. Ale je vela inych dobrych centier. Treba si najst take, kde sa clovek citi dobre a hlavne lekara, ktoremu doveruje.
@lienka_1 ahoj lienka. zajtra idem na druhy vklad. zistili mi PAI 1 4G/4G homozygot. vsetky faktory mam nad normu a krv je husta prirodzene. doktor sa divil ze sa prve embryo vobec ujalo a ze hcg stupalo. teraz picham clexane 0,4, a 19.10 idem hematologicke, na krv. kedze ma nikto nevysetroval na syndrom leivych dosticiek zatial berem anopyrin. dufam ze to pomoze, aj ked na mna by podla mna lepsie pasoval aj 0,6 clexane. mam 115kg! k tomu mam hypotyreozu, takze mamvela faktorov co do toho vstupuju... je tu niekto kto mal podobnu diagnozu? a donosil to dieta?
nes som hladala potraviny ktore prirodzene riedia krv. a hadajte co! medzi top 14 som nasla ananas a cayenske korenie! tak uz aspon viem preco to jest po vklade! dobre je jest aj hrozno, granatove jablko, olivovy olej, cesnak, zrniecka, kurkuma, pomarancovy dzus.
toto ovocie ma rovnaky ucinok ako anopyrin: slivky, avokado, brusnice, ceresne, pomarance
tak dobru chut😉
@lienka_1 dnes uz viem ze problem bol ze mi skoro vybrali vajicka. opcyt bol len1,5 cm najvacsi. boli malicke. dnes som po dalsom odbere a vyberali sa vyse 2 cm. niektore boli zrele co je super. mala som 41 vajiciek. este neviem ako to dopadne ale verim ze dobre, le su velke a urele a to je zaklad. zivotna energia.
@benkyna1 ahoj je to už síce par rokov no čitala som diskusiu o pokusoch ivf komu to ako vyšlo ty že si mala na 3x možem sa spytať na pár veci? ja mam za sebou 2 neuspešné vklady a tak už ma caka len jeden posledny dosť sa bojím ak by si bola taká dobra a možno povedala čo tebe pomohlo alebo čo si robila inak 🙂 ďakujem.

@babulka6783 áno bez toho by som nemala Samka a druhé v brusku 🙂 Na Samka som čakala 7 rokou to už bola posledná možnosť ako mať vlastné dieťatko 🙂oplatilo sa do toho ísť