icon

Na koľký pokus vám vyšlo IVF?

mima
4. feb 2010

ahojte, zakladam novu temu, lebo ma zaujima kolko sa pokusate o miminko s IVF + ICSI vy

nam to na 1x nevyslo, vlastne nedoslo ani k transferu, mali sme len 1 embryko a to sa prestalo po 2 dnoch dalej vyvijat, pomohli by mi dake pozitivne ohlasy od vas, ze na kolky krat sa to podarilo Vam, lebo neviem ci to este skusit, velmi by som chcela, len mi chyba odvaha, dakujem ak sa podelite o svoje skusenosti s poctom IVF aj vy 😲

domuska11
22. okt 2014

@babo78 musime ist dalej,vstat,utriet slzy a ist za nasim cielom...je to tazke,velmi,poznam to ale nemame inu moznost...

magdus999
23. okt 2014

@domuska11 najhoršie na tom je, že vždy verím, ja som o tom priam presvedčená, dokonca odtiaľ vždy odchádzam ako tehotná...... a potom nič
to by boli tie naj Vianoce z nášho života 🙂 🙂 🙂

magdus999
23. okt 2014

@babo78 neboj, o dva-tri dni budeš opäť plná elánu ísť znova do toho, vyplač sa, to pomôže 🙂

babo78
23. okt 2014

ja viem, ale uz je trosku lepsie, ale neviem co dalej

janikajanka
4. nov 2014

Ahojte baby, pripajam sa do vasej temy. My mame za sebou 4 ivf neuspesne a 2x odber bez vkladu. Mam nizke amh, malo vajok nikdy ziadny mrazacik☹. Stimulky mi moc nezaberaju, rychlo sa nafuknu foliky a vajicka nestihnu dozriet. Uz som tiez v koncoch ale stale verim, dufam......

Pekny vecer vsetkym

mirka7582
13. nov 2014

AHOJTE ak možem povedat tak nám vyšlo na prvý šup pred3rokmy a teraz sa snažíme zas o babetko ale teraz nám to nevyšlo . ale znova idem na Ket s prveho ivf som nemala žiadnych mrazáčikou .aspon stochto druhého ivf nám zostali mrazačikovia 😀 čomu sa teším 😀

archontisa
13. nov 2014

Caute baby, aj ja sa pridavam. IVF na prvy sup a cakame dvojicky. U nas mal problem manzel. Cely ten proces som ponala velmi optimisticky a bez stresu. Skor ako som si stihla urobit prvy tehu test, sa u mna ako dokaz tehotenstva prejvil v plnej parade OHSS. Tyzden som si polezala v nemocnici s bolestami na infuziach. A potom este prvy trimester riadne tehotenske nevolnosti. Teraz je to uz nadhera, ked citim ako skriatkovia kopkaju spokojne v brusku. Kazdej jednej ktorej sa nedari, prajem pevne nervy, nestracat nadej a verim, ze sa dockate zasluzenej odmeny v podobe zdravuckeho vonavuckeho babatka 🙂

janikajanka
20. nov 2014

@archontisa ahoj drzim palce. Cob som ja za to dala. Nas caka piate ivf☹

drobec206
27. nov 2014

baby nezufajte, a hlavne nevzdavajte to. ja som bola na 1 ivf, jedno embryjko vkladali, neujalo sa, potom som bola na KET vkladali 2 a ujalo sa 1 no v 6 tyzdni som potratila, oci som si vyplakala. potom dalsi ket dalsie dve embrijka, neujali sa. ja som to uz vzdala chcela som aby rozmrazili vsetky co mam a povedala som si ze uz mam dost uz nevladzem, uz nemam sil, no vyplakala som sa povedala som si este raz to skusim, potom si dam trosku oddychu od toho stresu, chcela som aby mi vlozili 3 no lekarka mi povedala ze nie je dovod na to, tak nakoniec vlozili 2, a teraz vedla mna spinka nadherny 16 mesacny parik. vsetkym vam pevne drzim palce.

kalista32
28. nov 2014

@janikajanka ahojko moja nóóó máš môj veľký obdiv 😔 🙂 a veľmi ti držím palce 🙂 😉 ja som bola 2 krát na IVF a neúspešne neviem či mám psychiku nastavenú na 3 pokus ☹ 😒

janikajanka
28. nov 2014

@kalista32 no bojujeme ja verim ze sa to podari ale uz som unavena zo vsetkeho☹

bambulka2015
28. nov 2014

ahojte, nam podobne ako @archontisa na prvy sup a cakame dvojicky. Ale sme este len na zaciatku, tak dufam, ze to dokopeme do stastneho a zdraveho konca. Tiez ma muz problem, ja som uplne zdrava. Tyzden po ET som tiez schytala ohss ale lahsej formy. Prezila som to 5 dnovym vylihovanim doma na PN, nalievanim sa hektolitrami tekutin a nahrievanim ceresnoveho vankusika 😀
Teraz sa uz citim vyborne, nabehla som zase na normalny rezim, praca, sport (samozrejme menej), normalne fungovanie. Nemam ziadne tehotenske potiaze. akurat ze ma trosku polia prsia. Ale fakt len malicko.

Vsetkym drzim palceky a nevzdavajte sa. 😉

eeveeliin
30. nov 2014

@bambulka2015 ahoj, citam ze sportujes po ivf. Mozem sa spytat, kedy po vklade si zacala, sportovala si aj cez stimulaciu? Ako sportujes? Dakujem krasne. Ja mam v tomto dilemu.

bambulka2015
30. nov 2014

@eeveeliin ahoj, ja behavam maratony, v zime, ked je sutazi menej, tak viac plavam a vzdy som pridala este pilates. Cez stimulku som normalne behavala moje penzum akurat, ked som zacala citit vajecniky, som ubrala, hlavne na tempe. Po OPU som ca. tyzden nerobila nic, vkladali mi na treti den po OPU. Zhruba na treti-stvrty den po ET som zase nabehla normalne na moj rezim, robota, domacnost, sport, v nicom som sa neobmedzovala, akurat som ako doc odporucal zacala behavat menej a pomalsie. Po ca. tyzdni som schytala fajnovu OHSS, ale dalo sa to prezit nastastie bez infuzok. Len lezanim, pitim hektolitrov vody a caju a neustalym nahrievanim a prikladanim ceresnoveho vankusika 😀 Po tyzdni to preslo ako keby nic nebolo. Teraz zacinam 7tt (6+0) a citim sa fantasticky, ako som uz vyssie pisala. Nijeke potiaze, obcas ma pichne vlavo, obcas vpravo, ale to hned prejde. Bolia ma prsia na dotyk, pri behani sa to ale kompenzuje dobrou sportpodprdou. Momentalne beham malo, dalo by sa povedat takmer vobec, lebo je trasne pocasie, casto prsi a je okolo nuly. Normalne mi toto nevadi, behavam cez zimu aj pri minus 10, ale teraz sa bojim prechladnutia. Tak chodim plavat. Nie vsak nejake plackanie, riadny hodinovy trening.
Ako vravim, nemam ziadne potiaze, nijake cudne chute, bolesti, nezvracia, neodpadavam, tak takto sa zije super.
Nemam potrebu viac jest ako zvycajne, ani nieco ine ako doteraz. Normalna zdrava vyvazena strava, samozrejme obcas aj nejaka sladkost 😀 Ale ja velmi sladka nie som, ja som najstastnejsia, ked mam v ruke fajnu pravu slovensku kobasku (co tu zial nemame 😠 ) 😀 😀 😀
A ozaj, chudnem. Vazim sa len raz za tyzden v rovnaky den, vzdy rano, a kazdy tyzden mam ca. 500 g menej. Vraj je to normalne.
Sportovat sa nemusis bat, len neprehanat. Ak sa citis dobre, telo ti same signalizuje, co je uz vela, tak kludne. Toto ti povie kazdy dobry pokrokovy gyncar. Len ak si doteraz nesportovala, tak nic nezacinaj. Ked to telo nepozna, tak bude strajkovat. Radsej sa chodit len trosku plackat na plavaren alebo nejaka tehotenska yoga. Dostat aj dvdcka, mozes pocvicit aj doma.

eeveeliin
30. nov 2014

@bambulka2015 ja praveze uz cca 3 roky pravidelne sportujem,, cca 4-5krat do tyzdna chodim do fitka. Mam kardio treningy, ale aj posilnujem. My len cakame na schvalenie ziadosti, tak zhanam informacie. Dr.som sa na to este nepytala, pri podpise ziadosti ma to ani nenapadlo.
Ja si myslim, ze pre telo by bol sok asi hlavne to, keby s cvicenim naraz sekneme, ked je na to zvyknute.
Dakujem za info a drzim palce 😉

drobec206
30. nov 2014

@babo78 nezufaj, aj ja som mala na ket PK aj na IVF mi dali radsej PK kedze mala som velke riziko OHS, aspon mas mrazacikov, a dalsia vec mne pri vklade povedali ze z jedneho embryjka urcite nebude nic kedze sa spomalilo vo vyvoji, a o devat mesiacov sa mi narodili zdrave dvojicky. takze hlavu hore, trosku nechaj nech telo si oddychne aj mne to pomohlo, je to tazke kedze ja som sa hrnula z jedneho ket do druheho az nakoniec som si povedala stacilo pockala som par mesiacov aj ked to bolo tazke no cakala som na dieta 10 rokov tak par mesiacov som vydrzala uz. ja som mala 39 embryjok v mrazaku a este ich tam mam asi 12-15.

babo78
2. dec 2014

Ahojte baby, dlho som tu nebola. Potrebovala som vypnut a oddychnut si. Chcela som sa Vas opytat ci sa Vam niektorej stalo, ze ste mali dva tyzdne menzes? Mne sa to teraz prave deje. Brala som duphaston normalne som dostala o dva dni menzes, lenze ked mi uz pomaly koncil tak sa mi znovu rozbehol a dost silno:(

zelenagw
18. dec 2014

Ahojte mám UTROGESTAN 5tb. DUPHASTON 23tb, CLOSTILBEGYT 1bal. PROVERA 4tb., DIPHERELINE 4tb. MENOPUR ROZTOK ....

naduska72
3. jan 2015

7xpotrat..((((.((ivf5x

babulka6783
10. jan 2015

Ahojte chcem sa spitat ake mate skusenosti so Splin v košiciach po dvoch neuspechoch u pana dr.Hermana chcem skusit inde a či mate poneuspešnych pokusoch problemy so žaludkom .Dakujem vopred za odpovede

tuzba
6. feb 2015

@mirka7582 ahoj môžem sa Ta spýtať aký bol postup pri vkladaní mrazáčikov?či sa užívajú nejaké lieky a pod. Tiež máme prvú dcérku po IVF ,zostali nám dvaja mrazáčikovia a chcem isť na vklad....dakujem 😉

mirka7582
7. feb 2015

@tuzba Ahoj no záleží aký dr .aká klinika ja chodím do Ke Spln a asi ako si natom 🙂keď som išla na ket tak má ničím nestimulovali chodila som na kontroly potom som si pichla pergnil a o pár dni sme išli na vklad 🙂dala som si vložiť dve 🙂 použili lepidlo 🙂 potom som užívala utrogestan a pichala som si fraxiparine ale to je na riedenie krvi a to všetko 🙂

mirka7582
7. feb 2015

@babulka6783 ja chodím do splnu 🙂docentka milá.Dobrý prístup IVF bohužiaľ nevyšlo ale KET áno zatiaľ sa držíme 🙂musím poklopat

tuzba
7. feb 2015

@mirka7582 dakujem 🙂 ja chodím do BA ISCARE 🙂

mirka7582
8. feb 2015

@tuzba mi keď sme išli do iscare hneď od dnes 50 eu iba za konzultáciu to sa mi nepáčilo ale to bolo dávno veľmi

tuzba
8. feb 2015

my sme neplatili za konzultaciu nič .....kedy ste tam boli??

babulka6783
9. feb 2015

@mirka7582
Tak ako čitam je to asi o štasti lebo niekde to vinde a niekde nie ale Gratulujem a držim palce a na kolky poks sa podarilo?

mirka7582
9. feb 2015

@babulka6783 prvé na prví 🙂druhé na druhý 🙂

babulka6783
9. feb 2015

@mirka7582
Tak ti si obe mala formou IVF?ale oplatilo sa 🙂 som rada

rienok
9. feb 2015

@mima ahoj, nam vyslo az 9-te IVF 😉 nezufaj. Neviemkam chodis ale ja som z SK odisla do Brna aj tam az na 5-ty krat. Ale ten pristup a nastavenie liecby bola neporovnatelna