icon

Na ktorý deň vám vyšiel pozitívny test po KET?

24. máj 2022

Ahojte 🙂
Na ktorý deň po KET vám vyšiel pozitívny tehotenský test? Viem že krv na 14ty deň je istota ale aj tak … 🙂
Ďakujem za všetky skúsenosti

Strana
z3
autor
26. máj 2022

Asi je to tam 🥰
Dnes 5DPT 🙏

frna82
28. máj 2022

@marrilyn chcem sa opýtať mali ste len jeden deň krvácanie alebo aj bolesť pod bruška? My sme 7 deň po KET DE. Je možné aby som už teraz mohla dostať menzes?

akire86
29. máj 2022

Mozem sa opýtať, ket stojí koľko u nás? Nedarí sa mi otehotnieť,neviem,ci ist na kliniku alebo ako ste postupovali vy? Ďakujem za radu

jasmine_3
17. feb 2023

Na 4DPT slabulinky duch a na 6DPT mi digitalny clearblue potvrdil

motylik273
27. feb 2023

Ahoj ako sa mas? Babatko sa ma ako? 🙂

frida1990
7. jún 2024

@ailiba ahoj, prosím ťa, keď si mala na 9 dní po vklade na teste tmavého dúšika, ako to potom dopadlo, bolo z toho zdravé tehotenstvo?

ailiba
7. jún 2024

@frida1990 ahoj, ano, bol to len sotva viditelny dusik, 9.den po vklade (neratam den vkladu). Mala som tak obe tehotenstva a dopadli obe dobre. Mam 2 zdrave deti.

frida1990
7. jún 2024

@ailiba jej to si ma moooc potešila ☺️ ja mám na 9DPT čiarku relatívne fajn viditeľnú , prikladám aj foto, ale zdala sa mi aj tak veľmi slabá oproti ostatným čo som tu našla , tak som sa troška bála, ale vidím že nič nie je stratené 🙂 základ je, aby čiarka tmavla... Tebe tmavla postupne? Kedy si mala už "koľajnice"?

ailiba
8. jún 2024

@frida1990 fiha, tak to je ovela silnejsia, ako som ja mala 9dni po vklade. Vyzera to super, Gratulujem❤️. Rozhodne nie je nic stratene. Tak pri prvom mi ciarka postupne tmavla a pri druhom za par dni kolajnice. Pri prvom na 14.den 867 hcg a pri druhom 2100hcg. Obaja chlapci😅
Drzim palce, nech vsetko ide ako ma😍. Ono su aj kočky, co mali 3. den ciarku a potratili, takze to s tym nesuvisi... Zelam ti, nech u teba prebieha vsetko, ako ma🥰

frida1990
8. jún 2024

@ailiba ďakujem krásne za podporu ♥️ veľmi dúfam a verím, že z toho bude zdravé tehotenstvo 🙏 opatrujte sa ☺️

adelleli
4. okt 2024

Dobrý deň, je to starý príspevok ale keď Vám čiarka nesilnela... Do kedy ste testovali, až bola úplne test biely? Ďakujem za odpoveď ☺️

frida1990
4. okt 2024

@adelleli dobrý deň, čiarka postupne stále silnela, výrazne silná bola od 12 dňa, aj potom stále koľajnice až do potratu v 8tt, až potom začala postupne slabnúť ale test som mala pozitívny ešte dlho po potrate

michaela329
4. okt 2024

@adelleli pri biochemickom mi začala slabnúť okolo 10. dňa a po menzes už bolo bielo.

Strana
z3