icon

Na ktorý pokus bolo vaše IVF úspešné?

Včera o 22:37

Ahojte na ktorí pokus sa vám podarilo ivf? Zaujíma ma to ako motivácia a povzbudenie pre každú z nás. Ja zatial 3pokusy.

anonym_3c5a74
Včera o 23:24

@anonym_autor 3x ivf cyklus ale vyšiel prvý vklad a už som aj porodila, len teda k embryu sme sa nevedeli dostať

robo1990
Dnes o 04:32

1x ivf neúspešne (biochemické) a potom sa podarilo prirodzene

parvinka0001
Dnes o 04:47

1ivf len jeden vklad neúspešný ,2 ivf prvý vklad úspešný-dvojicky

anonym_2d4ec8
Dnes o 05:08

druhé IVF úspešné. Vložili dve , ale prežilo len jedno. Máme jedno dieťa.

rachel36a
Dnes o 06:19

2 IVF, tretí vklad

anonym_887de6
Dnes o 07:04

1 IVF prvý vklad vyšiel, ale problém bol na manželovej strane

anonym_1cfb7b
Dnes o 08:48

Mne preto teraz hovorila gyn že netreba čakať do 40, lebo preto sú toľko problémov s otehotnením

autor
Dnes o 09:20
@anonym_1cfb7b

Mne preto teraz hovorila gyn že netreba čakať do 40, lebo preto sú toľko problémov s otehotnením

@anonym_1cfb7b nie každá žena ma stastie na partnera v skorom veku ľahké je povedat kde ste boli do teraz? Nikdy neviete prečo čaká niektorá do 40 a ci čakala alebo sa jej nepošťastilo …

parvinka0001
Dnes o 09:26
@anonym_1cfb7b

@anonym_1cfb7b tak ja som teda tiež nečakala . Veď tu ani nikto nenapísal vek .tak neviem odkiaľ si nabrala za čakáme na 40tku . Ja som začala riešiť ako 23 a dvojky sa narodili v mojich 28 .

anonym_ce76bc
Dnes o 09:32

U nas na prvy pokus

michaela329
Dnes o 09:32

Piaty vklad syn, prvé dva ani ťuk, tretí biochemické a štvrtý MA. No a ja som na dieťa teda do 40 nečakala ako ti nejaký samozrejme anonymný mudrlant zahlásil. Snažili sme sa od mojej 27 - 12 rokov.

anonym_739bc9
Dnes o 09:34

@anonym_autor 1.IVF, 1. vklad úspešný, mám syna, tehotenstvo vo veku 35 rokov, rodila som vo veku 36 rokov. Ale mám aj dcéru, prirodzene počatú.

sju2511
Dnes o 10:09

My sme podstúpili prvé IVF minuly rok v máji v Gyn-fiv Žilina a hneď prvý vklad vyšiel 😊momentálne 41tt a malému sa stále nechce von 😁🙈

anonym_77e9da
Dnes o 10:27
@michaela329

Piaty vklad syn, prvé dva ani ťuk, tretí biochemické a štvrtý MA. No a ja som na dieťa teda do 40 nečakala ako ti nejaký samozrejme anonymný mudrlant zahlásil. Snažili sme sa od mojej 27 - 12 rokov.

@michaela329 ja to isté 10 rokov.. 14 vkladov 2x ivf máme 1 dieta

anonym_072323
Dnes o 10:35

Ahoj,mne lekár v 30-tke povedal,že pokiaľ nepôjdem na kliniku asistovanej reprodukcie,deti mať nebudem (pcos). O 3 mesiace som bola tehotná. Celkovo som otehotnela 4×prirozdene,ale deti mám len 2.
Ale pýtala si sa na iné: kamoška otehotnela po IVF a bola to jej posledná možnosť, vyšlo to. O rok rodila druhé dieťa a o 7r ďalšie dieťa (2.a 3.počaté prirodzene).
Prajem Ti všetko dobré,nech sa dočkáš vytúženého dieťatka!

alickapusinka
Dnes o 12:56

Veľmi TI zo srdca želám aby si mala aj TY radosť.

alickapusinka
Dnes o 12:59

Ináč žienky ste hrdinky strašne veľa krásny príbehov čo potešia srdce druhej ženy. A páči sa mi že je tu aj veľmi veľa povzdbudenia pre ine ktore by chceli a snažia sa a nemaju to sa mi veľmi páči ako jedna druhu viete podporiť.Kto to nezažil na vlastnej koži nepochopi.

jablkovastrudla
Dnes o 13:30

Jedna kamaratka hned prvy vklad, druha kamoska druhy vklad. Ani jedna nikdy nebrala antikoncepciu a snazili sa roky. Ta co jej vysiel druhy vklad sa snazila otehotniet cez 10 rokov, bude rodit ako 40 rocna. Takze nie, ona necakala kym bude mat 40 ale niekedy to proste nejde.
Tebe velmi palce nech vam to vyjde 🙏🏼

autor
Dnes o 15:15
@parvinka0001

@anonym_1cfb7b tak ja som teda tiež nečakala . Veď tu ani nikto nenapísal vek .tak neviem odkiaľ si nabrala za čakáme na 40tku . Ja som začala riešiť ako 23 a dvojky sa narodili v mojich 28 .

@parvinka0001 čítajte po sebe ! Napísali ste ze lekárka vám povedala ze netreba čakať do 40! Tak na to som reagovala ze nie každý ma stastie skor a niekto aj po 40 ke nájde toho pravého a preto je nemiestne komentovať lekárovi vek !

autor
Dnes o 15:18
@jablkovastrudla

Jedna kamaratka hned prvy vklad, druha kamoska druhy vklad. Ani jedna nikdy nebrala antikoncepciu a snazili sa roky. Ta co jej vysiel druhy vklad sa snazila otehotniet cez 10 rokov, bude rodit ako 40 rocna. Takze nie, ona necakala kym bude mat 40 ale niekedy to proste nejde.
Tebe velmi palce nech vam to vyjde 🙏🏼

@jablkovastrudla súhlasím s vami niekedy ked pride 40rocna žena každý si mydlí ze čakala a pritom nikto nevie ako dlho sa uz možno snaží a kolko lekárov vystriedala. Ja poznam pripad ked boli manželia a povedali im ze spolu dieta mat nebudú ťahalo to spolu 15rokou a pred 40kpu si muž našiel inú. Žena sk potom tiez nasla nového a ked prišli k lekárovi ten jej prvé co povedal bolo ze na co ste čakali mladšia uz nebudete…. Ja by som mu asi cez hubu dala…
@jablkovastrudla

parvinka0001
Autor odpoveď zmazal
autor
Dnes o 16:06
@parvinka0001
Odpoveď bola zmazaná

@parvinka0001 prepáčte ta odpoved nemala byt vám ale tej druhej ale takto mi to hodilo

anonym_3c81b8
Dnes o 17:12

8.embryo

alickapusinka
Dnes o 18:35
@anonym_autor

@parvinka0001 prepáčte ta odpoved nemala byt vám ale tej druhej ale takto mi to hodilo

@anonym_autor neboj podari sa to aj tebe uvidiš.

autor
Autor odpoveď zmazal