Nájdu sa tu snažilky 40-ničky?
Ahojte "kolegynky", verim, ze aj vy, podobne ako ja, mate veeela skusenosti aj s IVF, aj s ET. Drzim palce vsetkym, ktore su na tomto fore, ale asi podvedome hladam svoju vekovu kategoriu + - 40... ozvite sa. Predsa len - my, vekovo zrelsie, to tak trocha inak aj vnimame aj citime... tesim sa na vas
Yanny já to měla asi sedm dní před MS. Většinou ráno světlé krvácení, ale jen trošičku, večer zase tmavá až hnědá špína. Ptala jsem se na to doktora a ten mi řekl, že to nevadí, že se děloha čistí. Před týdnem jsem tady taky dost plašila, že nepoznám MS, ale nakonec přišla v plné síle a v termínu.
ahoj kočky tak mi odpísal z Brna Reprofitu nejaký doktor Marcel štelcl že moja liečba nebude jednoducha a mám za objednat na nezavislu konzultáciu tak som tam volala a termín mám k tomuto lekárovi na 3.12 poznate ho niektorá asi je tam nový ved na oficialnej stranke jeho meno nieje
Začni písať odpoveď...

Odošli
jsem z toho úplně vyřízená, nevím jestli mám začít stimulovat, a kdy když to mám tak málo, řekli, že první den MS se pozná až při plném krvácení, to se může stát jen mě. Když chci začít stimulovat, tak tohle.
Co mám dělat???????????????????????????????