icon

Nájdu sa tu snažilky 40-ničky?

lenka2008
7. apr 2008

ahojte "kolegynky", verim, ze aj vy, podobne ako ja, mate veeela skusenosti aj s IVF, aj s ET. Drzim palce vsetkym, ktore su na tomto fore, ale asi podvedome hladam svoju vekovu kategoriu + - 40... ozvite sa. Predsa len - my, vekovo zrelsie, to tak trocha inak aj vnimame aj citime... tesim sa na vas

pajka00
7. okt 2009

Jo, příroda si nedá poroučet....škoda....někdy🙂 Ale musíme věřit, že se zadaří...Vždyť to pořád vidím kolem sebe-dnes a denně jak 40-tnice těhotní-tak my přece nemůžeme být vyjímky....Holt, možná to bude dýl trvat,ale určitě se zadaří-já tomu pevně věřím! Jsem šťastná, že už děti mám a ještě před 3 lety jsem říkala,že už nikdy další dítě...že mi 2 stačí....no a pak se ten život tak otočí, rozvod, nová láska a to dítě, které jsem nechtěla, tak najednou po něm hrozně toužím....Už se někdy směju, že odříkaného chleba....a život se točí jak se mu zachce-i když mu samozřejmě pomáháme vydatně🙂 Venku je překrásně a já tu sedím v kanclu - pořád ve svetru-a čekám na 3hodinu,abych mohla vypadnout. Ohřála jsem se na sluníčku, ale vydrželo mi to jen chviličku.

gejbule1
7. okt 2009

to máš naprostou pravdu to je i můj příběh 🙂 :-
Taky sedím doma,protože má Lucka teplotu a ven rozhodně nemůže ☹ Škoda.

pajka00
7. okt 2009

aspoň, že se vám s manželem zadařila lucinka....navíc-je to krásná zdravá holka, takže z ní máte dvojnásobnou radost🙂 Taky chci takovou🙂) Přítel sice říká-že budeme mít kluka, ale já někde v podvědomí tuším, že to bude holčička...pokud se holčičce podaří se pořádně zakousnout do mé dělohy🙂)))

gejbule1
7. okt 2009

určitě se to podaří.Tobě holčička a mě možná tan kluk taky 🙂 🙂 .Nesmíme to vzdávat 😉

pajka00
7. okt 2009

Malá je celý taťka,co?🙂
Tak holky-pro dnešek padla..je krásně-valím na poštu-služebně a na sluníčko...opatrujte se.

zaenab
7. okt 2009

Holky, dnes mi došel balík, na moje jméno i adresu a uvnitř byly inkontinentní megakalhotky pro těžce postižené ležáky. Firma mi psala, že mi děkuje za důvěru a můžu u nich nakupovat se slevou. Jela jsem pro to jak debil přes půl Brna v zácpě přes spoustu vody, na silnici v několika místech prasklo potrubí. No, bomba, tak jsem vám jen chtěla napsat, že je to se mnou asi vážný....
Pajka, máš pravdu, taky jsem to potom skorozabalila a pracovala na terase na sluníčku a řehtala se u těch kalhotek. Jestli máte některá zájem, pošlu 😀

henikav1
7. okt 2009

😀 😀 😀 😀 😀
zaenab uz otoc kartu, lebo sa tu pocikam od smiechu

janettka
7. okt 2009

zanyyyyy já se tu řehtám až mi tečou slzy a manžel si myslí,že se mnou mávají hormony 😀 😀 ne ty mi fakt dáváš.

irafa
7. okt 2009

teda zany au au au au au až mi boli břiško od smichu uf teda se fakt nenudiš ale ta sleva je lakavaaaaaaaaaaa 😅 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
teda až budu potřebovat rodit tak pak piš same takove srandy aja pojedu natotata samo až v prosinci žeeeee 😅 😅 😅 😅 😉 😉 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

izina
7. okt 2009

Ahoj děvčata,
teda než to tu všechno přečtu, zabere to času, ale člověk se zasměje. Přidám trošku do mlýna. Včera u nás čistili silnice a já na to poněkud zapomněla. Ráno kouknu z okna a stojí tam opuštěné a samotinké jen moje autíčko. Došlo mi to a během 5ti minut jsme v něm už seděly. Vzhledem k tomu, že jsem s malou a psinou sama, venku bylo chladno, takže jsem nás musela obléci obě a rovnou vzít psinu, myslim, že slušný výkon. Asi na nás musel být pěkný pohled, protože jsem vyběhla s malou v náručí a táhla psinu na vodítku rovnou k autu.

Jinak všem snažilkám i těhulím držim palce a za chvíli se k vám-snažilkám přidám

pajka00
8. okt 2009

Dobré ráno holky, jsem ráda, že je tu tak veselo....zany-kalhotky se můžou hodit-pěkně je schovej...nikdy nevíš...dojdou vložky, nebo budeš potřebovat rychle něco setřít.....a pokud jsou fakt dost savé....A nebo udělej dobrý skutek a zavez je někam do ústavu-tak ti budou vděční🙂)
Venku 17 stupňů v 6 ráno...neuvěřitelné!! Paráda, ale bohužel-asi už konečná...má se ochlazovat. Dnes sedím v kanceláři ve vestě lemované kožešinou-a je mi pěkně teploučko-protože v baráku je fakt pěkná kosa. Hezký klidný den všem-hlavně Zany-žádné smůly,náhody,nehody a nečekané balíky a zprávy🙂

gejbule1
8. okt 2009

Ahoj holky,teda tady je dobrá nálada to je prima 🙂
zany sleva se fakt vyplatí 😀 😀 😀

janettka
8. okt 2009

ahojky holky přeju hezký den,dneska mám UTZ tak držte pěstičky 🙂

gejbule1
8. okt 2009

Dobře dopadni držím pěsti 🙂

pajka00
8. okt 2009

ahoj janetko-držím palce!🙂 snad bude vše OK

irafa
8. okt 2009

ahojky 🙂 🙂 🙂
janbetko držim a myslim na tě at je vše ok
tak dnes budu as konečnš žehlit ty dupky a něco bych měla vyprat chjo se mi nějak dnes nechce pracovat ale budu muset mam tady dodělavat dph za toho meho zemřeleho klienta tak padim ahojky a mějte se fajn
jj je fajn že sem zany piše ty svoje přihody až mě bude smutno tak se vratim a hned mi bude lip 😅

pajka00
8. okt 2009

Zany a jak to vypadá s tvým nativem? Už jsi začala?
Irafko-já chci taky žehlit dupačky🙂)))Je to super, tak malinkaté,že?..už to ani není pravda,že byly děťátka tak malé, když už jsou větší než já....

pajka00
9. okt 2009

HOlky...tak kde se couráte?🙂 Hodně práce?

janettka
9. okt 2009

ahojík!!!Tak jsem tu 🙂 poslední dobou jsme tu jen my dvě co?

pajka00
9. okt 2009

Jo, zdá se mi, že se holky nějak vytratily. Je škoda, že se tady nestaví na kus řeči, i když jim to vytoužené nevyšlo...
Venku se nám pěkně ochladilo a je tu asi fakt podzim.
Jak ti dopadl UTZ?

gejbule1
9. okt 2009

Ahoj holky,tak jsem dnes byla s Luckou u doktora.Má čas od času jeden den teplotu a pak už nic.Naposledy to měla teď v úterý.Volala jsem mu zda je to normální a pozval nás ne krev a moč.Výsledky budou v půl jedný tak jsem zvědavá co najdou.Ale doufám že nic!
byla jsem včera cvičit po pěkně dlouhé době a musím říct že sotva lezu ale byl to prima relax.
To počasí už fakt nic moc.

pajka00
9. okt 2009

No snad jí nic nenajdou....moje sestra, když měla asi 2 roky, mívala přes víkend 42 horečky!!Mamka říkala,že jí vůbec nic nebylo, jen horečka.....a v pondělí zas byla jkao rybička...tak když se to opakovalo podruhé, tak s ní šla k Dr. a on jí řekl-paní, jestli chcete neschopenku, tak to řekněte rovnou.....no kretén!!Ona mu řekla,ne, já chci vědět, co tomu děcku je....na nic nepřišel a horečky jak přišly tak zmizely-záhada.
Jo na cvičení já se nedonutím-je to lenost jak hrom🙂 Naštěstí jsem štíhlá a žádné kila navíc-ale cvičení by mi fakt prospělo-kvůli páteři atd....

janettka
9. okt 2009

holky tak UTZ dobrý,mám 2 folíky,zítra v půl 11 jdeme na to.manžel tam má být už v 8 to budem ráno vstávat v 5 a jsem zvědavá co z něho vymáčkneme haha...jinak cvičení tento týden flákám,normoš se stydím

pajka00
9. okt 2009

no tak super jany...držím moc palce...a manžela ať vyždímají jak houbu-ať dá co nejvíc a hlavně rychlé🙂) Určitě to dobře dopadne..brr..mám husí kůži a netěším se, až půjdeme my....a to jdem teprv na výsledky krve....jsem fakt zvědavá co řeknou.
Cos brala na podporu folíků?

janettka
9. okt 2009

clostík,jen základní dávkování,1-0-1 a musím říct,že mě to břicho bolelo pěkně na levé straně,ale to mohla být jen sugesce.

pajka00
9. okt 2009

a máš folíky z levého? no já to každý měsíc poznám-ze které strany budu menstruovat...bolí mě vždycky ten jeden bok. A jdeš na IUI jenom nebo na co?

gejbule1
9. okt 2009

Holky jestli vám to nevadí,můžete mi to trochu popsat na co jdete?Jsem v tom úplný začátečník.Podporují vám tvorbu vajíček?

pajka00
9. okt 2009

No já vlastně ještě nevím🙂) Byli jsme jen na prvním vyšetření v CARU......spermiogram výborný, vzali nám krev a te´d jdeme 19.10. na výsledky krve.....no a i tak mi řekl, že nemám čas, protože mi bude v březnu 40 a pojišťovna platí jen do 40....takže mi řekl-že nebudeme nic zkoušet, zdržovat se, že nás čas tlačí a tak by doporučil hned IVF.....doplatek asi 22000,- Kč.....Ale že uvidíme, až podle výsledků jak budem pokračovat..takže jsem napjatá a nervózní....

gejbule1
9. okt 2009

A jak dlouho jste čekali na výsledky krve?My jdeme poprvé do poradny na krev 27.10.

pajka00
9. okt 2009

5 týdnů...je to hrozné tak dlouho.....spermiogram byl za hodinu a krev takovou dobu...takže ještě týden a jedem🙂 A tys už něco podstoupila?