Nájdu sa tu snažilky 40-ničky?
Ahojte "kolegynky", verim, ze aj vy, podobne ako ja, mate veeela skusenosti aj s IVF, aj s ET. Drzim palce vsetkym, ktore su na tomto fore, ale asi podvedome hladam svoju vekovu kategoriu + - 40... ozvite sa. Predsa len - my, vekovo zrelsie, to tak trocha inak aj vnimame aj citime... tesim sa na vas

•
9. nov 2008Fakt, dost holek mělo tady na koníkovi takový problémy a jsou těhotný. Musíš hodně pít.
0
Labus, ješte buď v klidu. Když 8 den špiníš, tak se něco děje, to není normální MS. Tak si ještě užívej neschopenku 🙂 🙂
A to si chytla nějaký virus????
Já když jsem byla těhu s mojí Nikolkou, před 18 lety, tak jsem měla šílenou angínu, dokonce mi předepsali antibiotika, těhotenství mě vůbec nenapadlo.
A to si chytla nějaký virus????
Já když jsem byla těhu s mojí Nikolkou, před 18 lety, tak jsem měla šílenou angínu, dokonce mi předepsali antibiotika, těhotenství mě vůbec nenapadlo.
ahoj yanny no ja som nedostala vírus ale bakterialny zápal potvrdený v krvi vraj sa pri IVF hrozne oslabí imunita ,ktoru ja mám aj tak oslabenu a može sa to stat no v niektorých centrách vraj dávaju preventívne antibiotiká žial v mojom nie a takto som dopadla .Zatial len špiním tak pojdem volat do Caru že čo robit ako brat utroš a tak ved menzas mám dostat až v nedelu sila som z toho na nervy
Labus, ta oslabená imunita vůbec nevadí, naopak 🙂
Buď v klidu a šetři se!!!!
Při tom špinění máš křeče v děloze????
Rendy drž se 🙂
Já už příští týden se dozvím více, jdu k imunoložce pro výsledky a potom v pátek hned do caru.
Já už se nemohu dočkat.
je blbé, že teď mám neschopenku už skoro 2 měsíce a v prosinci bych měla zas. Ale v práci už s tím nějak počítají, že tam chodím jak do houslí. 🙂
Buď v klidu a šetři se!!!!
Při tom špinění máš křeče v děloze????
Rendy drž se 🙂
Já už příští týden se dozvím více, jdu k imunoložce pro výsledky a potom v pátek hned do caru.
Já už se nemohu dočkat.
je blbé, že teď mám neschopenku už skoro 2 měsíce a v prosinci bych měla zas. Ale v práci už s tím nějak počítají, že tam chodím jak do houslí. 🙂
Ahoj holky, nějak nestíhám 🙂
Ale pročetla jsem všechno, abych byla v obraze - moc držím pěsti!!!
Já jsem včera dobrala Clostylbegyt, dnes večer jdu na UTZ, tak jsem zvědavá. Překvapilo mě, jak moc je po něm hlenu - prý to na ovulku zabírá, ale zase to mění děložní sliznici a je horší pro uchycení embryjka. Tak nevím. Večer budu chytřejší
Ale pročetla jsem všechno, abych byla v obraze - moc držím pěsti!!!
Já jsem včera dobrala Clostylbegyt, dnes večer jdu na UTZ, tak jsem zvědavá. Překvapilo mě, jak moc je po něm hlenu - prý to na ovulku zabírá, ale zase to mění děložní sliznici a je horší pro uchycení embryjka. Tak nevím. Večer budu chytřejší
Začni písať odpoveď...

Odošli