icon

Naša prvá inseminácia v apríli 2015

lucianna1981
23. apr 2015

Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂

hennka2
19. jún 2015

@vevericka13 ... v tejto skupine neviem presne, ci je tu niekto s uspesnou IUI, v inej skupine IUI su dievcata s uspechom ...

monica585
19. jún 2015

@sandria33 nie nieje. Rano odbery a o druhej som si mala volat na vysledky.

sandria33
19. jún 2015

@monica585 nmne chce robit aj sono odrazu, tak uz mozno aj na sone pidla sliznice by hadam vedel ci budem alebo nebudem tehotna. Citam tu vseliake fora a vela zien pise ze mali negativne testy a boli tehotne, tak som sama zvedava, ci budem mat fazulku alebo nie po tejto IUI

monica585
19. jún 2015

@sandria33 kolku IUI mas za sebou? Drzim palce 🙂

sandria33
19. jún 2015

@monica585 zatial prvu. Nemavala som pravidelnu ovulaciu, mavala som anovulache cykly. A po nasadeni clostylbegitu som hned v prvom cykle mala az dve velke folikuly a manzelove hodnoty sperjiogramu pred IUI boli nadpriemerne. Preto by som bola stastna keby sa to podarilo teraz ....

spetule
19. jún 2015

@sandria33 Držím pěsti! Udělalo by nám to radost a povzbudilo by nás to 😉

sandria33
19. jún 2015

@spetule dakujem, bolesti v podbrusku na menzes mam uz 4 dni, tak dufam ze zajtra nedostanem

hennka2
19. jún 2015

@sandria33 ... drzime silno palce a cakame na pozitivnu informaciu 🙂 , potrebujeme podporu, vsak spetule a dievcata ?

12345endzi
20. jún 2015

Ahojte zienky kedze mam uz slabucky vytok ajtak mam ist na kontrolu ake mate skusenosti?/buduci piatok mam ist na kontrolu

sandria33
21. jún 2015

Vcera vecer som dobrala posledny urogestan, co som mala, zajtra idem na tu krv. Zatial som 32 den cyklu a este nemam, ale pocity su uz take, ze kazdu chvilku dostanem, sice take su uz skoro tyzden, ale dnes uz citim aj bradavky, tak drzte palce, az .... 🙂

sandria33
21. jún 2015

@12345endzi asi by som na tvojom mieste sla, ja tiez ak uz budem mat zajtra, tak pojdem aj tak na krv

12345endzi
21. jún 2015

@sandria33 🙂 drzim palce

mischel2903
22. jún 2015

dievčatá, je možné aby mi po pregnyle bolo zle. V sobotu ráno mi bol pichnutý a zo soboty na nedeľu, ma začali pobolievať vaječníky, aj celú nedeľu, zrejme ovulácia ale do toho ma boli aj žalúdok, ako keby som tam mala kamene :( to isté som mala minulý mesiac a som si myslela, že mi to robí duphaston, tak som ho vysadila, ale vyzerá to tak, že asi nie :(

spetule
22. jún 2015

@mischel2903 Bohužel s pregnylem zatím zkušenost nemám :-/ Drž se a ať je Ti brzo líp!

sandria33
22. jún 2015

bohuzial, nevyslo nam to na prvykrat :(((((((

vevericka13
22. jún 2015

@sandria33 ani nam, mozno dalsia vyjde, ta sanca tam moc velka nie je, ja som 9 den po druhej a cakam...

sandria33
22. jún 2015

@vevericka13 my si dame asi tento mesiac pauzu, ostanem iba na clostylbegite, lebo planujeme dovolenku,, takze asi az v auguste pojdeme na druhu...

vevericka13
22. jún 2015

@sandria33 ja som bola bez liekov, tak sanca o to mensia, ja chcem lieky dalsi mesiac a tiez ideme na dovolenku, ale mozno to dovtedy stihneme

sandria33
22. jún 2015

@vevericka13 kam sa chystate? ci iba tak nejaky last minute? mne vychadzaju (teda ak dostanem ms uz teraz niekedy, lebo uz mam 33den cyklu a kde nic tu nic) plodne dni na dovolenku 🙂 tak hadam sa tam nieco zadari ;)

vevericka13
22. jún 2015

@sandria33 do grecka od 16-30.7 ja mam dostat v piatok alebo sobotu, tak potom sa uvidi, ci pojdem na dalsiu alebo nie

sandria33
22. jún 2015

my tiez planujeme grecko, ale uz asi od 4.7 max. do 20.7. Ja som vysadila utrogestan v sobotu vecer, tak som zvedava, ako mi to oddiali.. .a hlavne o kolko dni... inak bola by sranda, keby som bola tehotna,, aj napriek tomu ze mi to dnes sono ani krv nepotvrdili : )🙂

sunny111
22. jún 2015

Ahojte, chcem sa spýtať boli ste niektorá na inseminácii v GYNPOR na Sliači, alebo navštevujete toto CAR?

lucianna1981
autor
23. jún 2015

@monica585 Tak to ma moc mrzí. Ja som si tým prešla len raz, ale viem, že to nie je dobrý pocit. To sklamanie chápe len ten, čo si tým prešiel. Hlavu hore a veľa sily do nových začiatkov!

vevericka13
23. jún 2015

@sandria33 na sone to este nemohlo byt vidno a ked nedostanes menzes, tak si skus urobit test, niekedy sa moze uhniezdit aj neskor, bola si na krv po 14 dnoch?

monica585
23. jún 2015

@lucianna1981 dakujem 🙂

sandria33
23. jún 2015

@vevericka13 na krv som bola na 17 den a volali mi ze je to negativne.... a dnes uz mam take slabe, tak nevadi, co uz, vyskusame nabuduce

vevericka13
23. jún 2015

@sandria33 inak ja som po prvej len dva dni spinili, ani som normalnu ms nemala a tiez krv negativna, drzim palce pri dalsej, hlavu hore, raz to vyjde 🙂

sandria33
23. jún 2015

@vevericka13 mna tiez slabo boli brcho oproti inym mesiacom, nato ze mam prvy den. Aj mam strach z dalsej IUI, lebo ak mi bud znova dilatovat krcok,,je to riadna bolest...

vevericka13
23. jún 2015

@sandria33 jaj tak to mne nerobili, tak skuste zarobit na dovolenke 🙂

sandria33
23. jún 2015

@vevericka13 budeme sa pokusat ak to pojde. Dilatacia krcka je nasilne roztvorenie, ak tam neprejde kateter. Trvalo to asi pol minuty, ale pre mna to bola vecnost a potom krvacanie tri dni a spinenie dalsich 5 dni. Ale dr povedal ze je to normalne.