icon

Naša prvá inseminácia v apríli 2015

lucianna1981
23. apr 2015

Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂

vevericka13
23. jún 2015

@sandria33 a to budu musiet znovu? chudiatko

sandria33
24. jún 2015

@vevericka13 no dufam ze nie, toho sa najviac bojim

spetule
25. jún 2015

@hennka @mischel2903 @lucianna1981 @sky23
1DC a k tomu jsem se dnes ještě dozvěděla, že si asi ještě přes léto budu muset hledat novou práci☹ Chjo.... Příští návštěva CARu domluvena na 7.7., dohodnem se, jestli bude 3.IUI nebo co a jak dál (IVF?).

mischel2903
25. jún 2015

@spetule to je mi luto,aj to ze si dostala aj za tu robotu. Ale hlavu hore,mozno to je znamenie,nova praca,nove prostredie,ludia,prilezitosti a hned sa zadari ;)
My sme si dali pauzu na leto a po lete uvidime co dalej,mozno sa aj normalne podari ;) drzim paste

spetule
25. jún 2015

@mischel2903 Díky, léto patří nám 😉

hennka2
25. jún 2015

@spetule .. toz, ideme dalej ! Ja sa na IVF este nechystam, este dam sancu. S tou pracou, to je neprijemne, hladanie prace je tiez forma stresu, ale ako sa hovori " vsetko zle je na nieco dobre" , jedny dvere sa zatvaraju, druhe otvaraju, zmena je tiez dobra.

lucianna1981
autor
26. jún 2015

@spetule Mrzí ma to. Ale včera som čítala jednu myšlienku a veľmi sa mi páčila: "V živote sú ľudia ako šípy ostrostrelca: ak ich chceš vystreliť čo najďalej, musíš ich poriadne potiahnuť späť." Tak aj my sme na tom podobne. Musíme v živote cúvnuť o kus spátky, aby nás život mohol vystreliť čo najďalej vpred. A musí sa nám chvíľu nedariť, aby potom mohla prísť tá skvelá vysnívaná budúcnosť.... 🙂 Držím palce! 🙂

spetule
26. jún 2015

@hennka2 @lucianna1981 Děkuju za povzbuzení, děvčata! Přeju Vám pohodový víkend plný sluníčka.

12345endzi
2. júl 2015

Ahojte bola som dneska v Mt(som 21 dni po inseminacii)druhy krat aj na krv a na ultrazvuk a potvrdili tehotenstvo 🙂 🙂 🙂

orchidea111
2. júl 2015

@12345endzi gratulacia 😉

hennka2
2. júl 2015

@12345endzi ... konecneeeee, srdecna gratulacia ... akurat som myslela na to, aby tu uz niektora z nas hodila dajaku pozitivnu spravu .... to je intuicia, superrrrr !

spetule
3. júl 2015

@12345endzi Super zpráva!!! Gratulace veliká a upřímná 😉 Přeju pohodový průběh těhotenství 😉

12345endzi
3. júl 2015

Dakujem 🙂 ,dufam ale ze bude vsetko v poriadku

spetule
7. júl 2015

@hennka @mischel2903 @lucianna1981 @sky23 Tak děvčátka, mám dnes za sebou 3. IUI a zároveň podanou žádost na IVF...když jsem ale viděla všechny ty formuláře a harmonogram celého procesu...pomalu mne opouští odvaha....

mischel2903
7. júl 2015

@spetule drzim paste,aby vam to teraz vyslo a ziadne IVF nebude treba ;)
My si davame pauzu cez leto,budeme sa pokusat sami a ked nic,tak po lete sa do toho pustime 🙂

spetule
7. júl 2015

@mischel2903 No pokud mi se do IVF pustíme, tak ani dovču nikde nestihnem :-/

hennka2
7. júl 2015

@spetule .. drziiiiim velmi palce, aby Vam to vyslo, veeelmi ... ja sa tiez chystam na dalsie za niekolko dni ... ked nam nevyjde do konca roka IUI, chystame sa na IVF ... uplne posledna moznost, ktora nemusi byt uspesna :( ... no ale, hlavu hore dievcata a bojovat !!!

vevericka13
8. júl 2015

ja dnes idem na iui a u mna tretie a posledne. uz som si dala ziadost na poistovnu na ivf tak drzte palce

spetule
8. júl 2015

@vevericka13 tak to jsme na tom obdobně 😉

hennka2
9. júl 2015

@vevericka13
@spetule

.. dievcata, obom Vam velmi drzim palce, dajte potom info, ako Ste na tom .. prosim o pozitivnu spravu 🙂

vevericka13
9. júl 2015

@spetule drzim palce velmi

spetule
9. júl 2015

@vevericka13 nápodobně 😉

spetule
9. júl 2015

@hennka2 ráda bych 😀

hennka2
9. júl 2015

@spetule .. to kazda z nas, bojovat a nevzdavat sa !!!

spetule
21. júl 2015

@mischel2903 @lucianna1981 @sky23 @monika585 Jak se Vám daří, děvčátka? Já mám za sebou třetí IUI -opět neúspěšnou. Začínáme s procesem IVF.... Přeju Vám všem vydařené léto a pokud možno přirozené rozšíření rodiny 😉

mischel2903
21. júl 2015

@ spetule tak to ma mrzi :( my teraz skusame samy a uvidime po lete,co bude ;) dufam,ze relax a dovolenka urobia zazraky ;)

ela024
2. aug 2015

ahojte, tak uz som po laparoskopii, uvidíme je to další krok .. potom skúsime iui ked sa zotavím,,

mischel2903
11. aug 2015

@ela024 dufam,ze vsetko dobre dopadlo,skore zotavenie ti prajem a uz aby sa vam to podarilo ;)

spetule
13. aug 2015

@mischel2903 @hennka2 @lucianna1981 @sky23 @monika585 Jak jsem slíbila, dávám průběžné info o mém zapojení do procesu IVF. Mám teď za sebou jeden cyklus s HA. Dnes jsem 1DC. Od zítřka si začínám píchat hormony na stimulaci vaječníků -Menopur (asi to bude dlouhý přemlouvání, ale snad "se ukecám" a píchnu do sebe 😀 ). Příští týden ve středu bude další návštěva CARu (kontrolní UZ) a když vše půjde ok, cca týden na to bude OPU. Držím Vám všem pěstičky a myslím na Vás!!! Ať se Vám daří právě v té Vaší situaci, kterou prožíváte <3

vevericka13
14. aug 2015

ahojte mne tiez nevysli 3 iui a cakam na poistovnu na schvalenie ivt a v septembri pojdem do toho