Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
@vevericka13 no dufam ze nie, toho sa najviac bojim
@hennka @mischel2903 @lucianna1981 @sky23
1DC a k tomu jsem se dnes ještě dozvěděla, že si asi ještě přes léto budu muset hledat novou práci☹ Chjo.... Příští návštěva CARu domluvena na 7.7., dohodnem se, jestli bude 3.IUI nebo co a jak dál (IVF?).
@spetule to je mi luto,aj to ze si dostala aj za tu robotu. Ale hlavu hore,mozno to je znamenie,nova praca,nove prostredie,ludia,prilezitosti a hned sa zadari ;)
My sme si dali pauzu na leto a po lete uvidime co dalej,mozno sa aj normalne podari ;) drzim paste
@mischel2903 Díky, léto patří nám 😉
@spetule Mrzí ma to. Ale včera som čítala jednu myšlienku a veľmi sa mi páčila: "V živote sú ľudia ako šípy ostrostrelca: ak ich chceš vystreliť čo najďalej, musíš ich poriadne potiahnuť späť." Tak aj my sme na tom podobne. Musíme v živote cúvnuť o kus spátky, aby nás život mohol vystreliť čo najďalej vpred. A musí sa nám chvíľu nedariť, aby potom mohla prísť tá skvelá vysnívaná budúcnosť.... 🙂 Držím palce! 🙂
@hennka2 @lucianna1981 Děkuju za povzbuzení, děvčata! Přeju Vám pohodový víkend plný sluníčka.
Ahojte bola som dneska v Mt(som 21 dni po inseminacii)druhy krat aj na krv a na ultrazvuk a potvrdili tehotenstvo 🙂 🙂 🙂
@12345endzi gratulacia 😉
@12345endzi ... konecneeeee, srdecna gratulacia ... akurat som myslela na to, aby tu uz niektora z nas hodila dajaku pozitivnu spravu .... to je intuicia, superrrrr !
@12345endzi Super zpráva!!! Gratulace veliká a upřímná 😉 Přeju pohodový průběh těhotenství 😉
Dakujem 🙂 ,dufam ale ze bude vsetko v poriadku
@hennka @mischel2903 @lucianna1981 @sky23 Tak děvčátka, mám dnes za sebou 3. IUI a zároveň podanou žádost na IVF...když jsem ale viděla všechny ty formuláře a harmonogram celého procesu...pomalu mne opouští odvaha....
@spetule drzim paste,aby vam to teraz vyslo a ziadne IVF nebude treba ;)
My si davame pauzu cez leto,budeme sa pokusat sami a ked nic,tak po lete sa do toho pustime 🙂
@mischel2903 No pokud mi se do IVF pustíme, tak ani dovču nikde nestihnem :-/
ja dnes idem na iui a u mna tretie a posledne. uz som si dala ziadost na poistovnu na ivf tak drzte palce
@vevericka13 tak to jsme na tom obdobně 😉
.. dievcata, obom Vam velmi drzim palce, dajte potom info, ako Ste na tom .. prosim o pozitivnu spravu 🙂
@spetule drzim palce velmi
@vevericka13 nápodobně 😉
@mischel2903 @lucianna1981 @sky23 @monika585 Jak se Vám daří, děvčátka? Já mám za sebou třetí IUI -opět neúspěšnou. Začínáme s procesem IVF.... Přeju Vám všem vydařené léto a pokud možno přirozené rozšíření rodiny 😉
@ spetule tak to ma mrzi :( my teraz skusame samy a uvidime po lete,co bude ;) dufam,ze relax a dovolenka urobia zazraky ;)
ahojte, tak uz som po laparoskopii, uvidíme je to další krok .. potom skúsime iui ked sa zotavím,,
@ela024 dufam,ze vsetko dobre dopadlo,skore zotavenie ti prajem a uz aby sa vam to podarilo ;)
@mischel2903 @hennka2 @lucianna1981 @sky23 @monika585 Jak jsem slíbila, dávám průběžné info o mém zapojení do procesu IVF. Mám teď za sebou jeden cyklus s HA. Dnes jsem 1DC. Od zítřka si začínám píchat hormony na stimulaci vaječníků -Menopur (asi to bude dlouhý přemlouvání, ale snad "se ukecám" a píchnu do sebe 😀 ). Příští týden ve středu bude další návštěva CARu (kontrolní UZ) a když vše půjde ok, cca týden na to bude OPU. Držím Vám všem pěstičky a myslím na Vás!!! Ať se Vám daří právě v té Vaší situaci, kterou prožíváte <3
ahojte mne tiez nevysli 3 iui a cakam na poistovnu na schvalenie ivt a v septembri pojdem do toho

@sandria33 a to budu musiet znovu? chudiatko