Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
@spetule to je super,krasny pocet ;) drzim velmi paste,nech sa vam to podari ;)
@spetule Ahoj, dosť dlho som tu nebola. Akosi som chcela "vypnúť" od všetkých tých ľudí snažiacich sa a prestať na všetko myslieť. Ja v skratke: Moja prvá inseminácia bola neúspešná, aj keď som mala na začiatku pozitívny test, ktorý ma vyniesol až do nebies. O to krutejší bol pád, potom dlhé sklamanie a vzdanie sa na dlhú dobu. No môj manžel bojoval a znovu ma navnadil. Tentokrát ale už na umelé oplodnenie. Už som v stimulačnej fáze 4DC, takže o pár dní by mali odobrať vajíčka, oplodniť a snáď sa už čosi podarí. Verím a dúfam, lebo ak už toto nevyjde, tak už NIKDY v tom nič neurobím a proste sa len zmierim s tým, že detičky nebudú... UVidíme. Zatiaľ som pozitívne naladená, tak hádam to už vyjde. Veľmi som sa potešila, keď som čítala Tvoje správy, že si na tom podobne. Tak už len čakám na povzbudenie, keď nám oznámiš, že to vyšlo. Netrpezlivo čakám... 🙂
@lucianna1981 Velmi si mne potěšila, že jsi sebrala síly a s podporou muže jste se pustili do náročného procesu IVF. Přeju ti, ať dobře snášíš stimulaci a pěkně dojdeš až ke vkladu jako já (čeká mne v neděli). Jinak pak u mne nastane dlouhá doba čekání (14dní na tt, dalších 14dní na UZ). Takže mne čeká napínavý měsíc, ale určitě budu informovat. Moc moc Vám držím pěsti!!!
@lucianna1981 .. aj Vam velmi drzim palce, tak isto aj @spetule .. veeelmi drzim... mna to caka dufam taktiez coskoro, mne nevyslo doslova niekolko IUI, takze sa citim uplne ako Ty, IVF je jedna z poslednych moznosti aj pre nas ... o to viac, ze mam uz 38, ale co chodia do CARu, tak aj vyse 40, dokonca 45 ... posielam <3 Tebe aj
@spetule dievcata 🙂 ...
@mischel2903 @hennka2 @lucianna1981 @sky23 @monika585 @vevericka13 Tak jsme s IVF ve finiši...transfer dnes za námi. Poměrně rychlý a bezbolestný zákrok, chvilku poležet a hurá domů. A teď jen čekat a čekat.....
@spetule velmi drzim paste,uvidis vsetko dobre dopadne,tesim sa,ze nam napises ze si tehulka ;)
@mischel2903 Děkuju. Kéž by!
@spetule velmi drzim palce
@vevericka13 Děkuju.
@hennka2 Ďakujem veľmi pekne! Takže už len veriť, že keď sme sa na to dali, tak nám to aj vyjde a konečne prídeme do vytúženého cieľa. 🙂
@spetule Veľmi na Teba myslím, nech sa to tam pekne zahryzáva a nedočkavo čakám na informácie, Tvoje pocity a všetko dôležité... 🙂 Drž sa!
@lucianna1981 A jak ty to máš s OPU? Kdypak máš termín? A jak snášíš stimulaci? Myslím na tebe a držím palečky! (u mne zatím nic nového 😉 stále vyčkávací fáze)
Ahojte zienky, mam pre Vas ponuku.
Potrebovala by som par kontaktov na prieskum o CAR, kazda respondentka, ktora sa zucastni vsetkych 3 faz ziska 40€, je to anonymne. Ak mate zaujem, poprosim Vas poslat do spravy kontaktne udaje: meno a priezvisko, telefonne cislo, vek a mesto v ktorom zijete. Do tohto prieskumu potrebujeme zeny, ktore splnaju nasledujuce kriteria:
Vek 25 - 45 rokov
BOLI NEUSPESNE LIECENE NA NEPLODNOST U AMBULANTNEHO GYNEKOLOGA A BOLA IM ODPORUCANA NAVSTEVA CENTRA ASISTOVANEJ REPRODUKCIE
Zistovali si blizsie informacie (z roznych zdrojov) ohladne CENTRA/CENTIER ASISTOVANEJ REPRODUKCIE
ODMIETAJU NAVSTEVU CENTRA ASISTOVANEJ REPRODUKCIE
Pripadne NAVSTIVILI CENTRUM, ALE NEBOLI LIECENE V CENTRE ASISTOVANEJ REPRODUKCIE
Prieskum sa sklada:
1. faza – prihlasenie respondentiek
2. faza – telefonicky 5 minutovy rozhovor, ktory sluzi k poskytnutiu blizsich informacii potrebnych k prieskumu
3. faza – ucast na rozhovore v mesiaci September 2015, podla dohody s respondentkami. Individualny rozhovor vedie nasa skusena, prijemna a empaticka moderatorka. Rozhovor bude trvať cca 1,5h. – 2h. hodiny.
(Je vam zarucena anonymita poskytnutych informacii, ktore sluzia na interne spracovanie)
Odmena pre respondentky, za ucast na tomto prieskume je 40 EUR
Tento prijem je vyplateny podla zakona 595/2003 Z.z. o daniach z prijmov podla paragrafu 8 ostatne prijmy, ide o prijem z prilezitostnej cinnosti oslobodeny od dane z prijmov podla paragrafu 9 pismena g.
@mischel2903 @hennka2 @lucianna1981 @sky23 @monika585 @vevericka13
Tak děvčátka...dnes jsem začala krvácet. Doberu, co mám a počkám na kontrolu (14.9.), ale moc šancí tomu nedávám.
@spetule Ahoj! ☹ No tak to si ma nepotešila. Ale ešte nestrácaj hlavu: Moja krstná nevedela do 3.mesiaca, že je tehotná, keďže krvácala. Takže ešte počkaj, možno to bolo len zahniezďovanie embrijka. Veľmi Ti držím palce, aby to vyšlo a aby to bol len planý poplach.
Ja som dnes bola na odberoch a ultrazvuku. Mám okolo 15 vajíčok, ale nie všetky ešte spĺňajú veľkosť, iba niektoré, Takže sa to odkladá na stredu (kotrola a pravdepodobne večer pichám Pregnyl na puknutie vajíčok a odbery vajíčok zatiaľ na 99% v piatok, ako povedala koordinátorka). Tak uvidíme... snáď...
@lucianna1981 To je super zpráva. Tak moc držím pěsti, ať máš statečné kvalitní bojovníčky! Hlavně se teď šetři a odpočívej. A než se naděješ, budeš mít "fazolku" u sebe 😉 Myslím na Tebe!
Ďakujem veľmi pekne! Kiežby si tak mala pravdu... a Ty tak isto! Aby sme si mohli napísať tie krásne slová: "Vyšlo nám to!" 🙂
@spetule A ako moc si začala krvácať? Nebolo to len také špinenie?
@lucianna1981 Obávám se, že "zahnizďovací" krvácení by bylo slabší. Začla jsem dneska v práci. Dost nepříjemné překvapení:-/
@spetule Hmmm... A kedy by si mala dostať? Prečo Ti dali kontrolu až tak neskoro?
@lucianna1981 Kontrola je naplánovaná na 14dní po vkladu, což je asi tak nějak optimální. MS měla dorazit ke konci týdne.
@spetule No ja stále verím, že by to mohlo vyjsť, tak ver tomu aj Ty.... Nechceš zájsť skôr ku gynekológovi, aby si nemusela byť týždeň v strese? Krvné testy sú 100%-tné...aspoň budeš vedieť...
@lucianna1981 Děkuju, ale to uteče 😉 Už jsem si kvůli tomu na příští týden v práci přehazovala směnu, tak už to nechám. Stresovat se už nebudu.Ale jsi zlatá <3
@spetule a nie je to len spinenie?
@spetule chcem sa este spytat, ze kolko ti vkladali oplodnenych vajicok?

@mischel2903 @hennka2 @lucianna1981 @sky23 @monika585 @vevericka13 Povedlo se oplodnit 9 vajíček. Tak uvidíme, co vydrží do transferu. Opatrujte se a přeju všem "kolejnicové" úspěchy 😉