icon

Naša prvá inseminácia v apríli 2015

lucianna1981
23. apr 2015

Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂

mischel2903
8. sep 2015

@spetule,drz sa a hlavne sa zbytocne nestresuj,urcite sa tam pekne zahniezduju. Mysli pozitivne a bude to vsetko v poriadku. Vsetky tu na teba myslime a velmi ti drzime paste ;)

vevericka13
8. sep 2015

ja si idem vo stvrtok pre lieky a ked dostanem menzes idem tiez na ivf

lucianna1981
autor
8. sep 2015

@spetule Tak to je dobre, že si pokojná. Psychika je veľmi dôležitá a keď si vyrovnaná, tak všetko ľahšie ide. 🙂 Beriem si z Teba príklad. 🙂 Drž sa a informuj ma. Ja idem zajtra na tú kontrolu, tak už sa snáď dočkám pozitívnych správ a hlavne termínu odberu. Dám potom vedieť. 🙂

lucianna1981
autor
8. sep 2015

@vevericka13 Tak to držím palce! Takže si v prípravnej fáze? Len smelo do toho... ja už čakám na odoberanie vajíčok, tak snáď v piatok...

spetule
8. sep 2015

@mischel2903 @hennka2 @lucianna1981 @sky23 @monika585 @vevericka13
Děkuju všem za podporu, opravdu si toho vážím. Ale mrcha dorazila v plné parádě. Opravdu nejde o nidační špinění. Dnes jsme si volala do CARu. Mám vysadit Utroš a v pondělí na kontrole pro jistotu udělají krevní test, ale výsledek už je v podstatě jasný. Mrzí mne, že jsem Vás moc nepovzbudila, ale věřím, že Vám se to podaří!!!

spetule
8. sep 2015

@vevericka13 vkládali jsme jen jedno

vevericka13
8. sep 2015

@spetule ahoj, hlavu hore, ostali ti embryjka tak si das vlozit dalsie, ono to raz vyjst musi. ja mam len jeden vajecnik a aj to operovany tak uvidime ci vobec budu kvalitne vajicka

mischel2903
9. sep 2015

@spetule velmi ma to mrzi,ale este pokial lekari nepovedia ze to nevyslo,tak by som to este nevzdavala. Drz sa. Vsetky tu na teba silno moc myslime 😉

spetule
9. sep 2015

@lucianna1981 Jakpak dopadla kontrola? Bude OPU v pátek? 😉 Moc držím pěsti!

spetule
9. sep 2015

@mischel2903 Jsi zlatá a tvůj optimismus milý 😉 Děkuju <3

mischel2903
10. sep 2015

@spetule nemas za co ;) mas ist aj na krv?

spetule
10. sep 2015

@mischel2903 ano, pro kontrolu, v pondělí

vevericka13
11. sep 2015

@spetule ahoj, este stale krvacas? a nerobila si si test? ja cakam na menzes cez vikend a potom zacinam stimulaciu, len ja si to sama asi nepichnem. chcem sa spytat pichala si so to rano ci vecer?

spetule
11. sep 2015

@vevericka13 Ano, dostala jsem klasicky MS, jen přišla o pár dní dřív. Test jsem nedělala, v pondělí jdu na krev, tak to není třeba. I když si myslíš, že nezvládneš, jde to 🙂 Mně Dr. řekl, že je jedno, jestli ráno nebo večer (měla jsem Menopur), já jsem si dávala večer (abych potom měla možnost být trochu v klidu 😉 ). Držím pěsti!!!

vevericka13
11. sep 2015

@spetule dakujem a daj vediet vysledok, pokial nemas test nic nie je stratene, niektore zeny krvacaju aj ked su tehotne

spetule
11. sep 2015

@vevericka13 Děkuju, ale nebude to můj případ 😉 Výsledek by měl být do do druhého dne, tak pak dám vědět 😉

spetule
14. sep 2015

@mischel2903 @hennka2 @lucianna1981 @sky23 @monika585 @vevericka13 Zdravím děvčátka moje, tak info z dnešní kontroly v CARu: TT negativní, výsledky krve budou ve čt (ale už jsou jen kontrolní pro vyloučení mimoděložního těhotenství), doporučení na genetiku a imuno. Teď 2-3 cykly přirozeně, pak zkouška KETu s jiným stimulačním protokolem. Děkuju Vám všem za podporu. Držím Vám pěsti ve Vašem snažení! Ať se tu brzo zase objeví pozitivní zprávička!!!!

mischel2903
14. sep 2015

@spetule joj tak to ma velmi mrzi. Tak som ti drzala paste. Cize teraz idete na imunologiu a genetiku?
Ja verim,ze nabuduce to uz vyjde. Drz sa 😉

lucianna1981
autor
14. sep 2015

@spetule Tak to ma naozaj neskutočne mrzí, že to nevyšlo. :( :( :( Hlavu hore a hľaď do budúcnosti, ktorá Ti prinesie vytúžené bábo.
Ospravedlňujem sa, že som sa dlho neozvala, ale môj internet je úplne hrozný... Takže najnovšie správy: Odbery vajíčok boli predsa len v piatok, keďže všetko bolo v poriadku. Po zákroku som mala síce bolesti v brušku, ale povedali, že to preto, lebo som mala veľa vajíčok a zväčšené vaječníky, ale už je dobre. Nakoniec odobrali 13 vajíčok a správne sa oplodnilo 7. Dnes som volala, ako sa vyvíjajú a napodiv sme ešte ani o jedno neprišli, takže máme 7 pekných embryí. Zajtra je kritický 4.deň, kedy dochádza k nejakým stratám, tak uvidíme. Volať mám v stredu hneď ráno a byť pripravená vycestovať na vklad. Tak verím, že to bude už v stredu (prinajhoršom vo štvrtok - ale to už vydržím, keď som toľko vydržala 🙂 ). Budem informovať hneď, ako bude niečo nové, resp. ako sa pripojím na net. 🙂 Drž sa zatiaľ!

spetule
14. sep 2015

@lucianna1981 Skvělé zprávy! Ta bolest po OPU je prý běžná, taky jsem se první dva dny musela šetřit. Myslím, že jste na dobré cestě a žádné větší ztráty už nebudou. Transfer už je rychlý a bezbolestný 😉 Tak ať si brzo užiješ "fazolku" v bříšku a budu se těšit na pořádné kolejnice!!!!!!!!!!!

spetule
14. sep 2015

@mischel2903 Ano, genetika nás čeká v sobotu a na imuno teprve musím zavolat a objednat. A dle výsledků se uvidí, co dál. Dr. dnes říkal, že evidentně je u nás problém v embryonální fázi a myslí, že to bude v té genetice :-/ Tak snad konečně objasníme příčinu a bude možnost s tím něco dělat. A jak vy?

lucianna1981
autor
14. sep 2015

@spetule Ďakujem pekne za podporu. Verím ,že to vyjde. Zatiaľ na to hľadím pozitívne.. dúfam, že nezažijem ďalšie sklamanie ako po IUI. Ale teraz tomu verím a to je podstatné! 🙂

spetule
14. sep 2015

@lucianna1981 Správný přístup 😉

lucianna1981
autor
14. sep 2015

@spetule Zatiaľ sa ho snažím udržať si... uvidím, dokedy... 😀

spetule
14. sep 2015

@lucianna1981 Minimálně na příštích 9měsíců 😀

lucianna1981
autor
15. sep 2015

@spetule Tak to veru áno. 🙂 Zajtra ráno volám do Heliosu, či mám vycestovať... tak drž palce, nech sú embryjká vhodné na vklad... 🙂

mischel2903
16. sep 2015

@lucianna1981 drzim paste,nech vam to dobre dopadne a za dva tyzdne nam napises,ze si tehulka 😊Dufam,ze uz sa to tu zacne pomalicky rozbiehat pozitivnymi informaciami 😉

spetule
16. sep 2015

@lucianna1981 Těšíme se na tvoje zprávy 😉

vevericka13
16. sep 2015

@lucianna1981 drzim palce

lucianna1981
autor
16. sep 2015

@mischel2903
@spetule
@vevericka13
Babenky, mám to za sebou a už je zo mňa Kinderko. 😀 Urobili mi aj sono fotočku, takže stále hľadím na tú malú bodočku a neviem sa vytešiť.. 🙂 Teraz už len ležím, oddychujem a držíííím... 🙂 A už len prečkať tie neskutočne dlhé 2 týždne. Budem informovať, ako to prebieha a aká som nervná. 😀 A čakám na všetky vaše pozitívne aj menej pozitívne správy. Tie pozitívne potešia a podporia nás a tie menej pozitívne - tam sa pokúsime potešiť my... 🙂 Pozdravuje vás Kinderko... 🙂