Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
@mischel2903 Ďakujem 🙂
@vevericka13 gratulujeeem,drz sa ;) ja dnes uz druhy den stimulacia ;) strasny stres som mala,si to pichnut sama,ale zvladla som to ;) som na seba pysna. Zena dokaze vsetko,ked tuzi po dietatku;)
@mischel2903 neboj prve su najhorsie, ostatne ti pojde v pohode, ja som si tiez nemyselala, ze si to budem pichat, zo zaciatku manzel a ked som si to robila sama, bola to najlepsie
@vevericka13 tak to mas pravdu,kazdym dnom to bude lepsie ;) a ty ako? Ciarka na teste dufam len silnie ;) tesim sa
@mischel2903 praveze nesilnie, mam ich od piatka stale rovnake a slabe
@vevericka13 neboj tie dve kolajnicky este len vybehnu,take poriadne ;) zbytocne sa nestresuj,lebo aj to ze si robis test,je stres a poriadny
@vevericka13 Vydrž, krevní testy budou jasný 😉 Přeju, ať jsou testy brzo přesvědčivější 😉
@vevericka13 Prečo sú tie testy zelené? Nebývajú zelené len ovulačné testy a tehu testy modré?
@lucianna1981 uz asi pol roka su zelene a zlte su ovu, ja ich kupujem dost casto, robila som si aj rapi clear a je pozitivny ale zase slaba ciarka 🙂
@spetule dakujem 🙂
@vevericka13 Zase som o niečo múdrejšia. Ja som tiež nedávno kupovala a ešte som dostala modré. Takže super, gratulujem k druhej čiaročke a prajem, nech silnie zo dňa na deň... aby si nám bola povzbudivým príkladom a aby sa to tu už začalo zapĺňať len pozitívnymi testami... 🙂 Informuj nás a pridávaj ďalšie krásne // kolajnice, aby sa nám to "nalepilo" 😀
@lucianna1981 A jak ty, co kontrola? Už víš termín dalšího vkladu?
@lucianna1981
spetule
mischel2903
baby neviete mi povedat či aj vám z niektorých bolo zle a ospalo z utrogestanu po IUI ??? Ďakujem za odpovede
@lucianna1981 ja by som aj pridala ale ciarky su stale slabe...
@lucianna1981 ja som tiez z inej krabice mala aj modre 🙂
@simon32 ja som pri IUI brala duphaston a teraz mam utrogestan,tak uvidime😉
@spetule Nie, nedala som sa na to. Tá choroba ma dlho držala a ešte aj antibiotiká, tak som sa rozhodla počkať a pôjdem až o mesiac.
@simon32 Mne nebolo nič. Nevnímala som žiadne zmeny... ale u Teba to pravdepodobne môže byť tehotenstvo... 🙂 Držím palce! A hlavne hneď potom daj sem info a foto z tehu testu, nech je to pre nás všetky povzbudením...
@vevericka13 Tak počkaj o pár dní...hcg sa musí automaticky zvyšovať a čiarka silnieť. Takže sa tešíme na fotky... 🙂
@lucianna1981 ale ja uz som 18 dpo a od 14 dpo stale viac menej rovnaka ciarka. zajtra rano konecne krv, tak sa tesim 🙂
@vevericka13 No veď uvidíš zajtra. Najistejšia je krv. Takže veľmi držíme palce, aby to bolo pozitívne... 🙂
@lucianna1981 dakujem si zlata

@spetule dakujem pekne no aj ták neverím že sa podarí no nádej zomiera posledná 😉