Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
@hennka2 Ďakujem! Ideme na to. O týždeň v pondelok idem na sono, v akom stave je maternica a podľa toho bude vklad (ale predpoklad je, že v stredu na bud.týždeň, možno aj v utorok)...tak uvidíme...
@lucianna1981 mas pravdu nakoniec mi tri zamrazili ale nevuem ci ten vyvoj dobehli 🙂
@vevericka13 No to je super! 3 je krásne číslo... a môžu z neho byť 3 krásne detičky... 🙂 Držím palce! A iformuj, ako sa veci vyvíjajú...
@lucianna1981 dnes mi volala a povedala, ze ten vyvoj dobehli ked im dala este aj 6 den 🙂 ja ale dufam, ze mi tieto dve alebo aspon jedno ostane v brusku a ket nebudem potrebovat 🙂 mam slabu ciarku 6 den po et, len dufam, ze to nie je pregnyl, lebo vcera bola uplne slabulinka skor neviditelna ciarka len iny test...
@vevericka13 Fiha, tak to je uplne super. Velmi Ti drzim palce, aby Ti to vyslo uz teraz na 1.krat.... 🙂 Parada... daj vediet, ci to silnie...
@vevericka13 drzim paste,nech vsetko dobre dopadne 😉
@vevericka13 prisim ta,cim si stimulovala? Mna to caka teraz za par dni. Cakam na menzes a ideme na to 😉 Ja som dostala Dipherrline,Gonal a Luceris. A potom samozrejme Pregnyl. Dakujem
@lucianna1981 teraz idem na dva dni na sluzobku, tak budes asi testovat az v sobotu, lebo ked to nebude silniet, tak budem smutna, dnes bola trocha silnejsia ale stale je slaba 🙂
@mischel2903 ja som mala gonal, menopur a orgalutran a potom otrivelle miesto pregnylu a pregnyl v den transferu ale neviem preco som ho dostala
@vevericka13 Přeju, ať silní!!! (a klidnou služební cestu 😉 )
@spetule dik dnes ma brucho boli cely den, snad nedostanem menzes :(
@vevericka13 No tak to je dobre, že ideš na služobku. Keď má človek nejakú prácu a nové prostredie, tak aspoň na to nemyslí. A v sobotu už zase postúpi čas, takže určite sa Ti objavia silné kolajnice, po ktorých budeš môcť cestovať domov :D :D :D
@vevericka13 aha,cize ine az na ten gonal;) dakujem za info. Kto by to bol povedal,ze tolko liekov na stimulaciu v roznych kombinaciach ;)
Drzim ti silno moc paste,nech vam to vyjde,uz to niekto musi rozbehnut ;)
@vevericka13 To může být stejně tak příznak těhu 😉
ahojte baby po dlhšej pauze sa hlásim a včera sme boli na druhej IUI ... táák uvidíme za 14 dní či sa stane zázrak ..... 🙂
@simon32 drzim paste,nech ti to dobre dopadne ;)
@lucianna1981 dik
@vevericka13 Keď vkladáme 5 dňové embryo blastocystu, to je štádium, v ktorom sa uhniezďuje.Ak vkladáme embryo v časnom vývojovom štádiu, tak sa uhniezďuje na 5ty až 7mi deň od odberu vajíčok, alebo od oplodnenia v skúmavke. Ak začne žena krvácať skôr ako sa robí tehotenský test, tak to môže byť aj znak, že sa embryo neuhniezdilo a je to menštruácia, ale môže to byť aj popisované nidačné krvácanie- vtedy treba vyhľadať gynekológa a ten rozhodne.
@iscare_reprodukcna_medicina dakujem, ja som dnes 9 den po vllade na 5 den a test slabo pozitivny 🙂
@vevericka13 9 den po et
@vevericka13 SUPER!!!! Gratulace veliká!!! 🙂 Je to tu dámy, prolomeno, teď už jen samé POZITIVNÍ zprávičky🙂
snad to vydrzi do stredy ked mam ist na krv
@vevericka13 Pohoda a relaxace, vše bude ok 😉 Těším se s Tebou!
@spetule dakujem 🙂
@vevericka13 Gratuliere; )
@sky23 dakujem

@lucianna1981 ... treba ist do dalsieho kola 🙂 .. velka podpora ! <3