icon

Naša prvá inseminácia v apríli 2015

lucianna1981
23. apr 2015

Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂

mischel2903
19. okt 2015

@lucianna1981 ahojte zienky,tak mna caka zajtra velky den,ideme na odber folikulov. Uz sa tesim,ale aj bojim,aby to embrijka zvladli 😉
Tak na mna myslite,nech to dopadne vyborne.

mischel2903
19. okt 2015

@vevericka13 ako si dnes dopadla? Som na teba myslela silno myslela,aby vam to dobre dopadlo 😉 Drzim paste

spetule
19. okt 2015

@mischel2903 Super zprávička! Tak přeju klidný průběh a držím pěsti 😉

sandria33
19. okt 2015

Ahojte, po 2 mesacnej odmlke sa asi opat pustime do IUI, uz tretieho v poradi...

spetule
19. okt 2015

@sandria33 Tak ať vyjde 😉

mischel2903
19. okt 2015

@spetule dakujem 😉 Budem vas informovat ako som dopadla 😉

hennka2
19. okt 2015

@mischel2903 .. drzim palce, aby to dobre dopadlo a hlavne, aby si mala kvalitku embrijka ;) ...

hennka2
19. okt 2015

@sandria33 .. drzim palce, aby sa TI to 3 IUI vyslo 🙂

sandria33
20. okt 2015

@hennka2
@spetule dakujem baby

coralee_wiley
20. okt 2015

tak napriek dovolenke, nase druhe iui nebolo uspesne ... co uz ... dalsi krok u nas bude uz asi ivf, uvidime, ako si to casovo zariadime, ci zacneme uz dalsi cyklus ...

sunny111
20. okt 2015

Ahojte baby, chcem sa vás spýtať, tie co ste boli na ivf, riesili ste to PNkou či nie? Ak ano tak od koho ste boli vypisane obvodak alebo gynekol.? My už máme schvalene poistovnou, ale čakáme asi este do konca roka či sa nám nepostasti prirodzene 😊 Ak nie tak v novom roku ideme do toho, tak zacinam uvažovať nad tým... Inak vám drzim všetkým palce 😉

spetule
20. okt 2015

@sunny111 Já jsem PN neměla, protože mi to zrovna vyšlo tak, že jsem akorát nastupovala do nové práce. Ale co jsem tu postřehla, PNko Ti může napsat jak gynekolog, tak praktický lékař. My jsme na tom takto byli vloni. Do Vánoc jsem dávala prostor pro přirozené a od nového roku do CARu. Žel, zatím stále patřím ke snažilkám. Vám moc držím pěsti!

vevericka13
20. okt 2015

@mischel2903 uz to mam negativne a som 4dc, ked budem mat tento mesiac ovulaciu mozme dat ket

spetule
20. okt 2015

@vevericka13 Posílám srdíčko aspoň takto <3 Těhotenství je opravdu zázrak a "nesnažilkový" svět to těžko pochopí :-/ Drž se!

sunny111
20. okt 2015

@spetule ďakujem, si milá 🙂 aj Vám prajem veľa šťastia do ďalšieho snažilkovania. My chodíme do CARu asi od februára tohto roku, máme za sebou 3 neúspešné IUI, tak sme sa rozhodli už ďalej nečakať a podať si žiadosť na ivf. Len ešte stále v kútiku duše dúfam, že to vyjde aj bez toho. Ak nie, ideme do toho, túžba po bábätku rastie stále viac. Ja to plánujem asi riešiť PN, pretože neviem či sa mi bude dať uvoľniť z práce na tie kontroly počas stimulácie a taktiež nechcem aby v práci niečo tušili. Môžem sa ťa ešte opýtať koľko asi trvá celá tá príprava? mám na mysli čas od začatia stimulácie, injekcie atď. až po odber vajíčok?

spetule
20. okt 2015

@sunny111 Záleží, jestli ti na stimulaci dají krátký nebo dlouhý protokol. U mne IVF trvalo od prvního dne stimulace do vkladu po prodloužené kultivaci 17dní 🙂 (uteče to jako voda)

spetule
21. okt 2015

@mischel2903 @hennka2 @lucianna1981 @sky23 @monika585 @vevericka13
Tak přišly výsledky z imunologie. Vypadá to, že patřím k těm, kterým dělá neplechu štítná žláza :-/ Doporučují Prednison na 3měsíce. Za 14dní budu mít konzultaci v CARu, tak uvidíme, jak mi ty výsledky vysvětlí oni a co mi k tomu řeknou.Genetika vyšla v pořádku.

vevericka13
21. okt 2015

@spetule kvoli comu ta poslali na imunologiu?

vevericka13
21. okt 2015

@spetule dakujem ze si na mna myslela, mne to nevyslo, bolo len chemicke tehotenstvo tak uvidime kedy budem moct ist na ket, mozno tento mesiac ked budem mat ovulaciu 🙂

vevericka13
21. okt 2015

@sandria33 drzim palce

spetule
21. okt 2015

@vevericka13 Neposlali, po neúspěšném IVF jsem si to na doporučení kamarádky vyžádala sama 😉 CAR mne doporučil jen genetiku a ta vyšla ok.

simon32
22. okt 2015

čaute ták už čakám len na menzes a ide sa na 3 a poslednú IUI ... a potom huráá IVF

spetule
22. okt 2015

@simon32 Nevím, co už máš nebo nemáš hotové, ale za sebe doporučuju nechat si nejdřív udělat všechna vyšetření, abys za IVF nevyhodila peníze zbytečně ;-/ Jinak držím pěsti 😉

vevericka13
22. okt 2015

@lucianna1981 ahoj, kedy ides na ket?

simon32
22. okt 2015

@spetule ďakujem a čo všetko mám mat hotové ??

spetule
23. okt 2015

@simon32 Já třeba genetiku a imunologii. Ale myslím, že ve snažilkách ještě byla i další možná vyšetření, tak kdyžtak jukni 😉

simon32
23. okt 2015

@spetule mám spravene imunologiu diabetologiu neurologiu a ostatné no genetiku si kde dám spravit??

lucianna1981
autor
23. okt 2015

@hennka2 JAsné, budeme čakať! 🙂 A hlavne pozitívne hľadieť vpred! 🙂

lucianna1981
autor
23. okt 2015

@mischel2903 Super, takže silno na Teba myslíme!!!! 🙂

lucianna1981
autor
23. okt 2015

@coralee_wiley Treba sa dať na IVF... predssa je tam väčšia istota... Držím palce!