Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
@coralee_wiley skoda ze nevyslo ani druhe, mna caka o tyzden iui, uz tretia,,,, a ak nevide, tak uz tiez nepojdem na dalsie iui..... Ale verim .... tentokrat, mala by som nadherny darcek na narodky 🙂
@lucianna1981 tak my cakame na ms a zacneme s pripravou na ivf.Tak drzte palce.Potom vam dam iste vediet😊
@sky23 Ja zase tiež čakám na ms, ktorú vlastne ani neviem, kedy očakávať. Tá posledná bola zvláštna tak to neviem ani vypočítať. A keď ju dostanem, tak zasse tento mesiac pôjdeme asi na vklad. Ešte náš čakajú 4 mrazáčikovia. Držím Ti palce!!!!!
@spetule prosim ta ako prebiehala ta reprodukcna imunulogia? bola si aj s partnerom a brali mu krv? lebo moj manzel sa nechce dat pichnut 🙂
@vevericka13 Jejej...tak to bude trpět, brali krev a dost je slabý slovo - asi 8 ampulí krve:-/ Jinak klasicky oba anamnestický dotazník, já ranní moč a partner ranní sperma.
@spetule hmm, tak na to ho ja nenahovorim...ale ked chcem zistit, ci netvorim protilatky proti embryam tak naco potrebujem jeho krv? myslim, ze sa to zistiju z krvi zeny nie?
@vevericka13 Nejsem odborník, ale myslím, že máš pravdu. Ale na imunologii to vyšetření zahrnuje více faktorů, než jen protilátky, je komplexnější.
@spetule no to asi ano a aj geneticke vysetrenie mas urobene? ja mam endometriozu a len jeden vajecnik tak sme isli do ivf ale teraz neviem, ci si pred druhym ivf nenecham urobit vsetky testy. mrazene asi este vlozime a uvidime, zajtra idem na sono
@vevericka13 Ano, genetiku jsem si nechala dělat taky, ta vyšla ok. Tak na Tebe dnes moc myslím a držím pěsti!
@lucianna1981 dakujem a ja drzim palce tebe!!!
@spetule ahoj mne lekar povedal, ze on by vysetrenia robil, ked bude viac neuspesnych pokusov, tak idem asi o tyzden na ket. ze sa tym aj tak moc nezisti a ze to nehradi poistovna. tak neviem
@vevericka13 U nás jsem za genetiku neplatila:-/ Tak přeju, ať další vyšetření nejsou potřeba a KET je úspěšný!
@spetule to by bolo najlepsie 🙂
Vcera som bola na kontrolny utg pred iui, mala som v 11dc vlavo jeden a vpravo dva dominanrne folikuly velkosti 12mm , endometrium 7mm. O 4 dni mam iui. Myslite na mna baby ;)
@sandria33 drzim palce, ja idem asi vo stvrtok na ket, ale trhali mi v piatok zub, tak neviem, ci nebudem musiet brat antibiotika
Ahojte dievcata,tak nase prve IVF,zatial vyzera neuspesne. Krv vysla negativne,este kontrolna krv za tri dni ;(
@mischel2903 Jak dlouho jsi po transferu? :-/
@spetule dnes som 10 den od transferu
@mischel2903 ☹ A máte nějaké zmrazené? Co na to říkal Dr.?
@spetule s doktorom som nebola,bola som len na prvom odbere krvi,caka ma druhy a az potom konzultacia s lekarom. Mrazene nemame ziadne,cize dalsi pokus IVF
@mischel2903 Tak uvidíš, co kontrolní odběr a pak lékař... Drž se!!! Je to zklamání a mrzí to...ale život jde dál a naděje umírá poslední <3
@sandria33 ahoj, tak zub ma boli ale nie je tam zapal, takze sa vyhnem antibiotikam a vo stvrtok idem na ket, uz sa tesim ze budem mat zase embryjko v maternici, snad bude dlhsie ako to posledne
@vevericka13 držím pěsti!
@vevericka13 drz sa,urcite sa to tentokrat podari,drzim paste ;)
@mischel2903 uvidime, ci sa vobec rozmrazia 🙂

@simon32 Mě ji dělali přímo v CARu, jinak nevím:-/