Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
@zuzka56 tak sme podobny pripad..ja to tiez mam tolko za sebou...len moj mm ma pomasich bojovnikov..a ako budem vediet,ze sa uhniezduje??
@zuzka56 muz mal vela spermii ale vela patologickych, a ja pco a este po laparke povedali ze jeden vajcivod nepriechodny.. pred iui sme nieco menej ako rok zmenili zivotospravu, mali sme prekyslene organizmy, tak ja verim ze aj to mohlo pomoct v kombinacii
Dnes o 21:21 • 2 deti • Odpovedz • Pošli IP • • Opraviť preklepy
@gustav1986
Pri uhniezdnie sa moze objaviť napr malé množstvo krvi
@gustav1986 ja som osmy den po iui
ahojte dievčata chcem sa opýtať chcem ísť na umelé oplodnenie moj zdravotny stav mi totiz nedovoluje mat babatko prirodzenou cestou ako dlho trvaju pripravy na to vsetko ? po akom dlhom case sa to bude dat a s akou klinikou mate dobre skusenosti ?
Baby dnes sa mi tak krutila hlava,take zavraty-utrogestan beriem uz niekolko dni ale toto som este nezazila.
@miska3569 ahoj,tak pripravy trvaju podla toho,ci mas uz vacsinu vysetreni za sebou. Objednas sa na konzultaciu,tak lekar da dokopy vsetky vysetrenia,ktore mu prinesies. Ak nieco bude chybat,alebo bude chciet doplnit,tak ti to urobia. Samozrejmostou je aj spermiogram partnera. Ak je tvoj stav taky,ze len IVF,tak ti to povie hned na prvej konzultacii vyplni aj tlacivo do poistovne. Poistovna ma tak mesiac na schvalenie. Ked to bude schvalene z centra ti budu volat. Dohodnete dalsiu konzultaciu,na ktorej ti daju hrbu papierov,recepty na vybratie liekov,stanovia protokol( ci kratky,alebo dlhy) daju ti rozpis ako budes uzivat hormony. Cize zalezi aj od toho ako ti bude vychadzat cyklus,podla toho to bude trvat ;)
Pocas stimulacie budes chodit na krv a sono a podla toho ako budes reagovat,budu regulovat davky liekov aj dalsie kontroly.
TAKŽE ráno ma napadlo, že idem robiť tehu test, negatívne.iui som mala 3.11. To.je.10dní? Ak sa neráta prvý raz.
@gustav1986 t. Je este skoro, ja som bola na iui den po tebe a testovat budem az v pondelok, alebo utorok a az vo stvortok idem na krv
@sandria33 no musim si v praci vymenit smenu...ale aj tak som z toho rozcarovana...beriem ten Utrogestan a zatial co som ho brala,tak od toho 3.11 som mala len bolesti vajecnikov a bruska,teraz tito dva 2 dni vcera riadne tocenie hlavy,ze odpadnem a dnes rano tiez.inak tie ,zavraty len 2dni..ale ma to uz nebavi brat stale....
@gustav1986 mne sa zatial hlava netocieva, ale rano ma boleli bradavky 🙂
@sandria33 teraz mám pocit ako na kramy, boli bruško A vlhko...
@gustav1986 mne sa dnes prvykrat akosi hlava tocila, som nechapala poobede, co ten utros vsetko spravi s telom
Ahojte kočky, dnes 15DPO a bielo ako v zime. Ani ma krv nemusím ist.
Držím Vám palce aby ste si našli vytúžene //.
@sandria33 @gustav1986

@zuzka56 aj ja byvam vzdy mimo, ked to dostanem.... ze zase nic, chapem ta... ja zscinam mat pocit, ako keby som mala za chvilku dostat,,,,a to mam este 8 dni cas