icon

Naša prvá inseminácia v apríli 2015

lucianna1981
23. apr 2015

Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂

sandria33
11. nov 2015

@zuzka56 aj ja byvam vzdy mimo, ked to dostanem.... ze zase nic, chapem ta... ja zscinam mat pocit, ako keby som mala za chvilku dostat,,,,a to mam este 8 dni cas

zuzka56
11. nov 2015

@majus28
Woow to sa super pošťastilo 🙂
Škoda, ze mna šťastie oblúkom obchádza

zuzka56
11. nov 2015

@sandria33
Snáď sa ti to iba zdá a ide o uhniezdnie 😉

sandria33
11. nov 2015

@zuzka56 verim 🙂

majus28
11. nov 2015

@zuzka56 ako dlho sa snazis? A s tym druhym tehotenstvom min tri zienky len z mojho okolia poznam co aj po ivf otehodneli do par mesiacov este raz..

zuzka56
11. nov 2015

@majus28
Vyše 3 roky, vyšetrenia, diagnózy, laparka, iui a zatial nic, mam tažké pco a mm zlu morfológiu, nejde to :-/
IVF ist zatial nechcem, bojím sa OHSS a uz tym CAR neverím a nejdem im tlačiť €.

gustav1986
11. nov 2015

@zuzka56 no ja zajtra mam 10den,tieto dmi ami ja cez den nic...ale vecer vcera bolest ako kramy.
@sandria33 a zabudla som kolky den si po iui??mna uz niekolko dni boli brucho ako pred kramami....dako ma to netaha testovat, bojim sa sklamania..

gustav1986
11. nov 2015

@zuzka56 tak sme podobny pripad..ja to tiez mam tolko za sebou...len moj mm ma pomasich bojovnikov..a ako budem vediet,ze sa uhniezduje??

majus28
11. nov 2015

@zuzka56 toto su presne nase diagnozy..fakt..

majus28
11. nov 2015

@majus28 muz mal vela spermii ale vela patologickych, a ja pco a este po laparke povedali ze jeden vajcivod nepriechodny.. pred iui sme nieco menej ako rok zmenili zivotospravu, mali sme prekyslene organizmy, tak ja verim ze aj to mohlo pomoct v kombinacii

majus28
11. nov 2015

@zuzka56 muz mal vela spermii ale vela patologickych, a ja pco a este po laparke povedali ze jeden vajcivod nepriechodny.. pred iui sme nieco menej ako rok zmenili zivotospravu, mali sme prekyslene organizmy, tak ja verim ze aj to mohlo pomoct v kombinacii
Dnes o 21:21 • 2 deti • Odpovedz • Pošli IP • • Opraviť preklepy

zuzka56
11. nov 2015

@gustav1986
Pri uhniezdnie sa moze objaviť napr malé množstvo krvi

zuzka56
11. nov 2015

@majus28
Uz som poskusala kadečo, od inofolicu, Valovic kvapky,Agnucaston, pupalkovom olej, Vigantol na nízky vitamín D, Medrol, Siofor, Clostil, a uz ma asi vsetko nenapadne. Zmenila som stravu kvôli celiakii ale zatial som len 2 mesiace na bzl diete

majus28
11. nov 2015

@zuzka56 skus este vsetky mliecne vyrobky vynechat a cukor..drzim palce

sandria33
11. nov 2015

@gustav1986 ja som osmy den po iui

zuzka56
11. nov 2015

@majus28
Síce ešte ma čaká odber krvi na gastre kvôli laktozovej intolerancii zatial sa všetkého co nam rada nechcem vzdať, stačí, ze som bezlepkac. Cukor používame iba kokosovy, kávu, caj necukrim, občas si nieco sladké kúpim na obalenie nervov.

miska3569
12. nov 2015

ahojte dievčata chcem sa opýtať chcem ísť na umelé oplodnenie moj zdravotny stav mi totiz nedovoluje mat babatko prirodzenou cestou ako dlho trvaju pripravy na to vsetko ? po akom dlhom case sa to bude dat a s akou klinikou mate dobre skusenosti ?

gustav1986
12. nov 2015

Baby dnes sa mi tak krutila hlava,take zavraty-utrogestan beriem uz niekolko dni ale toto som este nezazila.

mischel2903
12. nov 2015

@miska3569 ahoj,tak pripravy trvaju podla toho,ci mas uz vacsinu vysetreni za sebou. Objednas sa na konzultaciu,tak lekar da dokopy vsetky vysetrenia,ktore mu prinesies. Ak nieco bude chybat,alebo bude chciet doplnit,tak ti to urobia. Samozrejmostou je aj spermiogram partnera. Ak je tvoj stav taky,ze len IVF,tak ti to povie hned na prvej konzultacii vyplni aj tlacivo do poistovne. Poistovna ma tak mesiac na schvalenie. Ked to bude schvalene z centra ti budu volat. Dohodnete dalsiu konzultaciu,na ktorej ti daju hrbu papierov,recepty na vybratie liekov,stanovia protokol( ci kratky,alebo dlhy) daju ti rozpis ako budes uzivat hormony. Cize zalezi aj od toho ako ti bude vychadzat cyklus,podla toho to bude trvat ;)
Pocas stimulacie budes chodit na krv a sono a podla toho ako budes reagovat,budu regulovat davky liekov aj dalsie kontroly.

gustav1986
13. nov 2015

TAKŽE ráno ma napadlo, že idem robiť tehu test, negatívne.iui som mala 3.11. To.je.10dní? Ak sa neráta prvý raz.

sandria33
13. nov 2015

@gustav1986 t. Je este skoro, ja som bola na iui den po tebe a testovat budem az v pondelok, alebo utorok a az vo stvortok idem na krv

gustav1986
13. nov 2015

@sandria33 no musim si v praci vymenit smenu...ale aj tak som z toho rozcarovana...beriem ten Utrogestan a zatial co som ho brala,tak od toho 3.11 som mala len bolesti vajecnikov a bruska,teraz tito dva 2 dni vcera riadne tocenie hlavy,ze odpadnem a dnes rano tiez.inak tie ,zavraty len 2dni..ale ma to uz nebavi brat stale....

sandria33
13. nov 2015

@gustav1986 mne sa zatial hlava netocieva, ale rano ma boleli bradavky 🙂

gustav1986
13. nov 2015

@sandria33 teraz mám pocit ako na kramy, boli bruško A vlhko...

sandria33
13. nov 2015

@gustav1986 mne sa dnes prvykrat akosi hlava tocila, som nechapala poobede, co ten utros vsetko spravi s telom

spetule
13. nov 2015

@sandria33 uvidíme, jestli utroš 😉

sandria33
14. nov 2015

@spetule akosi nemozem spat' prd chviou som sa zobudila a snivalo sa mi ze som mala pekneee dve ciarky na teste.....

zuzka56
14. nov 2015

Ahojte kočky, dnes 15DPO a bielo ako v zime. Ani ma krv nemusím ist.
Držím Vám palce aby ste si našli vytúžene //.
@sandria33 @gustav1986

spetule
14. nov 2015

@zuzka56 Uvidíš, dokud nedorazila MS a nemáš výsledky z krve, ještě by mohla být šance.

spetule
14. nov 2015

@sandria33 Je na čase, aby se sny začaly plnit 😉 Když už se blíží ty Vánoce 🙂