Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
@gustav1986 uvidim ci to je utros, ale mam pocity ako pred ms....
@gustav1986 uz ma asi 15 minut drzi pocit, ze uz uz dostanem, zacinam mat vpravo vstrede take tlaky
@sandria33 to aj ja,že idem dostať
@gustav1986 na obed som tie bolesti v podbrusku mala asi 20 minut a teraz vecer zase chvilku, pat minut... nechapem..... ale kupila som si uz dnes test, pre istotu 🙂
@sandria33 ty budes asi tehulka 🙂
Ďakujem za srdiečko ;)
@vevericka13 dnes je iba 11den po iui, asi by aj tak test jic neukazal, este je skoro
Nedalo mi nespravit si ten test, aj ked je iba 11 dni po iui a v podstate 27dc. Snehobiely :(, tak vyzera to tak ze zabava sa nekona damy a pani :(
@sandria33 mne ukazalo az 13.dpo (12.dpiui), tiez som hodila flintu do zita na 12.dpo a dala si par becheroviek. A na trinasty den dve ciarky ;). Takze este pockaj, mohla si mat ovulku neskor, pomalsie rastie hcg alebo co ja viem co este...Drzim palce
Inak nam to vyslo na prvy krat s iui, predtym sme skusali prirodzene, ale problem bol so spermiami a asi horsi hlien, lebo subjektivne som citila, ze je ho malo. Brala som clostil. A priznaky otehu ziadne, akurat v polke lf som mala chvilku bolest ako pri ovulke.
@sandria33 nevydržala si?? Ja idem V stredu na krv..
@gustav1986 nevydrzala 🙂. A povedala som si ze vydrzim 🙂. Ja idem na krv vo stvrtok, tak budem este testovat utorok a stredu
Viem ze z utrosu ale par dni som nemala vytoky teraz zase.
My name na sliaci 100e.
mame
@gustav1986 ale zda sa mi ze pokial beres utros, tak by si to nemala dostat, ze? Lebo ja idem na krv az na 32dc, a vtedy mi robi odrazu ultrazvuk
@gustav1986 aj my sne mali 100, ale iscare tento rok uz zvysovala cenu dvakrat, najprv zo 75 na sto a teraz na 150.....
Hmmm nepoviem ti lebo niektore dostali aj tak.. uvidime. v gynpore mi povedali, ze ak dostanem mam ho vysadit.
@gustav1986 aha, to som nevedela. Lebo zase mam chvilkami take pocity, ako by som mala dostat.
A hned kontaktovat doktora.
@gustav1986
Práve som objednala vitamíny pre oboch a tento mesiac si dáme pauzu od CAR.
@gustav1986 ze ak dostanem ms, tak volat do caru este skor ako pojdem na krv?

@spetule
Na krv nejdem, ked som bola minule na krv iba mi potvrdili to, co som videla na teste. Počkám si na ms.