Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
@zuzka56 co si objednala?
Kto mi znovu poslal srdiečko,potešilo ma to??
@gustav1986 ja pojdem radsej do iscaru 🙂 aj ked to nemam najblizsie
@sandria33 ja kvôli práci veľmi nemôžem. Skúšam to potajme riešiť ..keď som testovala na 10den a povedala mužovi,že biely test muž bol riadne smutný
@gustav1986 my uz to berieme radsej sportovo, uz mame po tretej iui, takze dve sklamania mame uz za sebou
@sandria33 lisia sa bolesti alebo pocity?1x, 2x? A 3x??
@gustav1986 tentokrat najviac citim to ine, pichanie, zle od zaludka, unava..... tie dva razy mi skoro nic nebolo.. ale sklamane a plac najvacsie po prvom raze. A vsetky tri razy mi roztahovali krcok maternice pri iui, tak ta bolest pritom bola och jooooooooj moc velka, najvacsia asi prvykrat, kedy som ptm este krvacala va dni a spinila tyzden
@sandria33 krcok bolel aj mňa...no nech už je streda a nech viem...nebaví. ma to
@gustav1986 hej, ja tiez tak vravim, vydrzat do stvrtku..... a potom to uz necham volne plynut, co ma byt to bude
@sandria33 teraz som si čítala články o utrosi a menzese nič nie je isté..je to v božích rukách...
@gustav1986 aj ja uz mam toho toko nacitaneho, ze az .... asi si uz dam dnes s citanim pauzu a idem si poupratovat spajzu 🙂 🙂
@gustav1986
Reproman pre manžela a mne inositol 2 balenia.
@sandria33 10 dni po ovulacii ti uz moze ukazat, ja som dnes 10 dni po ket a test biely takze musim na dalsie ivf :(
@zuzka56 inositol je niečo ako inofolic mne nepomohol..
Fuuu neviem či my s mužom pojdeme na ivf,ak toto nepôjde vykasleme sa..uvidíme
@gustav1986
To si vieš odsledovať akú mas kvalitu oocytov?
Inositol ma viacero využitia okrem iného prispieva ku kvalitnejším vajíčkam. On ti otehotniet nepomôže pretože tam moze byt milion iných príčin prečo to nejde.
@zuzka56 nie neviem odsledovat,ja len ze skusala som,aj gynciak zbytocne vyhodene peniazw...
@gustav1986
To si nemyslím, lebo výskumy, ktore robili jednoznačne odporúčajú najmä pri PCOS co je môj prípad. 4g inozitolu denne odporúčajú na zlepšenie kvality vajíčok. Škoda, ze u nas je tak malo doplnkov na báze myo a D chiro inositol. U nas je v predaji Inofolic, ktorý je dost drahy a potom jedine samotný inositol.
akurat som sa dnes dozvedela ze moja sesternica je v stvrtom mesiaci 🙂
@sandria33 budete spolu tehulky
@vevericka13 tak ti poviem, ze to by bola ina supa 🙂 🙂 🙂 ona je sice uz v stvrtom mesiaci .. 🙂
baby ja som myslela ze sa zgrcam v robote rano, tak toto uz je sila 🙂 a rano dalsi test snehobiely, na 12 den po iui
@sandria33 mozno sa ti kazdym dnom objavi 🙂 ja tiez cakam na druhu ciarku a zatial nic. na krv mam ist 19.11
@vevericka13 A
@sandria33
@sandria33 tak sa to asi podarilo.. Ja dnes úplne slabé spinenie ;(
@sandria33
@gustav1986 slabe spinenie moze byt uhniezdovanie, pokial len spinis je to ok
@vevericka13 no to ani nie je ani spinenie rano trosku...bolelo brusko ako keby som mala dostat,inak cely den nic,obvas pichanie...uhniezdovanie na 13den??
Dnes pocity na mrchu ale spinenie nikde..V strede bruška pichanie... ;) (:
@vevericka13 aj ja idem 19.11 na krv 🙂
@gustav1986 @vevericka13 @sandria33 Je to s Váma holky napínavé 🙂 Myslím na Vás a držím pěstičky!

@sandria33 tak mi povedali,ale ja som ze pojdem ku svojmu lebo on sukromne robi na gynpore a aj na gynekologii