Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
Ahojte dievcata,takze ani nam to nevyslo,17 dni sa mi drzala bazalna teplota hore a dnes mi klesla a prisiel aj menzes :((( cize si viete predstavit moje sklamanie po takom case,aj mi slzy vyskocili :( no nic,treba to skusit znova.
A vy ako postupujete,nieco noveho?
@lucianna1981 @sky23 @mischel2903 Tak děvčátka, jsem zpět z prodlouženého víkendu. MS se krom posledně zmíněného špinění vůbec nedostavila, test dnes 17DPO negativní. Volala jsem Dr., mám prý zkusit test ještě za týden a pokud bude stále negativní, půjdu na kontrolu. Nadále mám brát Duphaston. Takže fakt nevim :-/ Ale přeci jen mám jednu příjemnou zprávu - přítel mne požádal o ruku 🙂 Takže aspoň z toho se nyní můžu radovat.
@mischel2903 To mne moc moc mrzi ☹ Vypadalo to nadějně! Chápu, že jsi smutná a zklamaná. Drž se! Naber síly, další ovu na Tebe brzy čeká!!!!
@spetule tak to je super,ze ste sa zasnubili,uvidis teraz budes mysliet na svadobne pripravy a ked to nebudes cakat,budes tehu ;))) tesim sa z vas a vela stastia vam prajem a hlavne to vytuzene babatko 🙂
Som sklamana,asi ako kazda z nas,ale co uz,treba to skusit znova a hadam to pride. Len o to viac ma to sklamalo,ze to vyzeralo fakt dobre. Mozno ze sa vajicko aj oplodnilo a zle uhniezdilo,lebo 17 dni mat zvysenu teplotu a potom toto ;(
@mischel2903 Vypadá to tak. A ty jsi brala nějaké hormony na podporu uhnízdění/udržení? Já už bych chtěla, aby mi ta MS dorazila, abych mohla zkoušet dál. Takhle je to akorát pro zlost☹
@spetule ja som brala iba pregnyl,ked som chodila na folikulometriu,tak som raz nemala ovulaciu,folikuly narastli bez problemov,len nechceli prasknut,asi mam pevnejsie obaly,aspon tak to vyzera. Tak mi jeden mesiac skusil dat lekar clostylbegit s tym,ze to pomoze,lenze ten je na rast folikulov a s tym ja problem nemam,mne vzdy dorastu aspon dva dominantne,pri kazdom sone mi lekar hovoril,ze to vyzera na dvojicky ked budu ovulovat obe ;) lenze ani po nom mi nepraskli tak som si vypytala pregnyl,ze ci to pomoze,uz to bol sice 16 den cyklu,ale ovulacia bola. No tak tento mesiac co bol som sa s nim dohodla,ze chceme vyskusat IUI,ze ci mi pichne pregnyl a ze v pohode,uz 10 den mali folikuly 20 a dve po 16 mm,a na 12 den mi pichol pregnyl a to mali 24mm a tie dve cez 20mm a 13 den som bola na IUI a ovulacia bola. Nic na podporu neberiem,len si to tak myslim,ze mozno sa aj oplodnilo a slabo uhniezdilo ;(
@mischel2903 Februarky to jisti 😉
@spetule bodaj by si mala pravdu ;)
@spetule Tak to máš pravdu, možno práve potom to vyjde.
@spetule Tak ako? Pohlo sa to niekam? Ms stále neprišla?
@lucianna1981 Nepřišla☹ Test stále negativní. Asi nakonec ještě budu muset na vyvolávačku či co ☹ A to jsem měla předtím cykly úplně v pohodě....teď dvě inseminace, duphaston... a už si vůbec netroufám odhadnout, v které části cyklu jsem a kdy bude ovu 😖
@mischel2903 @lucianna1981 1.DC 😎 (trošku jsem se od Vás posunula..)
@spetule tak uz som doma.Vajko je tam velmi pekne velke.Zobrali mi krv a budu mi volat poobede ,ze ci si mam streknut Brevactid a zajtra by sme mohli Ist na to.Zvlastne sa Mi zda len to,ze prve dva Pokusy boli Robene Na 13 den a tento raz to vychadza na 14den.tak som zvedava ci to klapne.☺
@sky23 drzim paste,nech vam to uz vyjde. Ja idem v piatok na sono,uvidime ako budu vyzerat folikuly s podla toho sa uvidi,ci v pondelok,alebo v utorok druhe IUI. Chcem sa spytat,co je brevactid?
@spetule tak predsa dorazila,som myslela,ze sa ti ani nerozbehnu a budes tehu 🙂 tak daj vediet ako sa vam dari ;)
@mischel2903 ,
@spetule Dakujem velmi pekne.Ja uz tiez velmi dufam🙂Brevactid je injekcia po ktore sa Do 47 hodin dostavi Ovulacia.tu si pichnem dnes ako volali A zajtra IUI.
@sky ahaaa,lebo ja poznam pregnyl,tak preto,ze ci je to to iste,alebo nieco ine 🙂
@mischel2903 Tak ať je v pátek vše ok a přeju moc moc ať se iui zadaří 😉 Já teď nakonec zvažuju, že si dám měsíc pauzu, aby se mi to nějak srovnalo...a pak uvidím.
@spetule Hmmm, tak to je škoda, myslela som, že nám už napíšeš že budeš maminkou.... Ale to nič, neboj, príde to...
ahojte som tu nova chcem sa opitat bola som na inseminacii darcovskými spermami už po druhýkrát a newem či to vyšlo bol my pichnutý prengil 5000 robila som si testy dva na začiatku boli samozrejme pozitívne od prengilu ale dnes som už osmy den po a test my rano vyšiel veľmi veľmi slabunký tak newem či je to ešte prengil alebo už babo prosím poradte ms mam dostat 25 mam bolesti celý den pod briškom aj kríže ma bolia a zda sa my že mam vedcsie bradavky co to je????
@miska11115 Babo to zrejme este nebude,ale myslim,ze tie bolesti budu zahniezdovanie. Skus otestovat toho 25teho. To by uz mohlo ukazat,ak sa zahniezduje.
@lucianna1981 ako si na tom? Podstupili ste druhe IUI? Dufam,ze vam to uz vyjde ;)

Jejda gratulujem ja som bola tiež ba inscenácii pred 2rokmi vraveli mi ze je to bezbolestne ale mňa to neskutočne bolelo a pravdaže že sa ani nepodarilo ale manžel mal morfológiu zlý tak mam pomohlo napokon ivf a podarilo sa na 1x.ale dnes vedľa mňa leží krásna 5 mesačná dcérka.takže je fajn ze sa vám podarilo vďaka iui bo ivf he finančne i psychicky náročny proces