Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
@sandria33 no nakoniec sa mi nespustili,len co som sa utrela ako vcera len hnede resp.ruzove malicko.
@gustav1986 ty budes isto tehotna 🙂
@gustav1986 ja mam akurat napnute prsia, stmavli bradavky a v bruchu mam pocit, ako keby vecer mala dorazit ms, dufam ze ma zdaleka obide 🙂. Dnes som rano zaspala az do pol deviatej,,,, to nie je u mna vobec zvykom spat viac ako 10 hodin
@sandria33 vies ja tiez prsia pichaju ako kedy...obcas bolestive...kramy nikde...a bolave brusko ako keby kramy...rano som myslela,ze idem revat od smutku...tak mi bolo:(((
Som uz z toho zmatena...neviem na com som...zajtra sa dozviem...test som si nekupila ,radsej sa nejdem stresovat a po tych pomaly 4rokoch by to bolo riadne prekvapko.
@gustav1986 poobede ti zavolaju ze si tehotna 🙂 ja si idem este zajtra rano spravit test, to budem mat akurat 14 den po iui
Je to riadne zistenie,ze 2roky sme sa snazili,ok vravim no tak podme k doktori kadejake pokusy,lieky,doktor oznami mate pco:'( a potom laparoskopia s drillingom a clovek si mysli fajn tak to uz vyjde,potom zase nic,davame si prestavku od liekov,svadba a svadobna noc uzastna...ideme na dovolenku,po krasnej dovolenke co sme sa snazili si vravime boze ved z toho vsetkeho uz muselo nieco vzist...niekolko dni po dovolenke plna ocakavani,kramy sa dostavia☹ ☹ sklamana na celej ciare..znovu za doktorom medzi tym muz na spermiograme,nepovedali nam ,ze ako to je,len ze z toho sa da otehotniet...idem k doktorovi skusame s clostilbegytom,predtym duphaston,pregnyl,niekolko cyklusov neuspesnych...ok znovu sa vraciam za doktorom co dalej??iui mi odporuca..znovu behacky,folikometria,dohodnut termin na klinike...iui za sebou??!!!co ma este caka???pri spermiograme mi vravia,no bol horsi spermiogram,ak sa nepodari 2-3x tak len ivf....tak a dnes a vcera fakt nenormalne bolesti..zabudla som beriem Utrogestan... Tak v skratke moje 4roky trapenia,zufalstva..
@gustav1986 my sa tiez snazime dlhsi cas, od aprila chodime do car centra, mam zasebou mnozstvo utz, odberov krvi, clostylov, utrogestanov, pregnylov, bolesti,....my mame vyborny spermiogram, my by sme mohli byt dwrcovia, tak nechapem, kde je ten zadrhel... snad nam ten hore dopraje miminko, aby sme sa mohli z neho tesit a rozmaznavat ho. Na laparke som este nebola. Dufam ze nnebude ani potrebna
@sandria33 ja zajtra 15 den😉
@gustav1986 na krv ides do akeho centra, uz si to mozno pisala, ale stratila som sa v tych spravach
@sandria33 idem ku svojmu gynekologovi
@gustav1986 ja si idem vo stvrtok urobit aj volno v robote a pobehat obchody, pokupit nejake darceky 🙂
@sandria33 myslis uz vianoce??ja som poobjednala z netu a tak..
@gustav1986 aj ja uz nieco mam ale povedala som si ze tento rok si to nenecham na poslednu chvilku. Zacala som asi pred mesiacom malovat omalovanky pre dospelych, aby som stale nerozmyslala nad iui
@sandria33 ja tiez dopredu kupujem niekedy aj v oktobri uz mam tento rok som nestihala...musim aj ja pokupovat,aj ked v obchodoch nic moc nemaju...pozeram taky krasny sveter maju pre muza ale neviem rozhodujem sa este..
@gustav1986 ja som tiez zvazovala co tomu mojmuu ... najradsej by som mu dala pod stromcek detske papucky 🙂
No ja ich mam nachystane uz niekolko rokov
Ja by som ich kupila, keby som uz aspon ducha mala zajtra na teste 🙂 a vo stvrtok poobede, ked mi zavolaju z car centra, tak by som mu ich dala 🙂 aj ked som si povedala ze sa nechcem na to tak upinat, lebo mi to zase pride luto, ak to dostanem...
@gustav1986 a to ani ivf nemusi vyjst :(
@gustav1986
Inak tvoj príbeh sa veľmi podoba na ten nas. Okrem toho všetkého co si spomínala mne robili drilling, chodím na endo, hemato, reprodukčnú imunologiu + novozistenu celiakiu a tažké pco a ešte mame aj dost zlu morfu sperm.
Mam pocit, ze nam uz ani svätena voda nepomôže resp, asi sa nevyhneme ivf.
@sandria33 jaaj to by bolo super🙂
@zuzka56 mne tiez drilling🙂 menzes sa nespustil ,ami bolesti teraz nemam,cele me to divne...:-P
@gustav1986 necham sa prekvapit. Stale si kontrolujem bradavky 🙂)))) lebo ich mam tmavsie 🙂)
@sandria33 hmm to je dobre znamenie,ja ich teraz nekukam...pichali ma okolo bradaviek a svrbeli...
@gustav1986 len uz mam zas pocit akoby som mala dostat.. a taky trochu pocit vlhkosti, mavas to aj ty?

@gustav1986 joj, ale este mozno nic nieje stratene, ved ides este na krv