Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
@sandria33 ano Aj ja poxit vlhosti..na zaciatku ked som zacala brat utros,tak som bola z toho nestastna...som si myslela,ze dostanem mykozu..potom to ustupilo prisli bolesti a tieto ,3dni vlhka
@gustav1986 no a dnes v noci ako sa mi strasne spi, nie su ani tri hodiny a vyzera to, ze som vyspata och joj..
14den po iui test biely, tak sa asi zaradim medzi tie snazilky,ktore stale budu skusat.
@gustav1986
no neviem ako to dopadne, ak chces napis, co vyslo z krvi. stale je nadej, ze bude hcg.
Baby ja som to stale este nedostala a to som v robote citila taku vlhkost, ako keby som to uz uz dostala... idem na vecko a nic, cisto.... nejake divne, a to mam 30dc.
@sandria33 ked beries utrogestan nemusi ti prist menzes az po vysadeni, ja tiez este nemam a som uz 33 dc a ovulacia bola na 16 den. a test negativny
Nechápem gynciaka,dáky bol dnes dezorientovany, že mám brat ďalej, ale mám kramy tak ich vyhadzujem.
@gustav1986 Já bych zítra zavolala znovu a než budeš znát výsledky krve, tak ještě brát.
@spetule musím volať volala som od 13h do 15h nič,buď obsadené alebo nezdvihali. Menzes je taký slabý len keď sa utriem.

@sandria33 preco to nemoze byt jednoznacne??cita!,ze niektorym skratil ten Utrogestan a niektorym oneskoril cyklus.