Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
@sandria33 ano Aj ja poxit vlhosti..na zaciatku ked som zacala brat utros,tak som bola z toho nestastna...som si myslela,ze dostanem mykozu..potom to ustupilo prisli bolesti a tieto ,3dni vlhka
@gustav1986 no a dnes v noci ako sa mi strasne spi, nie su ani tri hodiny a vyzera to, ze som vyspata och joj..
14den po iui test biely, tak sa asi zaradim medzi tie snazilky,ktore stale budu skusat.
@gustav1986 teda chcela povedať, že som píla,ale už by mal test ukázať
@gustav1986
no neviem ako to dopadne, ak chces napis, co vyslo z krvi. stale je nadej, ze bude hcg.
babenky ja som tiez z negativnym testom, tak znovu do toho
;( Jaaj Zachvilku idem volať, len či sa dovolam.
@gustav1986
vela stastia
@vevericka13 ☹
@gustav1986 Myslím na tebe!
Baby ja som to stale este nedostala a to som v robote citila taku vlhkost, ako keby som to uz uz dostala... idem na vecko a nic, cisto.... nejake divne, a to mam 30dc.
Baby menzes som dostala,ale nedovolila som sa...A vlastne ani netreba ;(
Nedovolala Som sa
@gustav1986 och joj :((( a tak som ti prsty drzala ... aj na nohach ....
@gustav1986 ☹ Chjo....
@sandria33 ked beries utrogestan nemusi ti prist menzes az po vysadeni, ja tiez este nemam a som uz 33 dc a ovulacia bola na 16 den. a test negativny
Baby tie kramy sú slabé.. To fakt čo.som sa utrela, inak trošku kvapiek.
Nechápem gynciaka,dáky bol dnes dezorientovany, že mám brat ďalej, ale mám kramy tak ich vyhadzujem.
Nezdpovedanost zostala som, že čoam robiť,ani sestrička nič nevedela... Jaaj
@vevericka13 a unavena som ako po nocnej ... 🙂
@gustav1986 a krv teda? zajtra znova volaj
@gustav1986 Já bych zítra zavolala znovu a než budeš znát výsledky krve, tak ještě brát.
@spetule musím volať volala som od 13h do 15h nič,buď obsadené alebo nezdvihali. Menzes je taký slabý len keď sa utriem.
@gustav1986
A na teste si nieco mala ?
Nejdem brat utrogestan, aj kamaráti vraveli, že mám útlm po ňom.

@sandria33 preco to nemoze byt jednoznacne??cita!,ze niektorym skratil ten Utrogestan a niektorym oneskoril cyklus.