icon

Naša prvá inseminácia v apríli 2015

lucianna1981
23. apr 2015

Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂

spetule
19. nov 2015

@sandria33 ☹ Mrzí mne to. Ale další ovulka je na obzoru 😉

sandria33
19. nov 2015

@spetule este som nedostala ms 🙂, takze ovulka je daleko.. a doktor mi vravel ze v mojom pripade by siel na umele, ze podla partnerovych spermii mame vysoku sancu... ale bojim sa toho

spetule
19. nov 2015

@sandria33 V tomhle asi nedokážu moc poradit. U sebe mám pocit, že to IVF bylo jen vyhození peněz...a do dalšího se mi zatím nechce, dokud nebudu mít pocit, že jsem z mé strany zjistila a zajistila vše, co šlo:-/ Nevím, jestli to dává smysl...Každopádně ovulka bude a s ní i další naděje 🙂 Držím pěsti!

vevericka13
19. nov 2015

@sandria33 neboj sa a chod do toho, vobec to nie je strasne a neboli to a uspesnost je 50%

sandria33
19. nov 2015

@spetule my ak sa do toho psutime tak tiez az buduci rok,, mozno niekedy pred letom.. teraz isto nie.. mam dost vseliakych stimulujucich liekov... uz by som rada nehcala tomu volny priebeh

vevericka13
19. nov 2015

ja mam krv negativnu, takze dalsie ivf az januar, snad dovtedy otehotniem aj prirodzene, sanca je stale 🙂

sandria33
19. nov 2015

@vevericka13 v case ked odoberaju vajicka a ty si v tej 10 minutovej narkoze.... a otom si u nich cele doobedie.. tak to si ak oznasala? ako to zena pocituje? ma velke bolesti potom?

spetule
19. nov 2015

@vevericka13 příští rok máme jistej 🙂

sandria33
19. nov 2015

@spetule no a predstav si ze som mala v horoskope ze november je pre mna idealny mesiac na splodenie dietata 🙂 : )

dohna
19. nov 2015

@sandria33 ahoj ja prave trrsz podstupujem IVF nic to nie je nemas sa coho bat v pondelok som mala OPU a v sobotu bude ET narkoza je tiez pohode ja som si po nej 1/2 hodku zdriemla,potom prisiel lekar povedal mi info kolko bolo vajicok,dali prepustaciu spravu a sup ho domov🙂 trocha ma boleli vajecniky asi ako kedma prist MS ale na 2hy den uz bolo vsetko ok🙂

spetule
19. nov 2015

@sandria33 a který rok? 😀

coralee_wiley
19. nov 2015

@spetule @sandria33 baby buduci rok budeme mat bruska, a nie nafuknute od jedla ;) musime v to verit ;)

zuzka56
19. nov 2015

@dohna
Nebojíš sa OHSS? Lebo je veľká pravdepodobnosť, ze sa dostaví. Sobota je coskoro tak držím palce!!!

dohna
19. nov 2015

@zuzka56 zo zaciatku som sa bala aj som sa na to pytala v centre ze u nich je velmi malicke % vyskytu Ohhs ja som mala uplne male davky stimulky aj vajicok bolo tak normal tak si nemyslim ze pride🙂 inak dakujem za palceky🙂 dnes som akurat volala do CAR a mame 2 ks 10 bunkovych a 8ks 8 bunkovych🙂

zuzka56
19. nov 2015

@dohna
Jeej to znie dobre, nech sa pekne delia 🙂
Cim ta stimulovali ?

dohna
19. nov 2015

@zuzka56 mal som clostilbegyt,menopur,orgalutran,pregnyl🙂 a teraz od pondelka utrogestan

zuzka56
19. nov 2015

@dohna
To si pekne zareagovala, neviem strašne sa bojím OHSS neverím dr v CAR, proste mam pred tym rešpekt.

spetule
19. nov 2015

@zuzka56 Samozřejmě riziko tam je, ale můžeš tomu napomoct pitným režimem a přísunem bílkovin. Navíc CAR by tě měl průběžně kontrolovat a dle toho upravovat dávky.

spetule
19. nov 2015

@zuzka56 Já měla při odběru 19vajíček, před OPU to bylo cítít, ale pak už jen lepší. Naštěstí OHSS neproběhl.

zuzka56
19. nov 2015

@spetule
ja viem, ze by ma mali kontrolovať ale mam pocit, ze v CAR si ako na bežiacom pase. Dost zle reagujem na clostil tak si neviem predstaviť tie iné lieky, ako bude telo reagovať.

dohna
19. nov 2015

@zuzka56 kamoska bola na ivf uz 5x a nikdy nemala ohss sle vzdy mala max 5 vajicok a ohss je ze vraj vtedy ked mas vela vajicok 20 a viac? Neviem ja som bola pocas stimulky 2x na sono v Brne tak som im verila 🙂

zuzka56
19. nov 2015

@spetule
To si mala super, ked si nemala OHSS. Asi nemáš pco?

spetule
19. nov 2015

@zuzka56 Já stimulovala menopur, cetrotide a pregnyl. Samozřejmě nikdo ti to nutit nemůže 😉 A máš pravdu...je to business jako vše ostatní :-/

spetule
19. nov 2015
zuzka56
19. nov 2015

@dohna
Čože 5 ivf, o pane bože to je mooooc. Asi bol nejaký problem ked sa nedarilo ☹ to musí byt strašná záťaž na psychiku

dohna
19. nov 2015

@zuzka56 jj chodili do BA a ze este teda raz idu ze skusia Brno a podarilo sa cakaju dvojky🙂

zuzka56
19. nov 2015

@dohna
Inak to je zvláštne, ze vela párom sa zadarilo v Brne, musí tam byt daky génius loci alebo co.

vevericka13
19. nov 2015

@sandria33 nic necitis a nic ta neboli, ja som dve hodiny po narkoze prespalaa a ked som sa zobudila isla domov 🙂 ziadna bolest, prespis to 🙂

gustav1986
19. nov 2015

Caute baby dnes som sa konecne dovolala..negativne;( takze muz berie vitaminy a este si ideme kupit gynex a budeme brat obaja...

gustav1986
19. nov 2015

A aj tak sa mi toci hlava.,.sila...utros uz neberiem dost na mna posobil...dam si oddych od hormonov.