Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
@sandria33 V tomhle asi nedokážu moc poradit. U sebe mám pocit, že to IVF bylo jen vyhození peněz...a do dalšího se mi zatím nechce, dokud nebudu mít pocit, že jsem z mé strany zjistila a zajistila vše, co šlo:-/ Nevím, jestli to dává smysl...Každopádně ovulka bude a s ní i další naděje 🙂 Držím pěsti!
@sandria33 neboj sa a chod do toho, vobec to nie je strasne a neboli to a uspesnost je 50%
ja mam krv negativnu, takze dalsie ivf az januar, snad dovtedy otehotniem aj prirodzene, sanca je stale 🙂
@vevericka13 v case ked odoberaju vajicka a ty si v tej 10 minutovej narkoze.... a otom si u nich cele doobedie.. tak to si ak oznasala? ako to zena pocituje? ma velke bolesti potom?
@vevericka13 příští rok máme jistej 🙂
@sandria33 ahoj ja prave trrsz podstupujem IVF nic to nie je nemas sa coho bat v pondelok som mala OPU a v sobotu bude ET narkoza je tiez pohode ja som si po nej 1/2 hodku zdriemla,potom prisiel lekar povedal mi info kolko bolo vajicok,dali prepustaciu spravu a sup ho domov🙂 trocha ma boleli vajecniky asi ako kedma prist MS ale na 2hy den uz bolo vsetko ok🙂
@zuzka56 zo zaciatku som sa bala aj som sa na to pytala v centre ze u nich je velmi malicke % vyskytu Ohhs ja som mala uplne male davky stimulky aj vajicok bolo tak normal tak si nemyslim ze pride🙂 inak dakujem za palceky🙂 dnes som akurat volala do CAR a mame 2 ks 10 bunkovych a 8ks 8 bunkovych🙂
@sandria33 nic necitis a nic ta neboli, ja som dve hodiny po narkoze prespalaa a ked som sa zobudila isla domov 🙂 ziadna bolest, prespis to 🙂
Caute baby dnes som sa konecne dovolala..negativne;( takze muz berie vitaminy a este si ideme kupit gynex a budeme brat obaja...
A aj tak sa mi toci hlava.,.sila...utros uz neberiem dost na mna posobil...dam si oddych od hormonov.

@sandria33 ☹ Mrzí mne to. Ale další ovulka je na obzoru 😉