Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
@gustav1986
hmm sakra ☹ nemáme šťastie na tie IUI, tusim sa to žiadne nepodarilo v poslednej dobe.
@vevericka13 robila si si test pred zajtrajsim odberom krvi?
@zuzka56 @gustav1986 .. IUI ma len 10-15% uspesnost, no mnohym sa takto podarilo otehotniet, dala by som tomu sancu aspon 3 x ..
@hennka2 keď mňa to bolelo..dúfala som,že sa to podarí.. Ale tak som sklamaná,že už neverím ničomu...je to veľa rokov...Muž ten smutný, doplacu mu je veď aj roky idú... A mne tiež...dokedy to bude??raz budem určite tehotná, ale neviem kedy.
@sandria33 tak ako ja tiež A ako dopadol veverička13?
@gustav1986 mozno si ... nevesaj hlavu.. a aked nie tak mozno budes coskoro,,, ked uplne vypnes a nebudes nad tym premyslat... to mam v plane aj ja.... hned po zajtrajsom vysledku krvi, ktory si uz teraz viem predstavit aky bude
@gustav1986 vevericka ide tiez az zajtra na krv
@sandria33 ja viem, ale ten test aký jej vyšiel??... Čo sa týka mňa toľko krát. Som nemyslela na to,nepomohlo.. Venovala som sa práci, že som bola vyčerpaná.. Čo mám ešte spraviť??
@gustav1986 to sa budem pytat aj ja zajtra.... treba sa asi zamestnat niecim, upratovanim, atd... ale ja si aj tak stale myslim ze budes tehu
My sme sa dohodli sme mužom tak,že bude brať vitamíny už ich berie ;)
@gustav1986 my sme brali a uz aj prestali ... 🙂 ak to bude negativne tak si aspon urobime zajtra romanticky vecer, dame si vinko ..... a .... 🙂
@sandria33 ďakujem, len ja už sa nechcem chlacholit, je to tak,že proste musíme si počkať, vždy keď sme si niečo vysnivali vyšlo to a toto nie A nie... Dnes som si objednala aj kúpila veci(ozdoby robila som z vrby veniec -krásne) A mužovi krásny aj keď dráhy sveter no úžasný je
Zdala som sa vínka fajneho,kamaráti na chate si užívali A ja len na vode...
@zuzka56 chceš ísť na Ivf??
@gustav1986
An my sme začali s vitamínmi, spirulina, saw palmetto, inozitol a pre muzicka reproman
@zuzka56 môj mal predpísaný profertil, ale je zbytočné drahy A nič Z toho tak ma zinkosel Acb.tiež to profertil obsahuje
@gustav1986 test mam negativny, zajtra idem na krv ale ja som po KET
@sandria33 test mam negativny, pozitivny som mala 5-7 den po ket
Taká som baby znovu unavena... Už sa mi očká zatvárajú ;) idem si lazkat, baby pa zajtra na vás myslím sandria33 A veverička13. ;) držte sa a očakávam pozitívne správy A 2//.
@gustav1986 aj ja som uz pozerala darceky, zajtra vyrazam do obchodov... 🙂 uz mam vybrany kavovar, ten moj je kavickar a viem ze ho tym potesim 🙂
Čo je ket?
baby, ked som si teraz davala utros, tak sa mi zdalo, ze krcok je dost nizko, laebo co to vlastne bolo... tka uzko ... akosi.. mala to niektora z vas? co to znamena?
Ja zajtra robím celodenku, aj za kolegyňu tak budem rada,keď pôjdem rovno domov.;) dnes som si porobila, pozehlila, poriadila... My si sa mužom musíme prerobiť asi vtedy príde bábo;)
@gustav1986 uz som po odbere krvi, este ultrazvuk a sup na nakupy 🙂 inak dnes uz od tretej nespim, to asi tie nervy 🙂
@sandria33 no tak ako? Silno na teba myslim, nech mas pozitivne spravy;)
@gustav1986 na ultrazvuku nic doktor nevidel, co by sa podobalo na tehu, a o chvilku mi maju volat ohladom krvi, ale uz som zmierena s tym.... uz mam doma papiere na umele oplodnenie... aj ked este zvazujem, lebo sa toho bojim.
Tak definitivne.... krv nevysla pozitivne :( tak budem cakat kedy dostanem a zivot ide dalej....
@gustav1986 ket - kryoembryotransfer, zavedení zmrazených vajíček

@zuzka56 negatívne ;( už je to jasné..