Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
Ďakujem za srdiečko ;)
@sky23 tesim sa 👍 drzim paste,nech je vsetko ok 😊 zajtra daj vediet 😉
@sky23 Krásne!!! Gratulujem! A už ho tam len drž! 🙂 A dúfam, že vďaka Tebe sa to tu teraz rozbehne a bude sa to tu hemžiť samými podobnými fotkami. .-)
@lucianna1981 @spetule @mischel2903 @sky23 .. tak dievcata, po dnesnom OPU mame v miske 8 bojovnikov, uvidime, kolko prezije a ci sa dozijem transferu .. treba mysliet pozitivne, nic ine nam totiz vsetkym nezostava, a bojovat dalej @vevericka13 ...
@hennka2 drzim palce nech ich mas co najviac, dali ste isci?
@sandria33 nech ti to vyjde
@vevericka13 .. ano, dame si ICSI, vzhladom na moj vek a endo, ak ked spermo mame vyborne, vek uz nepusti Bohuzial .. dnes rano budu volat, ci sa kamaratia, ako to vyzera ...
@lucianna1981 @spetule @mischel2903 @sky23 @vevericka13 .. tak dievcata, z 8 vajicok formou ICSI sa nam oplodnilo 6 .. takze sa velmi tesim .. teraz krocik po krociku pockat, ci su bojovnici silni a vydrzia kultivaciu ... riziko je v kazdom jednom krociku, treba vsak mysliet pozitivne, to je velmi dolezite 🙂
@hennka2 Veeeeľmi držím palce! 🙂 Tak to je super počet a je z čoho vyberať... Tak nech je to začiatok pozitívnej cesty, na konci ktorej stojí počiatok nového života! 🙂
@spetule
@sandria33
@hennka2
@lucianna1981
@mischel2903
@zuzka56
@simon32 tak a mám to potvrdené aj z krvicky;)Sme tehotný;))Este stále tomu nemôžem uveriť ;)
@sky23 supeeeeer 😉 Gratulujeeeem,tesim sa spolu s tebou. Konecne dobra sprava. Uz len aby sme ta nasledovali 😉
@lucianna1981 Příští rok na tom zapracuju 😉

@vevericka13
@spetule
@simon32
@mischel2903 ďakujem dievčatá;)V stredu o 8 idem na krv tak dúfam že máte pravdu.Este tomu moc neverím