Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
@lucianna1981 ja idem 8.6 prvy krat na sono
Ahojte baby, precitala som si par stran z diskusie, hlavne kvoli iui, lebo prave ja sa prave nachadzam v tomto stadiu, vidim vsak, ze moja cesta moze byt este velmi dlha. Vsetkym velmi drzim palce😃
@miuska49 ahoj, moze aj nemusi 🙂
No uvidime, v utorok idem na krv po druhej iui, ale vobec sa necitim tehotne a po pravde, nic si od toho neslubujem.
@vevericka13
Tak držím palce. A potom sa pochváľ fotočkou. Ja pôjdem na to ďalšie sono o týždeň, čiže 13.6.2016. Potom sa ozvem.
@lucianna1981 neviem, ci mi daju fotku 🙂
@vevericka13 Ja si vzdy popytam a dr hned tlaci 🙂
@lucianna1981 bolo uplne malinke a srdiecko nevedel potvrdit, ze sa mu zda, ze vidi akciu, ale ze to nevie na 100 percent. malo asi 5mm
@lucianna1981 ako si dopadla na sone?
@luciana1981 @simon32 @vevericka13 @sky23 Tož tady něco z novinek u nás. Tak jsme "vybrali" mrazáčky...dnes 9. den po KETu (2 blastocysty)...začala jsem špinit...tak jsem si udělala test a samozřejmě bílý jako lilie ... no nic, aspoň už mrazáčky netrápíme (leželi "u ledu" 10 měsíců...)
@spetule ahoj, to spinenie moze byt implantacne, pockaj este aspon do 12 dna, to uz rucite ukaze. ja som tiez jeden den mala biely test a dalsi den uz mini duch, skoro neviditelny a dalsi den uz slabunko viditelna ciarka. takze to nevzdavaj, bojuj 🙂
@vevericka13 Myslím, že na implantační už je to pozdě, ale děkuju. Samozřejme progesteron beru dál a budu čekat, jestli se mrcha rozjede...
@spetule ako si dopadla?
@vevericka13 Děkuji za optání. Opět neúspěch. Zatím ve hvězdách, co a kdy budem podnikat dál.
@spetule ono sa to raz podari treba verit a skusat. mne az druhe ivf vyslo a keby nie tak idem do 3 🙂
@vevericka13 Díky za podporu 😉 Tvé odhodlání mi zatím chybí...ale třeba dorazí 😉
@spetule netreba sa vzdavat ale bojovat, drzim moc palce
Ahojte baby, idete teraz niektora na IUI? my sme boli v utorok v Heliose a ideme na to 🙂 zbezne som precitala par stran a viac som citala ze vam IUI nevyslo ako vyslo..nam vyslo hned prve a mame 3 a pol rocneho chlapceka a teraz ideme pre druhe babatko.. drzim palce vsetkym 😉
@vevericka13
@spetule
@sky23
@lucia2505
@simon32
Ahojte kočky. Tak po dlhšom čase sa zase ozývam. Som v 13tt. V piatok idem opäť na kontrolu. Pred 3 týždňami mal drobček 3,2cm a teraz by podla tabuliek mal mať 7-8cm. Už sa neviem dočkať ďalšieho sona. Minule bol riadne živý, trepal ručičkami aj nožičkami. Som nesmierne šťastná. Po toľkých rokoch... Netreba sa vzdávať, žienky. To šťastie raz príde! :-*
@lucianna1981 super tesim sa s tebou a nech vsetko ide tak ako ma 😊
@lucianna1981 Sa tesim s tebou lebo viem o com píšeš.To stAstie nosiť ten poklad pod srdiečkom je neopísateľný .Drzim palce nech vsetko pokračuje uz len dobre.👍😋
@lucianna1981 Gratuluji 😉
@lucianna1981 ahoj, super, ja dnes zacinam 13tt a sono som mala v 12tt a vsetko bolo v pohode, ale doktor, kedze som po ivf mi odporucil prenascan. tebe to tiez niekto odporucal, vraj sa to da robit od 10tt. daj prosim vediet

@lucia2505
Vies, co, pozerala som tabulky na internete a ten moj konkretny den to sice bola skoro horna hranica, ale stale na 1 dieta. Pri dvojickach bola ta hranica az do 16 000. Tak snad je to len tym, ze sme vkladali uz rozvitnutu blastocyctu a mozno sa rychlo a dobre chytila a zacala vyvijat. Uvidime bud.pondelok, ked pojdem na dalsie sono.