icon

Naša prvá inseminácia v apríli 2015

lucianna1981
23. apr 2015

Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂

lucianna1981
autor
21. júl 2016

@vevericka13
Zatial mi nic neodporucal. Ale zajtra idem zase po 3 tyzdnoch na kontrolu a mam ist rano nalacno, ze bude brat aj krv aj nejake vysetrenia, tak potom dam vediet.

lucianna1981
autor
19. sep 2016

@vevericka13
@spetule
@sky23
@lucia2505
@simon32
Pozdravujem vás, žienky! 🙂 Tak sa po čase zase ozývam. Veľmi ma zaujíma, ako sa máte, čo je nové, ako sa vám darí a hlavne sa teším na všetky pozitívne správičky... 🙂
My sme už v 22tt a už aj vieme, že to bude dievčatko. Veľmi sa tešíme. Akékoľvek pozitívne správičky sem...a keď aj nie sú pozitívne, hlávku hore, pozrite na mňa a verte tomu, že zázraky sa dejú!!!! 🙂

spetule
20. sep 2016

@lucianna1981 Ahoj, u nás nic nového. Snad se někdy vrhnem do dalšího cyklu snažení, ale teď mi to práce ani finance nedovolují. Opatruj se a pohodové těhulkování!

lucia2505
21. sep 2016

@lucianna1981 ahoj,tak my uz mame od 31.8. krasnu zdravu dcerku Ninku 😃 Drzim ti palce,nech vsetko ide ako ma a gratulujem k dievcatku 😃

lucianna1981
autor
22. sep 2016

@spetule Neboj sa, príde čas, kedy začne opäť ten krásny čas snaženia sa a určite aj s pozitívnym výsledkom. Keď sa u mňa mohol stať zázrak, tak myslím, že u každého... Veľmi Ti držím palce! 🙂

lucianna1981
autor
22. sep 2016

@lucia2505
Jeeej, tak zo srdca gratulujem!!!! Nám tiež potvrdili dievčatko, takto budeme mať podobné. Tak vám obom prajem v prvom rade veľa zdravia, lebo bez toho to nejde a malej Ninke krásny, spokojný a šťastný život! 🙂

spetule
22. sep 2016

@lucianna1981 děkuji 😉

vevericka13
26. sep 2016

@lucianna1981 ahoj, ja som dnes zacala 23 tt a cakam chlapceka 🙂 trosku mi to brusko zacalo zavadzat, uz rastie poriadne. ty sa ako citis?

simon32
26. sep 2016

@lucianna1981gratulujem to je krasna sprava hlacne nech ste zdrave! 🙂
A ja akurat v tvojom tyzdni som prisla o anieliçka no druhy bojuje do teraz 😉

lucianna1981
autor
27. sep 2016

@vevericka13
Jeeej, tak to gratulujem... To sme tak podobne. Ja dievčatko. 🙂 Cítim sa dobre. Trochu mi začali opúchať nohy, ale inak fajn. Ešte chodím do práce...veď keď je všetko ok, tak čoby nie. 🙂 Kedy Ti určili termín. My sme mali najprv 29.1, potom 20.1., do papierov mi napísal 28.1., tak neviem... Mne to podľa výpočtov vychádza na 25.1. No uvidíme, kedy sa jej zachce. 🙂 Ty sa cítiš dobre?

lucianna1981
autor
27. sep 2016

@simon32
Tak to držíme palce, nech sa drží a nech to dobojujete do šťastného konca. Kedy máš termín?

miska11115
28. sep 2016

http://dakujeme.sme.sk/vyzva/1905/chceme-babatk... viem že to tu nepatrí ale budem rada ak my pomôžete vopred vám ďakujem

lucianna1981
autor
23. nov 2016

@vevericka13
@spetule
@sky23
@lucia2505
@simon32
Čaute žienky. zase po nejakom čase sa ozývam. začali sme 32tt, všetko je zatiaľ v poriadku. Síce mi puchnú nohy, a cítim sa ako veľryba, ale k tomu to patrí. Ako sa darí vám? Nejaké krásne novinky? Veľmi vám všetkým držím palce!!! 🙂

lucianna1981
autor
23. nov 2016

@sky23
@illinka
@hennka2
Čaute žienky. zase po nejakom čase sa ozývam. začali sme 32tt, všetko je zatiaľ v poriadku. Síce mi puchnú nohy, a cítim sa ako veľryba, ale k tomu to patrí. Ako sa darí vám? Nejaké krásne novinky? Veľmi vám všetkým držím palce!!! 🙂

vevericka13
24. nov 2016

@lucianna1981 ahoj moja ja 31tt a tesim sa ze uz len par krat pojdem do prace. 17.12 nastupujem na matersku. pribrala som 9 kg a citim sa ako slon 🙂 ale som rada ze sa tam v brusku malinky hybe 🙂

lucianna1981
autor
25. nov 2016

@vevericka13
Ahoj mojka! Čožeeee???? Ja som na tom presne tak. Od 17.12. nastupujem na materskú. A cítim sa presne, ako píšeš. Aj keď ja som na poslednej kontrole mala pribraté len 4 kg. V utorok idem opäť, tak uvidím, koľko ešte pribudlo. Ale brucho mám ako pred explóziou a to nás čakajú bezmála ešte 2 mesiace... kam to ešte bude rásť? :D :D :D A termín pôrodu Ti stanovili na kedy? Ja som mala 3 termíny: 28.1., 25.1. a 20.1.... prvý podľa PM ostatné podľa merania malej. Nakoniec mi nechali ten podľa poslednej MS. čiže 28.1. Tak sa necháme prekvapiť. No to je sila, že aké to máme rovnaké... 🙂

vevericka13
17. dec 2016

@lucianna1981 ahoj ja mam podla ms termin 30.1 ale pdla sona v 12tt to bolo 28.1 tak mi ten bral ako presny a podla toho ma poslal na marersku 🙂 tak uvidime kedy sa deticky narodia. ja mam este poslednu kontrolu u gyndosa 21.12 a 29.12 uz idem do nemocnice do poradne 🙂 ty ako?

lucianna1981
autor
30. dec 2016

@vevericka13 Ahoj mojka! Tak my sa zatiaľ ešte gulame. 😀 Včera som bola na prvych "pásoch". Stále chodím k svojmu gynekológovi, lebo on má aj pásy. Teraz už každý týždeň. Uvidím, neviem, kedy má pošle do nemocnice. Zatiaľ len k nemu. Už som taká ťažkopádna. Všetko mi dlho trvá a rýchlo sa unavim. Tak len oddychujem. Ešte že sú tie sviatky. 😀 Ty sa ako cítiš? 🙂

vevericka13
6. jan 2017

@lucianna1981 ahoj ja uz chdim do nemocnice ale asi budem mat planovany cisarsky o dva tyzdne najskor lebo som po dvoch operaciach, mam uzku panvu, dve ifv za sebou, trombofilny stav a doktor chce byt opatrny ked mam take vytuzene babatko. a maly ma uz 3,2 kg teraz. na monitore som uz v nemocnici nebola, neviem preco. inak ja som bola prvy krat v nemocnici 35+3 a povedal ze som mala prist skor... tak neviem. ty kde budes rodit? mas vybrateho lekara?

lucianna1981
autor
12. jan 2017

@vevericka13 Ja esteešte chodimchodím k svojmu dr. MaMá aj pasypásy, tak to vsetkovšetkovybavi on. Dnes som trochu

vevericka13
13. jan 2017

@lucianna1981 ahoj, ja uz idem zajtra do nemocnice a asi mi spravia sekciu, lebo som dost rizikova a mam malu panvu a maly mal uz pred tyzdnom 3,2 kg, tak mne sa asi zajtra narodi 🙂 tak ti prajem vsetko dobre, aby ti to dopre dopadlo a mala si to tiez coskoro za sebou 🙂

katrinka13
18. jan 2017

Ahojte baby som po inseminacii ktora bola 2.1 2017 a vysledky som mala o 2 tyzdne ale sono neukazalo nic a v krvy Hcg vraj len 20 jednotiek a brala som dufaston 2x denne.mam ho vraj vysadit aby prisla mrcha a mame uvazovat o, dalsej moznosti....o dve babetka sme prisli hned v prvom trimestri.........napiste my vas nazor ...myzlim ze sono bolo zavcasu robene a ci hcg moze este stupnut

Dakujem za odpovede

kaattkka
27. jan 2017

Ostalo nam, darujem

vevericka13
30. jan 2017

@lucianna1981 ahoj tak ako? mne sa Martinko narodil 14.1 sekciou a 18.1 nas uz pustili domov, tak si to doma spolu uzivame. kojim ho, mliecko sa mi rozbehlo na treti den, tak sa tesim, ze nemusim prikrmovat. a ty ako?

spetule
30. jan 2017

@vevericka13 Gratuluji moc!

sticker
vevericka13
30. jan 2017

@spetule dakujem a ty ako? co mas nove?

spetule
30. jan 2017

@vevericka13 Zatím bez úspěchu :-/ ale jsem v druhém cyklu IVF

spetule
9. feb 2017

@vevericka13 Tak druhý cyklus opět neúspěšný. Dáme zase chvíli pauzu a sesbíráme síly. A jaké jsou první měsíce s miminkem 😉

lucianna1981
autor
10. feb 2017

@vevericka13
Ahoj mojka! Zo srdca gratulujem. Nám sa Princeznička narodila 15.1. prirodzene a 19.1.sme išli domov. Všetko ok. Tiež kojim, ale keď mám menej a nášmu hladosovi treba, tak razza čas dáme trochu sunariku. Trápia nás koliky. Vas nie?

spetule
10. feb 2017

@lucianna1981 Gratuluji

sticker