Naša prvá inseminácia v apríli 2015
Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂
@lucianna1981 Mám se dobře, děkuji 😉 Jen ten mimísek nám k radosti stále chybí..co jsem koukala na původní členy této diskuse...už jsme asi mezi posledními...tak snad už taky budeme na řadě....
@spetule joj to je mi luto ze to nevyslo, ale nevzdavaj to a chod dinza svojim snom, nech je to akokolvek tazke. treba bojovat, ten poklad za to stoji. je nam spolu nadherne, aj ked je to casto narocne 🙂
@lucianna1981 ahoj, aj ja gratulujem, pekne sa po sebe narodili. obas ho boli brusko, neviem ci su to koliky ale inak je to ok 🙂 velmi sa z neho tesim 🙂
@spetule Tak sa už len fakt pozitívne naladiť a nech sme všetci v tejto skupine obdarovaný tým úžasným pokladom v podobe miminka. Veľmi držím palce. Mnohým sa nám to podarillo, tak verím, že nebudeš výnimkou. 🙂 Čakáme pozitívne správy. 🙂
@vevericka13 Tak sme na tom podobne. Ale nám už to bruško začína akoby ustupovať. Teraz pre zmenu sme zase ochoreli...nejaká viróza. Tak má kašlík aj soplík. Ale dosť dobre to znáša.
@spetule ahoj, ako sa dari? uz si sa dockala babatka? dlho sme si nepisali...
@vevericka13 Ahoj, je hezké,že sis vzpomněla. Děťátko se nám nepodařilo ,ale bereme to tak,jak to je.Uzavřeli jsme to s tímto, že jsme zkusili,co šlo. Přeji Vám krasné Vánoce !

@spetule dakujem aj vam pekne vianoce, ja by som uz chcela aj druhe ale tak je to vo hviezdach...do ivf uz asi nepojdem, takze ked bude tak bude...

@spetule Ďakujem! Sme veľmi šťastní. 😉 Ako sa máš?