icon

Naša prvá inseminácia v apríli 2015

lucianna1981
23. apr 2015

Ahojte žienky.
Detičky ešte nemám, o jedno sme prišli pri MMT a snažíme sa o druhé. Podstúpila som prvú insemináciu v Heliose v MT. Dnes som 7.deň po a netrpezlivo čakám na výsledok. Úspešnosť je vraj veľmi nízka, no neprestávam veriť. Je tu ešte nejaká taká, ktorá je na tom podobne ako ja? Ďakujem za odpovede. 🙂

spetule
27. máj 2015

@miska11115 zkus, nevím, jestli budu vědět...

miska11115
27. máj 2015

@spetule Ahoj chcem sa ta opítať dnes som mala ísť k lekárovi no nešla som ,hovorím si že počkám.Dnes som si robila test a vysiel nega....ale bolesti ustupili aj napätie v prsníkoch ale menzes sa nedostavil zajtra už idem k lekarovi môže sa stať že po 15 dnoch od inesminacie môžem byť tehotná ?ale nevidno to?na teste ?

spetule
27. máj 2015

@miska11115 Myslím, že možnost tu je. Já měla dle Dr. testovat až 17.den po IUI. Uvidíš, co Ti Dr. řekne.

spetule
27. máj 2015

@miska11115 Může být nižší hladina hcg. Víc ukáže čas. Buď MS dorazí nebo se test ukáže 😉

miska11115
27. máj 2015

Joj až sa bojím dufam že tto tentoraz vyjde lebo ked nie tak depka bude veľka už teraz mám stres

spetule
27. máj 2015

@miska11115 Chápu. Tak moc držím pěsti!

miska11115
27. máj 2015

dakujem moja v piatok budu vysledky hned dam vediet ako to dopadlo ozvem sa a dakujem ze si my dala este nadej🙂)))

spetule
27. máj 2015

@miska11115 Věř, že i kdyby to teraz nevyšlo...naděje je pořád! 😉 Tak tfuj tfuj! Ať to vyjde 😉

majkulik
27. máj 2015

ahojte, je tu niekto komu vysilo IUI? nam nevyslo 3 IVF, ale vzhladom na to, ze sa nam bublinka ujala - ale aj zvdala, tak nam navrhli skusit IUI. . .

spetule
27. máj 2015

@majkulik Me zatial dve IUI nevysly :-/ Naopak spíš se postupně chystám k přechodu na IVF.

simon32
28. máj 2015

@ela024 ja berem utrogestan ale to je iste ako duphaston len ja som duphaston brala na upravu cyklu 5 rokov tak preto mi teraz vymenili . ale nebooj ma to iste učinky 🙂

mischel2903
28. máj 2015

Dievcata je mozne aby som po duphastone,ktory som teraz prvy krat dostala mala vytok?

lucianna1981
autor
28. máj 2015

@simon32 No presne. Nemá význam stále dookola IUI, keďže pravdepodobnosť je tam malá a osobne si myslím, že Ke´d sa to nepodarí na 1x, tak potom už treba ísť na IVF. Tam je pravdepodobnosť oveľa vyššia, tak prečo neísť na istotu. Dnes idem zavolať tej lekárke a dúfam, že ma neodradí ten dlhý proces, ktorý by ma čakal. 🙂 Určite dám vedieť, či ideme do toho. Ja som dnes 10DPO, takže pomaly budem očakávať ms... a uvidíme...

lucianna1981
autor
28. máj 2015

@monica585 NO presne. Tým istým som prešla... vyčerpanosť a únava... treba si oddýchnuť a potom sa určite zadarí. Ja dnes zavolám lekárke a možno sa dáme na tú IVF.

simon32
28. máj 2015

@lucianna1981 Držím palce moooc 🙂

monica585
28. máj 2015

@lucianna1981 mne doktorka povedala ze az po 3 neuspesnych IUI davaju IVF ale nejako sa tomu pri nas brani. Naposledy dost prizvukovala ze nie sme pripad pre IVF lebo vajicka dozrievaju a spg v poriadku. No tak uvidime. 2. pokus prvy krat s clostylom. Uz sa nejako zacinam opustat ☹

majkulik
28. máj 2015

@spetule dakujem. nam tonavrhuju kv tomu, ze sa podarilo po poslednom vklade otehotniet. drzim palce, ivfko je narocne

majkulik
28. máj 2015

@monica585 skuste si spravit fragmentaciu DNA spermii. to ze spermiogram je na pohlad v poriadku, neznamena, ze spemie ako take su zdrave. Ak ma poskodenu DNA, tak nie je schopna oplodnit vaicko napriek vitalite na pohlad. resp. skus sa na to opytat.

spetule
28. máj 2015

@majkulik Děkuju. Je to ještě dlouhá cesta.

spetule
28. máj 2015

@monica585 Nám to řekli taky tak....tak uvidím. Třetí IUI asi v červnu.

spetule
28. máj 2015

@lucianna1981 Tak přeju dostatek sil do procesu IVF, hlavně pohodu a vzájemnou lásku a podporu 😉 Snad se k Vám taky brzo připojím a někam se to pohne 🙂

ela024
28. máj 2015

@simon32 tak fajn ;) ,,Bože, dufam že to vyjde, kazdé popychnutie v oblasti vajecníka si pozorujem,, čo sa tam asi tak deje.. alebo nedeje. Dievčatá, držím vám všetkým palce, nech nám to vyjde a máme už maličké bábätká

ela024
28. máj 2015

@mischel2903 aj ja ho mam prvý krát, a furt mam intimku, kôli menšiemu výtoku ,, alebo to nie je len kôli tomu duphastonu.neviem.

mischel2903
29. máj 2015

@ela024 ja som ho musela vysadit,bolo mi po nom zle od zaludka a mala som pocit na zvracanie,lekar mi to kazal vysadit. Este stale mam z neho rozhadzany zaludok :( ten vytok mam stale,uz nie taky ale mam,skor by som to definovala,ze rano a vecer a pocas dna sucho,resp. nic neobvykle. idem dnes na sono,ze ci je vsetko ok,lebo nieco sa mi tu nezda,pobolievaju ma vajecniky,tak som zvedava co mi povie lekar :(

spetule
29. máj 2015

@mischel2903 Tak dej pak vědět, jestli je vše ok. Myslím na tebe!

miska11115
29. máj 2015

@spetule Ahoj nevišlo to som skalamana ubolená a asi už tretíkrát nepojdem nemám na to psichiku aby zase to nevislo už teraz to mám ťažke od rána plačem a plačem aj teraz že prečo práve ja nemôžem mať bábo a iné,ktoré by ani bábo nechceli majú a to bez preblémom neviem prečo je to tak ked som úplne zdravá a

mischel2903
29. máj 2015

@spetule tak mam nejaku mikozu,neviem kde som k nej prisla;( dal mi vaginalne tabletky,ktore sa mozu aj v pripade tehotenstva. Jedina dobra sprava je,ze mi urobil sono a vsetko vyzera vyborne,ovulacia bola,videl zlte teliesko a aj sliznica maternice,ze je krasna,ze sam je zvedavy,ci to vyjde 🙂 tak aspon nieco

mischel2903
29. máj 2015

@miska11115 nezufaj,ja viem ze je to tazke,ale akonahle prejde menzes budes znova mysliet pozitivne,nevzdavaj to,treba bojovat a skusat,urcite to vyjde ;) musi uz niektorej z nas;) drzim ti paste a vela sil,neboj sa,vsetko bude mat stastny koniec

spetule
30. máj 2015

@miska11115 Přesně jak píše mischel...bojuj dál! Vím, že je to těžké. Já první IUI taky hrozně obrečela, protože jsem měla velká očekávání. Teď to holt beru, tak jak to je. Ale rozhodně to nevzdávám 😉 Dej se trošku do kupy, věnuj se sobě a tomu, co tě těší a do dalšího cyklu s CHUTÍ!!! Držím pěsti.

spetule
30. máj 2015

@mischel2903 Teda..ještě mykózy k tomu, viď. Tak ať se to pěkně rychle uzdraví a na dalším sono ať je z čeho se radovat 😉