Native IVF po 35tke

narciska3
11. jan 2017

Ahojte kočky, hľadala som diskusie k native ivf a moc som toho nenašla. Rada by som sa spýtala na Vaše skúsenosti, či sa Vám podarilo a prípadne, aké vitamíny ste pred tým brali pre lepšiu kvalitu vajíčka. Ďakujem.

berginkan
11. jan 2017

Ahoj, mne to neodporucili. Mala som 37. Ze zbytocne strateny cas. Ale my sme mali zly spg. Vela zalezi od toho. No a na kvalitu vajicok je vela veci, materska kasicka, dhea, melatonin, q10, listova atd. zalezi od stavu, vitality zeny a tak. Kazdej funguje nieco ine

narciska3
autor
11. jan 2017

My máme spermiogram celkom ok, fragmantáciu spermii máme ešte v norme. Myslela som, že pri native robia isci, takže by vybrali čo najvhodnejšiu spermiu. Či nie?

berginkan
11. jan 2017

Ale kombinacia toho ze sme starsie a mame malo vajicok, tak je to riskantnejsie. Ale poznam baby zo skupiny ivf co to skusali a bolo to tak 50 na 50

lienka_1
11. jan 2017

Ja som otehotnela v 40-ke po native. Bolo to nase 8.ivf. Mala som za sebou kratky protokol, dlhy protokol, normalnu stimulku, stimulku s mega davkou hormonov, soft. Nakoniec som si vydupala nativ. A ten sa podaril. A manzel ma hrozny spg a ja milion dg. Aj vtedy sa da. Mne neustale hudli, ze pre nas je to strata casu. No nebola. Podaril sa nativ c.2. Pri prvom folikul praskol skor.

pelmax
31. jan 2019

@lienka_1 Ahoj Lienka, prosím v ktorom centre si bola? Ako prebiehal Native IVF? Dakujem

lienka_1
31. jan 2019

@pelmax Boli sme v Reprofite v Brne. Bola som na ultrazvuk u dr. Annu v Roznave(sme z vychodu a on pracoval v repro centre, tak lekari v RF akceptuju jeho zavery) 8., 9. a 10.DC som pichala cetrotide(aby folikul nepraskol skor), 36h pred odberom som pichla pregnyl, aby sa nacasovala ovulacia. Odber bol na 12.DC v narkoze, lebo folikul bol na zadnej strane vajecnika a uz aj ultrazvuk bol velmi bolestivy(bola som pripravena, ze odber dam kludne aj bez narkozy, ale v tomto pripade to naozaj neslo) Mali sme 5dnovu kultivaciu, vkladali hatchujucu blastocystu. Ked sme vedeli, ze vajicko sa oplodnilo, zacala som pichat fraxiparin a brat prednison. V den vkladu som dostala agolutin(progesteron), solumedrol(prednison) injekcne a infuziu intralipidov. Verim, ze som nic nezabudla, bolo to uz davno. Drzim palce!

pelmax
3. feb 2019

@lienka_1 Ahoj Lienka velmi pekne dakujem 👍👍 velmi mi to pomohlo

majinka81
29. máj 2019

Ahojte dievčatá, niekto nový kto postupil nativ ivf? Ja by som to riskla. Martin mi odpísal že to robia - máme to najbližšie. ovulujem každý mesiac, spermiogram trochu horší, jedno dieťa mám. Čiže laparoskopiu mi netreba hádam ani iné, pred prvým sme mali všetky vyšetrenia urobené. Neviem či v našom prípade je vhodné iui, nakolko máme vek pred 40-kou.

majinka81
29. máj 2019

@pelmax Ahojky išla si do toho? ak ano kde?Dakujem

rootham
16. jan 2021

@majinka81 asi sa zadarilo, ked tu dlhsie nebolo. Tiez by ma to zaujimalo.

majinka81
16. jan 2021

@rootham My zatial nic nesli sme nikde,a v tejto situacii radsej sedime doma🙄.Skusame prirodzene. A ty?

majinka81
16. jan 2021

@rootham inak kukam ze budu 2 roky od diskusie,boze jak to leti.

rootham
16. jan 2021

@majinka81 wow. Som len tak strelila, reku uz tu urcite nechodis, ked to bolo tak davno 😊. Veru situácia blba. My tiez len doma. Bola som minulý rok ivf, ale foliky nerastli... 12mm max.. A teraz po vitaminoch kontrola u gyn a po dva mesiace foliky 20mm a 22mm tento mesiac. No nic z toho, ked som v pondelok teraz pichla ovitrelle v utorok som sa rozkrvacala 😣

majinka81
16. jan 2021

@rootham ahoj chodim tu stale😉to ma mrzi ale preco si sa rozkrvacala?nechapem.Kde ste boli na ivf?My iba prirodzene skusame.

rootham
16. jan 2021

@majinka81 diiik. Zlatá si. Ale vraj asi ovu krvacanie. Ale uz sa ani nenadejam. Boli sme v Žiline a helios MT. Ale pristup sa mi nepacil ani v jednom. Vy ste vobec ine neskusali? Len doma?

majinka81
16. jan 2021

@rootham pisem ss😘

rootham
16. jan 2021

@majinka81 👍

januska41
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mulm
22. máj 2022

@narciska3 dobry isli ste vdety do nativu a vyslo vam to

narciska3
autor
25. máj 2022

@mulm Dobry den, nie, nevysiel mi nativ.

pietrula
15. júl 2022

@lienka_1 ahoj, prosim, ako sa da odber vajicka robit bez celkovej anestezy? Iba lokalka alebo spinalka?

lienka_1
28. júl 2022

@pietrula1 Odber vajíčok bez narkózy robia zvyčajne iba pri natívnom cykle, kde dozrie iba jedno vajíčko a vtedy aj keď je odber bolestiný, ale trvá iba chvíľku, tak sa to dá zniesť.

januska41
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre