icon

Ako otehotnieť po neúspešnom IVF a nekvalitných vajíčkach?

sanem86
Dnes o 06:54

Ahojte zienky prosim iba tie co mate okolo 39r a vyssie ako sa vam podarilo otehotniet po 1 neuspesnom IVF mam problem z nekvalitnymi vajickami vraj inak vsetko mame ok aj partner.Co vam pomohlo podelte sa somnou o svoje skusenosti ale hlavne tie starsie Dakujem vam

Strana
z2
anjelicek26
Dnes o 06:55

Tak existuje pimp my eggs kura, mozete skusit..selen zinok a este nejake doplnky, pogoogli... ja som rodila 3 dni pred 40kou... u mna bol ale problem uplne inde, po laparke som otehu do troch mesiacov...

babushkaem
Dnes o 07:04

vitamin d ti testovali?

anonym_f5a3bc
Dnes o 07:08

@sanem86 neviem či pomôžem ja som mala nekvalitne ale teda to mám 27 rokov. A teda u nás zabralo len skúšať a skúšať. A teda takto som dokopy absolvovala 3 ivf. Podľa mna s kvalitou sa už nedá nič robiť, môžu byť už zle aj z genetického hľadiska.. ale existuje aj taká Metoda PLM a tak sa dá vyšetriť zrelosť vajíčok. Držím palce.

anonym_d02f6a
Dnes o 07:23

Si stara ak chceš deti, nie je čas na experimentovanie. Ist do ivf a urcite dat urobit aj genetiku embryi. Možno aj dať doma rozhovor čo ak z toho nič nebude. Adopcia, darkyňa,..

anonym_e6875d
Dnes o 07:31
@anonym_d02f6a

Si stara ak chceš deti, nie je čas na experimentovanie. Ist do ivf a urcite dat urobit aj genetiku embryi. Možno aj dať doma rozhovor čo ak z toho nič nebude. Adopcia, darkyňa,..

Autorka drzim paste. Skus tie kury na zvysenie kvality, ktore ti tu pisu. Pocet vajicok je dany pri narodeni. Kvalita sa tazko zvysuje,ale urcite by som to skusila.

@anonym_d02f6a vzdy ked vidim takyto "priamy" az "netaktny" koment za anonymnyn nickom,si hovorim,ze by som tu osobu chcela vidiel. Slova a sposob,akym ludia pisu, maju nejakym sposobom v tvari zapisany.
Naozaj ludskejsie a taktnejsie odpovede dostanes od AI. A casto.aj viac k veci 😇

anonym_a9676b
Dnes o 07:37

@sanem86 Nam sa nepodarilo vobec, ziadny iny problem sme nemali, len vek. Kedze sme nechceli pouzit darovane vajicka, zostali sme bezdetni.

anonym_46664b
Dnes o 07:41

@sanem86 ja som aj otehotnela a vzdy potratila...manzel ok, ja kvoli vysokemu veku vraj nekvalitne vajicka...nakoniec pomohlo iba darcovske vajíčko...mame syna...rodila som v 43 rokoch....pokúšali sme sa 6 rokov

anonym_87d248
Dnes o 07:43

Kotvicnik zemný.. brať obaja aspoň 3 mesiace

anonym_83d5ab
Dnes o 07:46

po vycerpani vsetkych moznosti by som sla, ak ste tejto myslienke naklonení do darcovskych vajicok .

anonym_5ade2a
Dnes o 08:50

Ja som mala úspešné ivf presne okolo 39.narodenín, akurát uspávam 2mesačnéno syna. Prvé ivf nám nevyšlo, tak som do druhého dala všetko. Bola som na hysteroskopii, genetika páru, Hematologia, vitamíny hlavne kvalitné Dčko, omega3, selen, Pregnafolin, inositol, Maca pre muža a mali sme 2 embryá, jedno kvalitné, tam bol úspešný ET a to druhé menej , to už nebudem vkladať

anonym_c3feb1
Dnes o 08:53

Stačí sa zmieriť s tým že si už stará na to

anonym_e1e88f
Dnes o 09:07
@anonym_c3feb1

Stačí sa zmieriť s tým že si už stará na to

@anonym_c3feb1 Preco by bola stara? Dnes casto zeny rodia aj po 42. A autorka este ani tolko rokov nema. A moze sa dozit aj do viac ako 90 rokov. Ak ides argumentovat, ze aka bude stara na stuzkovej 😃, to uz je len argument. Stuzkova trva par hodin, a je jedno ci rodicia na stuzkovej maju 40, 50, alebo 60 rokov.
Spominam stuzkovu preto, lebo to casto ako najvacsi dovod preco nemat deti v neskorsom veku pisu niektore na MK.

anonym_c3feb1
Dnes o 09:10
@anonym_e1e88f

@anonym_c3feb1 Preco by bola stara? Dnes casto zeny rodia aj po 42. A autorka este ani tolko rokov nema. A moze sa dozit aj do viac ako 90 rokov. Ak ides argumentovat, ze aka bude stara na stuzkovej 😃, to uz je len argument. Stuzkova trva par hodin, a je jedno ci rodicia na stuzkovej maju 40, 50, alebo 60 rokov.
Spominam stuzkovu preto, lebo to casto ako najvacsi dovod preco nemat deti v neskorsom veku pisu niektore na MK.

@anonym_e1e88f na ZŠ každá druhá mamička 20-25 +- a ona už vo veku babičky 🤣

anonym_e1e88f
Dnes o 09:14
@anonym_c3feb1

@anonym_c3feb1 A? To si nema splnit svoj sen mat dieta v 39, lebo na ZS mamicky maju 20-25 rokov? Dnes to je bezne, ze zeny maju deti po 30tke, aj po 35tke aj neskor. A 20- 6(prvak) je 14 rokov. To snad ani nemyslis vazne 😃. Matika ti velmi nejde.

anonym_c3feb1
Dnes o 09:27
@anonym_e1e88f

@anonym_c3feb1 A? To si nema splnit svoj sen mat dieta v 39, lebo na ZS mamicky maju 20-25 rokov? Dnes to je bezne, ze zeny maju deti po 30tke, aj po 35tke aj neskor. A 20- 6(prvak) je 14 rokov. To snad ani nemyslis vazne 😃. Matika ti velmi nejde.

@anonym_e1e88f čo robila doteraz ? Buď karieristka alebo slapka inak si neviem predstaviť že kaslala na to kým mala možnosť
Na starobu čaká že bude mať decko

anonym_e1e88f
Dnes o 09:43
@anonym_c3feb1

@anonym_e1e88f čo robila doteraz ? Buď karieristka alebo slapka inak si neviem predstaviť že kaslala na to kým mala možnosť

@anonym_c3feb1 Mozno cakala na spravneho chlapa, netusim. Ale nie je jedina v takom veku. Dnes je to veru uz bezne.

anonym_1a5eaa
Dnes o 10:34
@anonym_c3feb1

@anonym_c3feb1 ty si ale hnusna, zatrpknuta osoba....ži a nechaj žiť! ...a v 39 nie je ešte stará na dieťa!

sanem86
autor
Dnes o 10:40
@anonym_d02f6a

@anonym_d02f6a Ďakujem toto vsetko co pisete vy ja davno viem pytam sa na skusenosti zien

sanem86
autor
Dnes o 10:46
@anonym_c3feb1

@anonym_c3feb1 Dakujem krasne za koment mame dceru dospelu som vydata od 19stky 😅 a dalsie dietatko chceme stoj co stoj a je mi u prdele co si vy myslite prajem vam vela zdravia stastia lasky a nech vas Pan žehna krasny dnik😇

anonym_654a54
Dnes o 10:49
@anonym_c3feb1

@anonym_c3feb1 prosim ta to kde? akoze mat dieta do 20 je vcelku skoro....

anonym_d02f6a
Dnes o 10:52

Baby ste protivne ako vred na riti.
Ano má vyšši vek, ale nie na vychovavanie, ale na to že skratka kvalita tu tam a nemá na co čakať.
Je to kazdeho osobna vec kedy co a ako. Ja som len písala, že skrátka mena na čo čakať lepšie to nebude. Ver že žiaden zázrak na kvalitu neexistuje.

anonym_d02f6a
Dnes o 10:54
@sanem86

@anonym_d02f6a Ďakujem toto vsetko co pisete vy ja davno viem pytam sa na skusenosti zien

@sanem86 aku skusenost ? zober telefon a objednaj sa do centra co najrychlejsie terminy a dohodni si vysetrenia,

anonym_c3feb1
Odpoveď bola odstránená
anonym_0face9
Dnes o 11:44
@anonym_87d248

Kotvicnik zemný.. brať obaja aspoň 3 mesiace

@anonym_87d248 všetky reprodukčné kliniky môžu zavrieť 😃

anonym_0face9
Dnes o 11:46
@anonym_c3feb1

@anonym_c3feb1 ty musíš byť strašne nešťastná a zakomplexovaná osoba.

anonym_90d7de
Dnes o 12:02

@sanem86 čo radia lekári?Dovysetrovať ostatne veci, ak si ešte nemala a len skúšať.Prijala by som aj darované, ak dieťa chcete.Ale ešte by som skúšala veď to bolo piva prvé aj finančne ešte stíhate s preplatenim

sanem86
autor
Dnes o 12:11
@anonym_c3feb1
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_c3feb1 Amen

sanem86
autor
Dnes o 12:14
@anonym_90d7de

@sanem86 čo radia lekári?Dovysetrovať ostatne veci, ak si ešte nemala a len skúšať.Prijala by som aj darované, ak dieťa chcete.Ale ešte by som skúšala veď to bolo piva prvé aj finančne ešte stíhate s preplatenim

@anonym_90d7de Mame vsetke vysetrenia komplet ok aj ja aj partner vsetke ake sa dali.Len skusat ptirodzene alebo dalsie IVF len umna problem vyvoj ze otehotnejem a skonci prestane byt srdce aj dawnov a teraz ivf tiez vyvoj nedoslo do blastocysty

anonym_e1e88f
Dnes o 12:18
@sanem86

@anonym_90d7de Mame vsetke vysetrenia komplet ok aj ja aj partner vsetke ake sa dali.Len skusat ptirodzene alebo dalsie IVF len umna problem vyvoj ze otehotnejem a skonci prestane byt srdce aj dawnov a teraz ivf tiez vyvoj nedoslo do blastocysty

@sanem86 A darovane vajicko?

sanem86
autor
Dnes o 12:20
@anonym_e1e88f

@sanem86 A darovane vajicko?

@anonym_e1e88f ideme skusit este jedno ivf a potom uvidime😏

Strana
z2