Nedarí sa nám 3 roky. Pôjdeme na mimotelové oplodnenie
...depka, strach, plac... strach z toho, ze to nevyjde... ako sa pozitivne naladit?... tuzime po babatku s manzelom... zajtra idem vypisat papiere k doktorovi...
V prvom rade si vyber centrum ktoremu doverujes na 100 percent, pred tym ako pojdes na ivf daj si urobit vsetky vysetrenia, to znamena genetiku, hematologiu, imunologiu a podobne,
buhuzilal postup v centrach byva opacny, najskor ti odporucia skusist ivf a az ked sa nepodari tak posielaju na hematologiu......a pritom su to potom vyhodene peniaze a zbytocny stres, sklamanie...
Dakujem pekne za rady 🙂 Dnes idem k doktorovi, tak som zvedavá, čo bude ďalej. Štastie, ktoré mám je, že môj gynekológ je úžasný človek a doktor v jednej osobe. Babuľky (ak vám môžem tak hovoriť), prajem vám, aby sa vám podarilo mať detičky 🙂...

nam sa nedari 5 rokov, 2 ivfka za sebou, chystam sa na tretie, podobne pocity ako ty...tiez neviem ako sa pozitivne naladit. Ale pred prvým som bola pozitivne naladena, nakolko ma ani nejako nenapadlo ze by to nemuselo výjsť, skor som sa tesila že sa konečne dočkam.Tak aj ty to ber tak, že po rokoch snahy maš velku šancu na úspech, na depky budeš mať dost času ak by toto teoreticky nevyšlo, podla mna teraz ešte nemas dovod na depky.