icon

Nízke hladiny hCG po 14 dňoch od KET

alexaka
19. sep 2025

Ahojte dnes som bola na odbere krvi 14 den po KET vcasna blastocysta 1AA a vyslo 90 z krvi. Testy mi zacali tmavnut tak 10 den …v klinke sa tvarili ze to je norma az ked som sa pytala ze mi to pride nizke povedali ze teda mozem prist este na krv pondelok…je tu niekto kto to mal podobne a dopadlo to dobre? vsade som nasla iba vysoke hcg v skupinach.

Dakujem

simca115
19. sep 2025

@alexaka ja som počula taký názor že hlavne aby sa zdvojnásobovalo .

stellarstar
19. sep 2025

@alexaka z jedného odberu krvi ťažko určiť keďže hcg rastie kazdy druhy deň a treba vidieť po krvnom odbere ci hcg rastie

alexaka
autor
19. sep 2025
@stellarstar

@alexaka z jedného odberu krvi ťažko určiť keďže hcg rastie kazdy druhy deň a treba vidieť po krvnom odbere ci hcg rastie

@stellarstar ja som si vypytala kontrolny odber lebo oni ze az ultz o 3 tyzdne … co mi prislo ze naco sa mam pajcovat hormonami ak by nahodou to nerastlo pri takejto vyske hcg …

anonym_98e20d
19. sep 2025
@alexaka

@stellarstar ja som si vypytala kontrolny odber lebo oni ze az ultz o 3 tyzdne … co mi prislo ze naco sa mam pajcovat hormonami ak by nahodou to nerastlo pri takejto vyske hcg …

@alexaka skus porovnať tie testy ktoré si robila obden. Napr čo si urobila predvčerom a dnes. Obden by malo hcg sa zdvojnasobnovat a malo ny pekne vidno rozdiel. Ja som mala každý deň testy silnejsie už od 10dpo, každý deň bol test tmavší.

alexaka
autor
19. sep 2025
@anonym_98e20d

@alexaka skus porovnať tie testy ktoré si robila obden. Napr čo si urobila predvčerom a dnes. Obden by malo hcg sa zdvojnasobnovat a malo ny pekne vidno rozdiel. Ja som mala každý deň testy silnejsie už od 10dpo, každý deň bol test tmavší.

@anonym_98e20d ano je to vidno ze su on den tmavsie ..len teda to hcg mi pride dost nizke …

anonym_98e20d
19. sep 2025
@alexaka

@anonym_98e20d ano je to vidno ze su on den tmavsie ..len teda to hcg mi pride dost nizke …

@alexaka aj mne príde nízke. Neviem síce aké má byt cca v ten deň ako u teba, ale ja som mala na 14dpo hcg 440 tuším..

alexaka
autor
19. sep 2025
@anonym_98e20d

@alexaka aj mne príde nízke. Neviem síce aké má byt cca v ten deň ako u teba, ale ja som mala na 14dpo hcg 440 tuším..

@anonym_98e20d mne pride hlavne dovne ze mi oznamila ze to vyslo dala termin ultz a potom sa az ja pytala na vysku hcg … a som povedala ze mi to pride nizke a ona ze co by som chcela ….ze je to v norme tal to ma dost zarazilo

stellarstar
19. sep 2025
alexaka
autor
22. sep 2025

vsetkym zenam do buducna co budu hladat odpoved nizke hcg neznamena uplny prepadak dnes som mala po 3 dnoch 466 proste sa uhniezdile embryo o 1-2 dni neskor kedze som mala velmi vcasnu blastocystu moze sa to stat…drzte palce nech na ultz mam srdce to je hlavne

kiwi3
22. sep 2025
@stellarstar

@stellarstar to neviem v akych je jednotkach (alebo je to cudna laicka tabulka), ale ja som mala cez 2000

stellarstar
22. sep 2025
@kiwi3

@stellarstar to neviem v akych je jednotkach (alebo je to cudna laicka tabulka), ale ja som mala cez 2000

@kiwi3 nvm odkiaľ je 🤷‍♀️ nasla som na nete

katbog
17. okt 2025

Ahojte, mna čaká môj prvý a asi aj posledný KET o 2 týždne, je tu niekto koho to čaká v podobnom čase? Robili ste niečo inak pred vkladom? ☺️