icon

Mali ste nízku hladina HCG v 6.týždni tehotenstva: Ako to dopadlo?

Dnes o 07:17

Ahojte..vlastne neviem ani čo hľadám 😓 meškala mi menštruácia jeden deň šla som k lekárovi (tým, že predchádzajúce dieťa bolo za pomoci injekcií liekov, bolo povedané hneď ako zistím ďalšie tehotenstvo okamžite prísť)
Hcg bolo samozrejme nízke 132...začala som špiniť tak urobili odber 2 dní po sebe 1. 391a 2. 396 nikto nechce urobiť ešte záver..včera kontrolný odber 6t1d 401 stúplo, ale minimálne a na usg viditeľný vak ďalší odber plánovaný zajtra....žienky ak ste boli na Tom podobne ako to dopadlo ? Prosím ustipacne komentáre nepotrebujem teraz určite. Ďakujem ♥️

babushkaem
Dnes o 07:21

mrzi ma to, ale to hcg nevyzera dobre :( ja som mala nizke hcg ale stupalo tak ako malo, tebe nestupa dvojnasobok kazdy 2-3 den.

anonym_8a1585
Dnes o 08:28

popr. pozri na nete aké by malo byť v tvojom tt. Možno že si v nižšom tt.

babushkaem
Dnes o 08:40
@anonym_8a1585

popr. pozri na nete aké by malo byť v tvojom tt. Možno že si v nižšom tt.

@anonym_8a1585 tam ani nejde tak o hladlnu, ale prosperujuce tehotenstvo musi znasobovat hcg kazde 2-3 dni dvojnasobne.

krasneleto
Dnes o 08:41

@anonym_autor ahoj , mrzi ma to... ale nejde ani tak o nizku hladinu, pretoze ta referencna skala je v roznych tyzdnoch s velkym rozpytlom... ide skor o to, ze nerastie dvojnasobne obden, co naznacuje neprosperujuce tehotenstvo, resp. skor mimomaternicove

autor
Dnes o 09:20
@babushkaem

mrzi ma to, ale to hcg nevyzera dobre :( ja som mala nizke hcg ale stupalo tak ako malo, tebe nestupa dvojnasobok kazdy 2-3 den.

@babushkaem nie práveže iba o 5 a stále sa sleduje objavil sa vak a zajtra opäť odber už ma to ubíja 😓

autor
Dnes o 09:22
@krasneleto

@anonym_autor ahoj , mrzi ma to... ale nejde ani tak o nizku hladinu, pretoze ta referencna skala je v roznych tyzdnoch s velkym rozpytlom... ide skor o to, ze nerastie dvojnasobne obden, co naznacuje neprosperujuce tehotenstvo, resp. skor mimomaternicove

@krasneleto Ďakujem zatiaľ mmt vylúčili, pretože sa uhnoezdilo v maternici, ale aj tak nechápem prečo to stále sledujeme a neurobi sa záver je to na búdku 😓

krasneleto
Dnes o 09:30
@anonym_autor

@krasneleto Ďakujem zatiaľ mmt vylúčili, pretože sa uhnoezdilo v maternici, ale aj tak nechápem prečo to stále sledujeme a neurobi sa záver je to na búdku 😓

@anonym_autor aha... cize je tam kde ma byt.... ale hcg nerastie a vak je prazdny?

anonym_7effbb
Dnes o 09:39
@anonym_autor

@anonym_autor mala som to iste minuly rok. Bolo to moje prve tehotenstvo. Nakoniec to bola anembryomola. Posielam ti objatie a vela sily❤️.

autor
Dnes o 09:41
@krasneleto

@anonym_autor aha... cize je tam kde ma byt.... ale hcg nerastie a vak je prazdny?

@krasneleto áno presne tak a hcg stúpa tak ako nijako v sobotu mal vak 3,6mm a včera 4,4mm

autor
Dnes o 09:44
@krasneleto

@krasneleto a vo štvrtok tam ešte nebol

krasneleto
Dnes o 10:10
@anonym_autor

@krasneleto a vo štvrtok tam ešte nebol

@anonym_autor to neznie moc dobre... drzim palce, nech je to cim skor za tebou... nech by to malo dopadnut akokolvek, ta neistota je urcite narocna...

autor
Dnes o 10:57
@krasneleto

@anonym_autor to neznie moc dobre... drzim palce, nech je to cim skor za tebou... nech by to malo dopadnut akokolvek, ta neistota je urcite narocna...

@krasneleto prečo to neznie dobre ? Zo všetkého čo som už čítala som domobrana ako ....je to hrozne stále pod dohľadom a stále nič neviem