Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
Neda mi nenapisat ze tim ludi v Repromedice pocnuc sestrickou,lekarom az po recepcnu su velmi fajn ale mala som strasny chaos v papieroch a zabudnute niektore veci ktore su podstatne tak som sa jedovala.ale co je uzasne v porovnani s Antolskou kde som teraz je to,ze v Repromedice maju aspon ludsky pristup a necakam hodiny na jedno kratke vysetrenie.no asi nic nie je idealne...
@zuz118 a oni robia aj tehotensku poradnu? Ja som myslela, ze to potvrdenim tehu konci. Ja budem urcite pocas tehu chodit k svoju gyn, s ktorym som nad mieru spokojna 😉
@isabellita tak ja uz som po dovolenke 🙂 oddychnuta, teraz len cakat na menzes a ist do KET 😀
Babby tak ja už po vybere vajok....nato, že to vyzeralo biedne tak máme 9 ;)
Dnes som bola v Repromedice na 1sono a dr.Drábek potvrdil srdiečko aj velkost na 6tt+3 9mm. Ej, veľmi milý doktor😍 A sestra moja ide dnes na 1.konzultaciu😉
@isabellita moc ti gratulujem, my ideme s manželom zajtra poradiť sa či ešte máme skúsiť IUI alebo rovno umelé ... tak snáď aj ja sa budem čoskoro vytešovať. A áno Drábek je veľmi milý a vždy všetko polopate vysvetluje : ) dávaj na vás pozor 😲
@isabellita supeeeer, krasny obrazok 🙂
Ja som dnes dostala ms, tak zacinam s estrofemom a cca o 2,5 tyzdna ma caka vklad 😉
@isabellita jeeeeej super super gratulujem a držím prstyyyy 🙂
ahojte dievcata 🙂
tak v piatok ma caka KET 😅
ahoj dievcata, my ideme dalsi cyklus na IUI, ak nevyjde tak IVF.. uz aby to bolo a hlavne aby to vyslo 🙂
Tak KET bolo az v sobotu, nebol tam dr. Drabek, ale nejaka ina dr. Druhe embryjko nemame, pretoze sa jedno nerozmrazilo v poriadku. Takze posledne embryko z IVF, dufam, ze je to to spravne.
Baby, ktore ste uz boli na vklade, dr. Drabek mi pri ET ukazal embryjko po vlozeni na monitore a zda sa mi, ze aj pocas vkladania si to kontroloval cez utz. Teraz dr mi len na zaciatku pozrela vystelku a inak do ruky utz nezobrala. Aj vam sa to stalo?
@blackrose ahoj, tak a nebola ta druha dr.ta embryilogicka? Co robi v Repromedice, taka čiernovlasa? Lebo ona je fajn. Ale o inej doktorke tam neviem. A mne drabek ukazal monitor po vklade to ano. Ja neviem, skus sa na to opytat tej recepcnej/koordinatorky, ona vie o vsetkom a o vsetkych tam . Inak držiiiim ti silno palce! Teraz uz len pit vela vody a 100%ananasovy dzus!👍 Amen❤️
@isabellita no uz to kaslem. Embryologicka tam bola, ale ona nerobila vklad. A na utz som sa pytala a sestricka mi vtedy povedala, ze nebudeme to drazdit. Dr. nepovedala nic. Ale ved ani vtedy mi ho nerobili zo spodu, tak nechapem. Ale ved uvidim 😉
@kukies ahoj prosím ťa a na iui ste boli v repromedica? Prosím ťa koľko vás to vyšlo? Ďakujem
Ahojte.
Ja by som veľmi potrebovala vedieť váš názor lebo ja som už fakt neviem co robiť. Dnes som prvý deň po ET a snažím sa odychovat.podarilo sa mi vybaviť voľno v práci ale mam fakt fyzicky náročnú prácu a dr Drabek ma presvedčal o tom ze do prace môžem nastúpiť hneď deň po ET.Vysvetlovala som mu ze pracujem 12 hodín a robím aj nočné a mam rizikovú prácu a on si aj tak stal za svojím ze pn byt nemusím. Prosím poraďte mi ,čo na to hovoríte vy?všade len čítam o odychu a kľude a on mi káže úplný opak.tak som stoho zmätená 😔
@suesue1983 iui stoji 100€ plus pregnyl a utrogestan, dokopy asi 130€
@zarinka88 ahoj, tiez som po Drabekpvi cbcela 2x PN po IUI aj ET a nedal mi...
@isabellita Ďakujem
@suesue1983 este sme na iui neboli, ideme zhruba za tri tyzdne. Ako pise @isabellita, v cenniku maju za iui 100 €, s doktorom sme ceny este nepreberali.

@isabellita veľmi ti gratulujem , dávaj na seba a bejbinko pozor.