icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

alexa1983
12. júl 2016

@isabellita veľmi ti gratulujem , dávaj na seba a bejbinko pozor.

zuz118
14. júl 2016

Neda mi nenapisat ze tim ludi v Repromedice pocnuc sestrickou,lekarom az po recepcnu su velmi fajn ale mala som strasny chaos v papieroch a zabudnute niektore veci ktore su podstatne tak som sa jedovala.ale co je uzasne v porovnani s Antolskou kde som teraz je to,ze v Repromedice maju aspon ludsky pristup a necakam hodiny na jedno kratke vysetrenie.no asi nic nie je idealne...

blackrose
18. júl 2016

@zuz118 a oni robia aj tehotensku poradnu? Ja som myslela, ze to potvrdenim tehu konci. Ja budem urcite pocas tehu chodit k svoju gyn, s ktorym som nad mieru spokojna 😉
@isabellita tak ja uz som po dovolenke 🙂 oddychnuta, teraz len cakat na menzes a ist do KET 😀

denisadem
18. júl 2016

Babby tak ja už po vybere vajok....nato, že to vyzeralo biedne tak máme 9 ;)

blackrose
18. júl 2016

@denisadem Super, gratulujem 😵 hlavne nech je uz babo 😵 😵

isabellita
19. júl 2016

Dnes som bola v Repromedice na 1sono a dr.Drábek potvrdil srdiečko aj velkost na 6tt+3 9mm. Ej, veľmi milý doktor😍 A sestra moja ide dnes na 1.konzultaciu😉

isabellita
19. júl 2016

Tak už dievčence, len nech je všetko v poriadku a každá z Vás dostanete domov z Tepromedici takýto obrázok❤️ Amen❤️
@blackrose
@denisadem
@alexa1983

alexa1983
20. júl 2016

@isabellita moc ti gratulujem, my ideme s manželom zajtra poradiť sa či ešte máme skúsiť IUI alebo rovno umelé ... tak snáď aj ja sa budem čoskoro vytešovať. A áno Drábek je veľmi milý a vždy všetko polopate vysvetluje : ) dávaj na vás pozor 😲

blackrose
20. júl 2016

@isabellita supeeeer, krasny obrazok 🙂
Ja som dnes dostala ms, tak zacinam s estrofemom a cca o 2,5 tyzdna ma caka vklad 😉

denisadem
22. júl 2016

@isabellita jeeeeej super super gratulujem a držím prstyyyy 🙂

blackrose
1. aug 2016

ahojte dievcata 🙂
tak v piatok ma caka KET 😅

kitta
4. aug 2016

@blackrose drz sa a zelam ti nech sa vam to podari 😊

blackrose
4. aug 2016

@kitta dakujem 🙂

kukies
5. aug 2016

ahoj dievcata, my ideme dalsi cyklus na IUI, ak nevyjde tak IVF.. uz aby to bolo a hlavne aby to vyslo 🙂

blackrose
5. aug 2016

@kukies drzim palce 😵

kukies
5. aug 2016

@blackrose dakujem 🙂

blackrose
7. aug 2016

Tak KET bolo az v sobotu, nebol tam dr. Drabek, ale nejaka ina dr. Druhe embryjko nemame, pretoze sa jedno nerozmrazilo v poriadku. Takze posledne embryko z IVF, dufam, ze je to to spravne.
Baby, ktore ste uz boli na vklade, dr. Drabek mi pri ET ukazal embryjko po vlozeni na monitore a zda sa mi, ze aj pocas vkladania si to kontroloval cez utz. Teraz dr mi len na zaciatku pozrela vystelku a inak do ruky utz nezobrala. Aj vam sa to stalo?

denisadem
8. aug 2016

@kukies držim prsty a nech to vyjde!!! 🙂

isabellita
10. aug 2016

@blackrose ahoj, tak a nebola ta druha dr.ta embryilogicka? Co robi v Repromedice, taka čiernovlasa? Lebo ona je fajn. Ale o inej doktorke tam neviem. A mne drabek ukazal monitor po vklade to ano. Ja neviem, skus sa na to opytat tej recepcnej/koordinatorky, ona vie o vsetkom a o vsetkych tam . Inak držiiiim ti silno palce! Teraz uz len pit vela vody a 100%ananasovy dzus!👍 Amen❤️

blackrose
10. aug 2016

@isabellita no uz to kaslem. Embryologicka tam bola, ale ona nerobila vklad. A na utz som sa pytala a sestricka mi vtedy povedala, ze nebudeme to drazdit. Dr. nepovedala nic. Ale ved ani vtedy mi ho nerobili zo spodu, tak nechapem. Ale ved uvidim 😉

denisadem
11. aug 2016

@blackrose
@blackrose držiiiiiiiiiiim ;)

luga
11. aug 2016

@blackrose , aj ja drzim palec 😉 ( nahodou som objavila info o tvojom ket)

blackrose
11. aug 2016

@luga dakujem 🙂

suesue1983
13. aug 2016

@kukies ahoj prosím ťa a na iui ste boli v repromedica? Prosím ťa koľko vás to vyšlo? Ďakujem

zarinka88
14. aug 2016

Ahojte.
Ja by som veľmi potrebovala vedieť váš názor lebo ja som už fakt neviem co robiť. Dnes som prvý deň po ET a snažím sa odychovat.podarilo sa mi vybaviť voľno v práci ale mam fakt fyzicky náročnú prácu a dr Drabek ma presvedčal o tom ze do prace môžem nastúpiť hneď deň po ET.Vysvetlovala som mu ze pracujem 12 hodín a robím aj nočné a mam rizikovú prácu a on si aj tak stal za svojím ze pn byt nemusím. Prosím poraďte mi ,čo na to hovoríte vy?všade len čítam o odychu a kľude a on mi káže úplný opak.tak som stoho zmätená 😔

isabellita
14. aug 2016

@suesue1983 iui stoji 100€ plus pregnyl a utrogestan, dokopy asi 130€

isabellita
14. aug 2016

@zarinka88 ahoj, tiez som po Drabekpvi cbcela 2x PN po IUI aj ET a nedal mi...

amstelko
14. aug 2016

@zarinka88 a prečo si teda nejdeš PN-ku pýtať ku inému doktor.,napríklad gynekol., alebo obvoďákovi?

suesue1983
14. aug 2016

@isabellita Ďakujem

kukies
15. aug 2016

@suesue1983 este sme na iui neboli, ideme zhruba za tri tyzdne. Ako pise @isabellita, v cenniku maju za iui 100 €, s doktorom sme ceny este nepreberali.