icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

candour
6. nov 2016

@renitr tak vravel dr my sme teraz boli na spermiograme a horm profil po dvoj dnovej ale len abstin 🙈Tak som zvedava ake budu vysledky ,no a nie je to potom v spermiach problem u vas?a isci ste mali vzdy a aj tak sa neoplodni?mozno je len o stasti dalsi pokus urcite vyjde neboj drzim vam velmi palce chce to hlavne klud a trpezlivost🤗

denisadem
6. nov 2016

@alexa1983 ahojky Rm je repromedica a ket je kryoembryotransfer...gratulujem ku vkladu a drzim prsty...ja idem v stredu na HCG ...drzte prstyyyy 🙂 😉 😉

isabellita
6. nov 2016

@candour bola som v Repromedica, preto tu aj pisem😉 A brala som len Clostyl, Pregnyl 2dni po 75jednotiek a 2dni po 100jednotiek. Potom Pregnyl. A uz len Utrogestan. U mna vsetko ok vraj, akurat mamzel trosku spermie pomale. A nemala som pocit, zeby mi Drabek nechcel robit Soft. Povedal mi vsetky moznosti, ale rovno som povedala ze zlata stredna cesta-Soft. A on ok.

daniela1401
7. nov 2016

@isabellita soft je ta nizkohormonalna? Ak ano tiez som ju mala u Drabeka 👍🏻

isabellita
7. nov 2016

@daniela1401 no ano. Nestimulujes injekciami uz ored menstruaciou ale zacinas tabl.Clostylom a potom pichas par injekcii par dni. Mne islo hlavne o to, aby som sa nenapchvala moc hormonmi. Tak preto Soft.

isabellita
7. nov 2016

@daniela1401 a ako si dopadla?

alexa1983
7. nov 2016

@isabellita a tebe sa ako dari? Cervicek ako? My sme sa s Dankou spolu stretli na vybere aj vklade 😂 Teraz cakame 🙂 a ty? Uz mas aj nejake tehu nevolnosti? Na ktory den si si robila test? Strasne dlhy cas toto 14 dni cakat 😢

alexa1983
7. nov 2016

@denisadem drzime 👍🏽

isabellita
8. nov 2016

@alexa1983 si predstav ze test som si nerobila, len som cakala na krv. Velakrat predtym po 3.IUI som testy robila a nic. Tak tentokrat som to nechala tak. Ak sa preklikas tu v skusoinke na 4.7. A par dni skor tak uvidis moje prispevky. Zatial vsetko ok, este som uz 23tt a o tyzden idem na 3D morfo, tak sa modlim, aby nasa princezna bola v poriadku, rastla a bola zdrava. Viem baby presne co prezivate, prezivala som to tiez ... Drzim palce! Hlavne vela pit vody a kazdy den po vklade 2litre 100% ananasovy dzus! Fakt ho pijte!

denisadem
8. nov 2016

@isabellita ahojky Izabellita..tak toto mi nikto nepovedal napr. že ten džús piť...a doteraz som nepila žiadny.... idem si dnes kupiť i ked dnes je to uz 13 den vkladu.... toto mi v repromedice chýba, že nič neporadia, čo jesť nejesť čoho sa vystríhať...mne povedali, že nemám umývať okná a vysávať, že to je zlé...a nič viac... :( tak zajtra idem krv...tak dúfam, že všetko bude OK 🙂)) pekný dník dievčenceeeee

renitr
8. nov 2016

@candour spermie nemame najlepsie ale ani najhorsie, manzel podstupil uz asi vsetko co sa dalo , vysetrenia su relativne OK. Cize vlastne spermie mame. Juuuj aspon 1 keby sa pekne uchytila, bol by to zazrak 😉 Mali sme ISCi aj PICSI, dali sme aj PK a stale nic.

isabellita
9. nov 2016

@denisadem ani ja som pri IUI nepila skoro ani vodu, pretoze vseobecne pojem malo vody. Ale vraj zakladne pravidlo je prvych 5-7dni pit vela vela vody, aby vo vnutri sliznica maternice bola vlhka a aby sa tam to embryio prisalo/prilepilo. Zo suchej sliznice/maternice sa zošmykne vraj. O tej vode mi tusim v Repromedica povedali, ale o tom dzuse som sa dozvedela tu. Ananas vraj nieco obsahuje, co je potrebne. No neviem uz presne co. Je to jedno, ja som jo pila, povedala som si ze za to nic nedam. A kupovala som ten 100% Fresh Rio. Ine nie. Ten je ozaj 100% z ananasov. Tak drzim palce! Sice si uz 13zy den po tak uvidis no....

alexa1983
9. nov 2016

@denisadem ajoj o dzuse ti nepovedali preto lebo by sa na tom dobre zasmiali 🙂 ja som sa ich pytala na to ze teda ci to je pravda a smiali sa ze nie, ze je ak mi chuti mam ho jest ako vitamin ale ze s uhniezdenenim to nema nic spolocne a ked sa spytali ze odkial to mam tak sa chytali za hlavy ze niekedy tam take bludy citaju 🙂 tak hlavne nestresuje a pi vela. Voda je zaklad zivota. Uz si robila test? Ja som 5.den od vkladu estelen a mala som vcera take hrozne bolesti ze sa mi nedalo ani spat, hrozne krce ako ked mam dostat ms :( takze obavam sa ze nam to nevyslo :(

bubatko24
14. nov 2016

Ahojte baby, tak aj ja sa k vam pridavam do
Klubu 😂 2 et mam za sebou a zatial nic. Priznaky tehu vsetky len vysledok zatial ziadny. Uz teraz som so psych mimo. Dr to nejako nekozltuje iba sestricka zavolala. A ja sa citim dezinformovana😂 Pila som aj ananasovy dzus 😃 Mam ale momentalne strasne oslabenu imunitu- cely mesiac sa mi vracia nadcha a kasel 🙂 nie je to z hormonov? Neviem ci vobec mozem v tomto stave na dalsie?? Aku mate skusenost? Skusim sa nejako k dr dostat 😃Drzim palceky. A aj gratulujem k tehu 😃 Som rada ze RM ma vysledky.

alexa1983
15. nov 2016

@bubatko24 ajoj, ja mam tiez imunitu zlu, od kedy som brala hormony aj teda pocas pichania som mala asi 5 krat horucku, nadchu mam skoro stale a aj hrdlo kazdu chvilu pobolieva. Ja som mala vklad pred 11 dnami no v 8 dni som zacala mat menzes :( v piatok mam krv ale tak uz zbytocne .. Mala by si sa dat najskor do kopy, lebo pri ket musis mat 100% zdravotny stav. A ano to ze sa vsetko riesi v podstate iba so sestrickou je hrozne 😡

denisadem
15. nov 2016

ahojte snažilky....tak ja nič.... HCG menej ako 2 tak nič z toho :(((

držim palce a veľa sily.... this is the end

renitr
15. nov 2016

@denisadem tak to mi je luto(( prajem hlavne vela vela sil..

alexa1983
15. nov 2016

@denisadem to mi je luto, ja tiez urcite nic 😢 V piatok tam idem na krv na hcg ale zbytocne :( od 8.dna silno krvacam 😢 Uz nemas mrazacikov ? My mame este 6, ale nechapem to, vraj vybrali toho najsilnejsieho, dali sme aj lepidlo, aj natrhnutie blany, tak preco ??? Nechapem to 😢😢😢

isabellita
16. nov 2016

@alexa1983
@denisadem
@bubatko24
@renitr inak dievčence, tu čo čítam posledné dni, prečo to nevychádza? :( už nechápem od čoho závisí úspešnosť IVF? mne sa zdá, že pred časom nás tu bolo viac, čo IVF v Repromedice sa podarilo a teraz to akosi stagnuje :( ja viem, že každá žena je iná a každé telo reaguje na hormony inak, no toto nejako je divne :(

alexa1983
16. nov 2016

@isabellita ja ked som volaka na kliniku tak sestrucka bola zhrozena a hovori mi ze pane boze co sa to deje tento mesiac, vsetky zacinaju krvacat od 7-8 dna ..

renitr
16. nov 2016

@isabellita kiez by to vyslo kazdej na prvy sup. Juuuuj. Mi bojujeje uz 5 rokov a stale nic. Ale musime verit . Kazdej co tu bojujeme to prajem zo srdca aby sme raz mali v naruci to nase vytuzene babeno ;)

alexa1983
16. nov 2016

@renitr 5 rokov ? 🙉 Musis byt velmi silna osoba potom, my bojujeme v centre rok , treti pokus neuspesny, dve inseminacie a jedno ket a moja psychyka je uz ... Klobuk dolu pred tebou 😔

isabellita
17. nov 2016

@alexa1983
@renitr tak ale vidite , ze sa mi to mezda a ze je cele dovne v poslednom case, ked aj sestricka to povedala :( och ženy, mrzi ma to aj za vas, viem presne co prezivate.. Tu asi nic ine neostava , len dat si chvilu pauzu, ukludnit sa a casom zacat odznova. Silno vam vsetkym drzim palce! Aby ste mali babatka a boli štastné! Amen❤️

bubatko24
17. nov 2016

Baby no tak kvoli mojej slabej imunite a tomu ze byvam casto chora mi dr odporucil odlozit ET a poslal ma na repro imunilogiu. Treba sa hlavne vela pytat, ked sa nam daco nezda. Ja som nesla automaticky na dalsie a dala sa som si konzultacku nastastia. Od 30 tky byvam tak 2-3 x chora do roka a na atb. No uvidime teda co dalej. Imun testy budu niekedy az v marci. Este 3 mraziaciky mame.

Aj ja som posledne dostala spinenie na 12 den po ET 🙀
A sestricke, ked som hovorila pred vkladom, ze som chora povedala, ze to nevadi, ze mozem ist na ET.
Zatial Vam budem drzat palce 😃 Dufam, ze tu uvidim pozitivne spravy a po imun testoch to aj mne na leto vyjde 😃

renitr
20. nov 2016

@alexa1983 dakujem , ale silna je tu kazda zena ktora bojuje. Je jedno ci rok ci 5 ci 10. Silne sme vsetky .... AJ tebe drzim palce. Mi ideme zajtra do centra po rocnej pauze, tak som zvedava ako sme na tom....

renitr
21. nov 2016

tak dnesna konzultacia dopadla nad moje ocakavania. Dr. bol uzasny, konecne najaky Dr. ktorý si fakt prestudoval vsetky ale ze fakt vsetky nase výsledky. Som spokojna a uz len zabojovat....

sasshika
22. nov 2016

Ahojte kocky. Tak sa ku vam pridavam aj ja. Po 4 rokoch skusania hladam nejake centrum ktore by bolo fajn, je repromedica v pohode? Pristup lekarov je aky prosim?
Drzim nam teda vsetkym palce
;)
Pekny den

fatma1
22. nov 2016

@renitr A u koho si bola?U akeho lekara?

isabellita
22. nov 2016

@renitr som rada aj za teba, že si bola spokojna. Konzultovala si s dr. Drábekom? Držím ti palce! A čo si si vybrala? aku stimulaciu? Soft?

renitr
22. nov 2016

@fatma1 boli sme u Dr. Drabeka. Musim povedat ze sadol ajmne aj manzelovi. Hovoril naozaj k veci a hlavne nesluboval to co nemoze spravit