icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

isabellita
3. jan 2017

@daniela1401 lekar ti povie o vsetkych druhoch stimulacie, a pokial si ty ozaj v poriadku a pekne ovulujes, dala by som len soft. Ved stimulka je o ziskani vajicok a ak zena ma pravidelnu ovulaciu a tvori sa jej dost folikulov, podla mna zbytocne plna stimulacia. Lekarovi som tovno povedaka ze najprv skusim soft a ked bude malo vajicok druhykrat dam plnu stimulku. A mala som 10vajicok. Co je ok. A pichala som len 4dni Gonal. A potom Pregnyl ale to je vzdy.

alexa1983
3. jan 2017

Ahojte, vkladali ste niektora 2 embrijka naraz?

daniela1401
3. jan 2017

@isabellita vdaka za odpoved..nepamatas si prosim kolko jednotiek gonalu si si pichala?

isabellita
4. jan 2017

@daniela1401 2dni po 75 jednotiek a 2dni po 100. Co su dost nizke davky vraj😉 Moja znama pichala tiez len Gonal pri softe, no podla hormonalneho profilu jej davky zvysoval az na 225jednotiek a pichala o 2dni viac. To kazda zena inak.

isabellita
4. jan 2017

@alexa1983 Drabek nechcel vkladat 2. To sa vraj robilo krdysi, dnes uz moc nie. Ale zalezi ako sa s nim dohodnes a od okolnosti. Mne vravel ze jednu dceru uz mam a ze aj vek mam ok-34. A ze som moc chuda a ze co ak by sa este jedno embryo samo este rozdvojilo? Tak oreto nevlozil.

bubu25
4. jan 2017

@isabellita dakujem krasne 😊Tiez si myslim, ze niekde je nieco, co sme neobjavili a vserko pritom vyzera ok. Ved skusim ako ty IUi a ked nic, dame to IVF. Ja tie nemam chut ani cas cakat, ze raz sa mozno prirodzene podari. Samozrejme by som si to velmi priala, ale uz sa mi mina energia.AJ ked clovek nem istotu ani pri umelom, ze to vyjde. Treba len verit, ze to dobre dopdne 😉

alexa1983
5. jan 2017

@isabellita uz mame po. Dali sme 2 ukecali drabeka 🙂 ale 2 sa nam rozmrazili zle :( takze zo 4 nam ostali uz len 2 :(

isabellita
5. jan 2017

@alexa1983 držim Ti palce, aby to vyšlo! Amen❤️

alexa1983
6. jan 2017

@isabellita dakujem ❤️ Budem to mooc potrebovat 😬

252615
6. jan 2017

Ahojte chcem sa spytat ake mate vy skusenosti s repromedica ? Lebo ja velmi zle.

nikushka1
6. jan 2017

@alexa1983 aj ja drzim palce nech sa poriadne chytia a uz sa nepustia

252615
6. jan 2017

@isabellita Ahoj mne robili 3 vklady v septembri som bola na ivf a nepodarilo sa 1.x jedno embrio po mesiaci tiez jedno embrio a 3x mi dali uz dve tiez po mesiacia a nic ziadne vysetrenia mi nerobili :(

fatma1
7. jan 2017

@252615 Ahojky.Ja som tam bola len prvej/uvodnej konzultacii.Ale nebudeme absolvovat ivf u nich,ani uz nikde,mam este narok na 3.ivf cez poistovnu,no v marci mam uz 39,takze to nestiham a nebudem to silit,psychicky sa na to necitim.A ake mas konkretne skusenosti zle?prezrad,aby clovek po pripade vedel do buducna.Dik

alexa1983
7. jan 2017

@252615 ajoj dakujem . No ja momentalne lezim chora v posteli, takze z toho asi nic nebude. Ja zacinam mat na nich nervy tiez, prezoze tam maju taku hroznu zimu ze tamvzdy ochoriem :( Druhy vklad nam robila dr Zavodska lebo Drabek ma dovolenku, no poviem vam, boli sme tam tri a vsetky sme tam jacali od bolesti .. Nechapeme preco nebolestivy zakrok u nej tak neopisatelne velmi bolel :(

alexa1983
7. jan 2017

@nikushka1 dakujem ❤️ No momentalne lezim v posteli chora 😢 Takze asi mozem zabudnut opät :(

nikushka1
7. jan 2017

@alexa1983 mne robila sono vo stvrtok a tiez som vsetky hviezdy videla😖

alexa1983
7. jan 2017

@nikushka1 tak na vklad ju urcite nechci, lebo vklad ma byt bezbolestny, Drabek mi ho robil prvy krat a uplne nic ziadna bolest, tak isto aj dalsie co sme tam boli , ale u nej 🙉 Vsetky sme tam doslova jacali od bolesti 😢

alexa1983
7. jan 2017

@nikushka1 a vo stvrtok sme tam boli aj my na vklade 🙂 asi mala blby den teda 🙂

nikushka1
7. jan 2017

@alexa1983 jj viem ze si bola stvrtok preto som pisala ze aj mne vtedy sono robila a tiez nebola 2x jemna. dufam ze pondelok ked mam dalsie sono tam uz bude drabek lebo uz mam celkom slusne bolesti a hentake sono ako mi ona robila uz asi nerozdycham

amstelko
7. jan 2017

Baby a prečo jej nepoviete, že je tá bolesť nepríjemná, keď Vám robí sono?

alexa1983
7. jan 2017

@nikushka1 caka ta vyber ?

nikushka1
7. jan 2017

@alexa1983 pondelok len kontrola ale nejak koncom tyzdna uz snad bude aj odber. tu druhu polku stimulky som aj pri prvom znasala tazko a aj teraz to asi nebude inak.tak by som sa aj potesila keby je pondelok ale este je to skoro
@amstelko mne ho tak rychlo spravila ze som sa nestihla ani spamatat

alexa1983
7. jan 2017

@nikushka1 tak drzim palce nech ich vydoluju co najviac . Ja som celu stimulku velmi zle znasala, dokonca som bola par dni aj v nemocnici :( hrozne sa mi tocila hlava, strasne zavrate na odpadnutie, srdco mi islo vyskocit z hrude a navaly tepla take ze dovidenia :( po skonceni mam imunitu taku narusenu ze som stale v horuckach a chora :( a vsetky vedlajsie ucinky co mohli byt aj mam. Aj taky ojedinely ze sa ti vysusi sliznica v nose a mas hroznu nadchu a nemozes dychat :( so soplom sa trapim uz 3 tyzdne 😢 a uz fakt nevladzem. Hormony mi uplne znicili zdravie 😢 Vybrali zo mna 10 folikulov, z toho 7 bolo vhodne na oplodnenie , a teraz druhy krat sme vkladali 2 a pri rozmrazovani sme o 2 prisli :( ked si zmyslim ze uz iba dve mame v zalohe a ktovie ako po rozmrazeni a potom toto vsetko zasa od znova 😢😢😢 do placu mi je uz z toho :(

nikushka1
7. jan 2017

@alexa1983 och to sa aj zle cita nie to este zazit. ja ta prva polovica este ok ale teraz uz mam bolesti nevladzem ani maleho na ruky zobrat ten jak na just by sa len na rukach nosil tak sa po mne driape potom som z toho nervna a len kricim po nom.pri prvom som sla na odber doslova zohnuta bo som sa ani nevedela vystriet od bolesti a teraz to bude zase tak ak nie aj horsie kedze mam vyssie davky liekov

252615
7. jan 2017

@fatma1 ahoj mam pocit ze im ide len o to aby vytiahli peniaze z ludi moj dr.mi vzdy povedal iny termin vkladu ako ony vzdy to o tyzden posunuli takto sme minuli 4embria a teraz mi chcu robit znovu odber vajicok ani raz mi nebrali krv ani steri niak ma nevysetrili len mi to vkladali...4mesiace som bola vkuse na hormonoch...

alexa1983
7. jan 2017

@nikushka1 malinky je krasny ☺️ Kolko ma? A na kt pokus sa vam podaril?

252615
7. jan 2017

@alexa1983 ahoj okrem toho ze tam maju hroznu zimu tam maju aj dobry bordel viac krat sa mi stalo ze mi vecer pred tym ako som bola dohodnuta zmenili termin,v prepustacej sprave som mala pisane lieky co mi ani nedali!!! a to neni vsetko mily su len ked im platim aj to im nikdy nejde terminal

alexa1983
7. jan 2017

@252615 hej hej blocky som od nich nevidela ani ja 🙂

nikushka1
7. jan 2017

@alexa1983 dakujem. bude mat 2 o mesiac. podaril sa na prvy sup a len jedno embryjko sme mali.

@252615 my sme boli na prvom vo ferticente. ked porovnavam repromedicu a ferticent tak je to zhruba to iste. aj ferti mal a ma svoje nedostatky a to iste aj repromedica

alexa1983
7. jan 2017

@nikushka1 tak drzim moc palce aby aj surodenec vysiel hned na prvy sup☺️😘