Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
ahojte, neostali niekomu inj. Puregom, Menopur, Gonal?
dik. IP
@marverka Gonal tej mojej znamej... no ale ešte ide na 1 KET a potom sa uvidi, či ho ešte bude potrebovat.. kedže už nema dalšie mrazaciky :( na kedy to potrebuješ?
@alexa1983 a to krv na hCG? držím ti palce silnoooo,aby bola pozitívna ❤AMEN ❤
@isabellita ano na hcg, robila som si testy , mala som tam ducha ale tri dni rovnakeho, vobec nesilnel :( tak asi nic z toho
@alexa1983 nezúfaj!! Musíš verit!
@isabellita tebe ciarka silnela?
@nikushka1 tak super, drzim moc palce aby boli vsetky top. Robila som si aj rano aj poobede aj vecer :( stale iba duchovia. A napr na takom co sa iba namaca ten tenky na tom ani duch :( na tych co sa ocikavaju duch bol. Boze porazi ma z toho cakania uz 😡 O kolkej si bola rano na klinike? Ze ci sme sa nestretli v cakarni 🙂
tesne pred osmou. ale ako nam otvorili hned sme sli hore.dole sme ani necakali.poznavacie znamenie-mali sme maleho zo sebou lebo vcera vecer nam padol babysitting
@alexa1983 ja som si v to moje osodne IVF po edala ze vydrzim a testy som si nerobila. Ani jeden. Proste som to nechala tentokrat na krv. A bolo to tam. Volali mi cca o 13tej. A dovtedy som myslela, ze sa ZBLAAAZNIM🙈 ale vyplatilo sa.
Je to malo pozitivne, musim cakat do pondelka ci sa to zvysi alebo nie. 😢
@alexa1983 no vidíš ❤ držím Ti palce!!! rýchlo čítaj kade tade, čo treba ešte urobiť, aby sa babatko vyvíjalo , ako to podporiť. papaj kys.listovu. a nenamáhaj sa! daj si kludový režim až do pondelka, zober si dovolenku v robote. to stojí za to! budem Ti držat palce,aby tvoje hCG silnelo ❤ AMEN❤
@isabellita doma som, zobrala som si pn po vklade nechcela som nic podcenit.. Bojim sa ze toto uz nerozbehnem :(
@alexa1983 nehovor ze nic z toho.nepodcrnuj fazulku aj ked je to tazke. kazde tehu je ine kazdej zene stupa hcg inak,kazde embryjko je ine.ja som mala pri prvom na spodnej hranici a rozbehol sa potom.
najtazsie je verit tomu a nezufat ale je toto je tersz tvoja najdolezistejsia uloha.
@alexa1983 prečo tak zle rozmýšlaš?? ved bola tam nádej už na tých duchatestoch 🙂, teraz hCG. ty más mysienky žien, ktoré nemali ani ducha na testoch ani nízke hcg v krvi. tak hlavu hore! niektorá žena by za to dala neviem čo... musíš veriť! a prihovárať sa brušku, povzbudzovať fazulku v nom. ved je to na dobrej ceste. klud. a VER!
A jedz tu kyselinu listovú! to je pre vývoj babatka.
@isabellita beriem femibion . Ja viem ze som negativiska ale moc sa bojim 😢
Baby a ked ste boli na zaciatku tehu tak vas pichalo ani neviem specifikovat presne kde, niekde na pravej strane dole , nie v bruchu ale uplne dole . Bojim sa ci to nemoze byt mimomaternico, najskor som mavala menzesove krce kazdy vecer a v noci ale to pred 2 dnami preslo a teraz to picha :(
@nikushka1 bude ti volat den pred vkladom , nezlakni sa potom ze zabudla, lebo volava az okolo 16,00 a cez tel sa ta bude pytat ze co s nimi a potom aj tesne pred vkladom este na sale alebo na izbe sa ta este raz opyta. My sme boli dohodnute ze ak bude treba tak aby ho aj natrhla a vzdy bolo treba . Dala si si aj predlzenu kultivaciu? Budes vkladat 1 ci 2?
Snad sa mi to hcg rozbehne :( budem sa testovat kazdy den ci ciarka silnie . Dakujem baby ze ma podporujete ❤️

@alexa1983 no ako sa mas?ja mam zajtra odber tak uz stresujem😖