Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@alexa1983 tie krce som aj ja mala.este pred krvou.doslova som chodila kazdu chvilu na wcko s tym ze to nevyslo ze som isto dostala. to pichanie si nepamatam.este som mala bolesti podbruska(asi jak maternica rastla) ale to az tak 6-7tt
akoze vobec by som nehadzala flintu do zita. nemala si krv negativnu cize tehotna si. nespinis nekrvacas co je tiez dobry znak.ako jasne bolo by lepsie keby je hcg idealne a ukazkove ale rozhodne si nemyslim ze by si to mala zabalit.
k tomu testovaniu este taka rada testuj vzdy rovnakou znackou lebo jednotlive znacky mozu mat ine to farbivo inu citlivost atd.
jj dali sme icsi(musime kvoli zlemu spg) predlzenu kultivaciu s tym ze ten hatching sa este dohodneme. vkladat isto len jedno lebo som po cisarskom.ako ja som chcela 2 aj priatela by som nakoniec zlomila na to ale aj dr aj embryologicka rezolutne ze ked po sekcii tak len jedno
@isabellita pri prvom ivf ano ale len z toho dovodu ze sme mali len jedno embryjko ale teraz nebudeme davat.
@isabellita davala som full balik.
Volala som do centra na tu hodnotu a povedali mi ze 30 . Ale ja tomu nerozumieeem 🤓
@isabellita beriem progesteron a nezvysili mi ju :( tri za den vkladam + estrofen ci estrogen 3krat 2 jem
@alexa1983 a ty si vlastne bola na KET? už sa stracam, prepac. lebo ta znama dnes dostala MS a teda volal tam, že co a ako na ten KET. aký je postup? napišeš mi? lebo že teraz vklada ten Estrofem sa mi zda a že o 14dni na UTZ že kuknu endometriozu? to necchapem. aký je postup?
@isabellita ano ja som po druhom ket. Od prveho dna cyklu sa berie ten estrofen a cca v 14 dni cyklu sa ide na kontrolu ako je vysoko sliznica , lebo musi byt v urcitej vyske a ked je vsetko ok tak sa robi vklad na 19-20 den cyklu.
baby mali ste po odbere zvysenu teplotu? trosku mam bolesti ale nic strasne ale mam 37,5
@nikushka1 vies co, mozes byt chora, pretoze tam maju tak neskutocnu zimu stale 😡 Ja uz som sa na to stazovala s babou co tam chodime na vsetko rovnako 🙂 pretoze po vybere som bola chora a aj po oboch vkladoch . Na posledny som isla na kozu v hrubych ponozkach a v hrubom svetri . Takze chora odtial byt mozes. Hlavne vela pi aj na silu aby sa ten humus z liekov z teba rychlo vyplavil. Drzkaj sa 😍
@alexa1983 aj priatel bol chory tak moze byt ze daco som v sebe mala a stresy+oslabenie sposobili ze sa mi dajaka choroba spusta. aj ked ma asi svihne lebo tolko komplikacii co som mala pocas tejto stimulky...
ale hej maju tam zimu.dole mi to ani tak neprislo nikdy ale ako som tam dnes lezala tie 2hodky tak paplon az po usi a aj tak mi bolo vyslovene zima
@nikushka1 myslim ze ja som ten cipok nemala. A to oni ti ho daju v Repromedica, ak to uz naju za vhodne v den odberu-hodku predtym ako to pise. Ale to viem ze nemusis kupovat, oni ak treba, to maju. Ale ked prides na odber, opytaj sa hned na to sestricky. Drzim palce!!
@nikushka1 ja ked som sa na ten cipok pytala tak povedali ze neni treba, ze ked mavam vysetrenia bezbolestne a Drabek to robi fakt ze o tom ani nevies 👍🏽 pri Zavodskej som si dala aj cipok ale ani ten nepomohol 🙉 To bolo nieco hrozne 🙈 Nechapem to, ako jeden dr to urobi bez bolesti a u druheho tam ides umret 😂
@nikushka1
@alexa1983 ja som neviem či mala štastie, ale mne všetko robil Drabek. Ja by som ani nechcela, aby sa doktori kombinovali. možno len výnimočne, kebyže ma drabek dovolenku alebo čo, ale moj nazor je, že jeden lekar by mal byť pri pacientke od začiatku do konca. A myslim, že mi o aj na začiatku v RPM vraveli, že jeden lekar sa ti venuje celý čas. a ten čipok mi nedavali.
@isabellita Len Drabek nerobi piatky a vikendy , to robi dr Feldman a ta sr Zavodska. Ale Feldman tam vraj uz skoncil tak uvidime ako to bude . Ja som tiez zastanca ze to ma robit iba 1 ale ked napr teraz ked som mala vklad bol na dovolenke , a vies ze to sa riadi podla sliznice :( vyber vajok tiez robila dr zavodska lebo to bola sobota a tiez to muselo ist uz von. Ale zasa chapem aj to ze tam proste nemoze byt 365 dni v roku 😞
A ty sa mas inak ako? Ako prezivas tehulkovanie?
@alexa1983 @isabellita my sme chodili k feldmarovi teda u neho sme mali konzultacie.kontrolu pred stimulkou mi robil drabek(a vtedy riadne vypenil na feldmara lebo som nemala nic nachystane)a odvtedy mi vsetko vychadza tak ze mi to robi drabek.jedine ked mal dovcu tak zavodska.dokonca aj nedelu co som mala kontrolu tak bol drabek.
Prave som v repromedice a citam tu vase komenty aspon mi ubehne cas..neviem ci to iba ja mam take stastie ,ze vzdy maju minimalne hodinove meskanie😠..tak snad sa dnes dockam 🙂..a tym babam co cakaju uz na pozitivny test velmi velmi velmi drzim palce..treba mysliet pozitivne 🙏 😇

@alexa1983 netestuj sa! nechaj to tak. nechaj to na krv. testy su blbost. len zbytočný stres. krv je na 100%. a berieš stale utorgestan/progesterone, hej? to je na udržanie plodu. nezvýšili ti dávku?