icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

nikushka1
5. feb 2017

@simulienka27 to su tie stavy co aj ja mam.davaj si do posvy jedine v den vkladu rano ustami

@alexa1983 test 12ty den po vklade snehobiely cize je to jasne😢

nikushka1
5. feb 2017

@alexa1983 prosim ta kolko vychadza ket? aj s liekmi aj so vsetkym

alexa1983
5. feb 2017

@nikushka1 to este neznamena ze nie si! Kamoska tam isla na 14 den ze test biely a poobede jej volali ze je tehu, mala nizke hcg tak jej to ani test neukazal ale na 16 den uz boli silne obe ciarky. Tak nadej umiera posledna!!! Lieky na sliznicu ten humus stoja malinko nejak do 2 eur. Progesteren asi este mas . Cisto vklad stoji 200 eur , ale my sme davali vzdy aj natrhnutie obalu embria a aj lepidlo , to je este 150 eur a 180 eur. Na vklad mozes ist od dalsieho cyklu az , lebo od 1.dna sa beru tie hnusne lieky. Mozes ist aj bez nich , no mozno nebudes mat dostatocne pripravenu maternicu .

nikushka1
5. feb 2017

@alexa1983 ale zase vies realne aka je sanca 2-3%? krvacam aj ked slabucko ale predsa a test 12ty den negativny.
som si citala pribalovy toho estrimaxu akoze dovi dopo.skor ako dieta si donesiem rakovinu. hatching neviem ci dame. ale lepidlo isto. pri prvom sme dali teraz nie a veru lutujem.tych 180 ci kolko evri by sa pri tej sialenej sume aj stratilo

nikushka1
5. feb 2017

jedine pozitivum dneska je ze konecne nemam krce

nikushka1
5. feb 2017

@renitr a ty si ako na tom?kolko sa vam oplodnilo?

alexa1983
5. feb 2017

@nikushka1 to natrhnutie by som dala ak bude treba, to ti embriologicka tesne pred vkladom povie ci sa javi tak ze by sa z obalu nedostalo. Ak sa nedostane tak sa ti neuchyti. A citala som vela clankov o tom, ze pri zamrazenych embrijkach to byva najväcsi problem ze obal nenatrhnu.

nikushka1
5. feb 2017

@alexa1983 jj ak bude treba tak dame.aj teraz sme davali lebo bolo treba.teraz sme vlastne vsetko dali okrem lepidla a teraz ma to aj stve ze sme nedali

alexa1983
5. feb 2017

@nikushka1 ja som lepidlo mala vzdy a nic .. Pokial nie ke embrijko zdrave tak mu nepomoze nic. Mne sa uchytilo ale bolo zle :( a tie reci vzdy kt pocuvam ze teraz vam vkladame naozaj najsilnejsie .. Kazdy raz tie iste zvasty 😡

nikushka1
5. feb 2017

@alexa1983 my sme 1x mali lepidlo a vyslo to a teraz nie a nevyslo a psychika je v tomto svinucha.asi dlho budem mat pocit ze sme to lepidlo mali dat ze mozno by to vyslo.
mne drabek pred vkladom tesne smevsa bavili ze by som chcela 3deti a on ze no sak teraz druhe a o nejake 2roky sa vlozi to zamrazene.a ja mu ze ak sa toto chyti a on uplne suverenne ze sak co by sa nechytilo.akokeby to bola 100% istota ze otehu.pritom kolko je sanca pri jednom vklade 30%?

alexa1983
5. feb 2017

@nikushka1 ved to.. Myslim ze 30% . Mne tvrdil teraz naposledy ze este mozem byt tehu aj po tom , co mi ciarka na teste uplne zmizla .. A ja nanho ze no jasne ...

nikushka1
5. feb 2017

@alexa1983 akoze blbe sme vsetky ci co si mysli😵

renitr
5. feb 2017

@nikushka1 vcera nam volali ze sa podarilo oplodnit 3. Tak uvidime ako sa to bude vyvijat do utorka. Boooze dufam ze to dobre dopadne

nikushka1
5. feb 2017

@renitr uplne presne jak u nas.tiez boli 4vajka a 3 sa oplodnili

renitr
5. feb 2017

@nikushka1 jeej super. V utorok este maju volat a ak vsetko bude ok tak v stredu mame vklad. A Vam sa podarilo?

nikushka1
5. feb 2017

@renitr velmi pravdepodobne ee.utorok mam krv ale test dnes negativny a krvacam.posledne dni som spinila ale dnes uz normalne krvacam.
to som ti akurat sla pisat ze si neber zo mna priklad z vysledku

renitr
5. feb 2017

@nikushka1 juuj aj tak drzim palce. Vysledok sa neda nijak ovplyvnit, ked to ma prist tak to pride. Viem ze je to tazke, mi bojujeme uz 10 rokov s IVF 5., ale aj tak verim ze teraz to dame... vsetkym babulkam co bojuju drzim palce...

alexa1983
5. feb 2017

@renitr 10 rokov??? 🙈 Preboha 😢 Aj vam zistili ze preco sa nedari?

renitr
5. feb 2017

@alexa1983 prave ze mame komplet testy ktore sa daju spravit a vsetko je ok. Proste pricina nie je. Jednoducho sa len nedari.... mm ma spermie ok. Ja ma amh 2.05. Na moj vek este ok. Mam 37. Takze len skusat.....

nikushka1
5. feb 2017

@renitr fuuu to by som nedala. ty si uplne ze super zena. ja mam pocit ze tento prvy neuspech nepredycham. ale hej ked to ma vyjst tak to vyjde bez ohladu na okolnosti.poznam babu co fajcila celu stimulku dokonca este pred vkladom si zapalila a vyslo jej to

renitr
5. feb 2017

@nikushka1 Dakujem, no aj ja som tazko prezivala tie neuspechy ale clovek sa opat pozbiera a ide dalej. Trvalo mi 1 rok kym som sa dala do kopy po 3 stimulkach za sebou. Pomohla akupunktura a zmena prace. Teraz som sa citila opat ok tak sme to skusilu. Ved uvidime ako dopadneme🙂

bosorka32
5. feb 2017

@renitr klobuk dole. Musis byt neuveritelne silna po tolkych rokoch. Neskusala si nejaku drasticku zmenu vo svojom zivote?

bosorka32
5. feb 2017

Prosim vas neviete, ci clostil vie sposobit aj skorsiu ovulaciu? Ja si len pocitam, ze zrovna, ked budem odcestovana, budem 14.-17. den cyklu. Mam cykly ale dlhe najmenej tak 35 dni, tak rozmyslam, ze asi nema zmysel IUI tento mesiac. Teda, ak by to lekar navrhol.

nikushka1
5. feb 2017

@renitr veru cas zahoji vsetko. nema vyznam riesit taketo psychicky narocne veci pokial sa na to clovek neciti lebo to je taky zaberak na psychiku ze koniec.

@bosorka32 ja by som to asi nesilila.uz ten mesiac hore dole. clostyl by nemal urychlovat pokial viem ale na 100% ti to nikto nezaruci ze ako u teba zaposobi lebo kazdy organizmus je iny

nikushka1
6. feb 2017

@renitr
@alexa1983 baby neviete ako to. je lepsie cakat kym sa mi upravi cyklus po ivf a vyplavia sa tie hormony a tak ist na ket alebo ist hned?alebo je to jedno?

alexa1983
6. feb 2017

@nikushka1 zlatik neviem :( niekto tvrdi ze hned , niekto ze nesilit telo a pockat. Ty najlepsie poznas svoje telo .. Ja som bola 2 krat po sebe hned ale treti sme uz odlozili, lebo uz som citila ze moje telo ma toho dost .. A ty aj tak budes musiet mesiac este pockat kym budes moct ist na dalsi cyklus, tak uvidis , hlavne sa musis dobre citit fyzicky aj psychycky , inak to nema zmysel ❤️

nikushka1
6. feb 2017

@alexa1983 asi ta psychika je na tom najdolezitejsia.uvidim ako sa budem citit a podla toho asi

alexa1983
6. feb 2017

@nikushka1 ved toto :( hlava je najhorsia . Mne prepina az tak , ze ked vidim tehotnu tak mi je strasne do revu :( A kedze robim v banke pri klientoch , tak fakt sa veelmi premaham aby som nespustila rev :( doma si to potom vynahradzujem s placom :( U mna to psychyka schytala na plnej ciare :( Brala som to ako hotovu a istu vec ze pri umelom otehotniem ..

bosorka32
6. feb 2017

@alexa1983 Nemozes sa na dieta tak fixovat, lebo ta to nici. Viem, ze mne sa lahko hovori, lebo sa celkom neviem vzit do tvojej koze. Stastna budes, len ked to budes ty sama so seba citit. A potom to pride same. Nebud smutna 😉

nikushka1
6. feb 2017

@alexa1983 ja tiez ze sak vyslo pri prvom vyjde aj teraz. piatok som to orevala prvykrat vcera ten test druhykrat a zajtra si tiez isto poplacem. akoze hej mam timka niekto by povedal ze to je lahsie ale podla mna nie je.sak som tam nechodila z dlhej chvile ale preto ze to druhe bejby chcem