icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

skovarik
12. dec 2017

@evaachesa
@melmel78 no čo už..1et a 1Ket ešte mám jedno embrio..dnes som bola u dr a dohodli sme sa ,že vyskúšam teraz vklad v prirodzenom cikle bez pripravi..už sa mi aj rozbieha ms tak by som mohla ísť aj na vklad cca okolo nového roka ale ešte si to premyslím ..a rozmýšľam či neskúsim lepidlo pri vklade..no mám nad čím rozmýšľať ..tak ti melmel držím palce si silná keď takto bojuješ a verim ,že sa to podari..

melmel78
13. dec 2017

@skovarik neboj raz to pride a dockame sa 😊. Je fajn ze ti vklad urobia v prirodzenom cykle, vzdy lepsie ako brat kopec hormonov a liekov. To embryo glue ( lepidlo) co chces je dost diskutabilne. Citala som si o tom a vela odbornikov sa zhoduje na tom, ze je to cisto marketing s minimalnym efektom. Ale jasne treba skusit vsetko ak je moznost. Jeden nikdy nevie

melmel78
13. dec 2017

A este som zabudla...sice do tohto centra chodim kratko, bola som tam asi 2x ale raz sa tu diskutovalo o tom, ze tu nie su tehulky co tam otehotneli. Iste ved nemaju dovod sem chodit ale chcem vas len uistit, ze som tam jednu s krasnym bruskom videla v cakarni 😊. Budem sledovat dalej

melmel78
15. dec 2017

Tak ja uz som v stimulacii. V utorok som zacala s protokolom ktory na mna zabral naposledy. Tak som hrozne zvedava ako to cele bude. Trochu ma strasia sviatky lebo neviem kedy bude odber a vklad.

skovarik
15. dec 2017

@melmel78 tak ti držím palce aby bolo veľa vajok a všetko dobre dopadne neboj..ja som sa rozhodla si dať pauzu lebo tiež by som tam musela ísť na prvý či druhý sviatok vianočný a to sa mi zdá už cez moje sily..aspoň na Vianoce chceme mat pohodu a začneme v roku 2018 a ten je už náš dievčatá 😁🙏🏻

melmel78
16. dec 2017

@skovarik dakujeeem verim ze uz to dame vsak uz to neni normalne tolko pokusov a furt nist. Snad sa do noveho roka zobudim uz s // 🙂😍

jjuulliisskkaa
22. dec 2017

@melmel78 ahoooj, kedy ides na odber vajicok? 🙂 ktory dnik? Aj nas to caka coskoro

melmel78
23. dec 2017

@jjuulliisskkaa ahojcek dnes sa to mozno dozviem lebo idem rano na uzv 😊. Ale podla vsetkeho asi 29-30.12. Ty si tiez v stimulacii?

katka8383
23. dec 2017

Ahojte zeny, zelam nam aby sme to uz v roku 2018 dotiahli do uspesneho konca 😉 Vcera mi schvalili ivf takze v januri sa ide do toho 👍

skovarik
23. dec 2017

Dievčatá šťastne a veselé Vianoce prajem..aby sme si čoskoro nasli//❤️🙏🏻😇
@melmel78 a nech je veľa vajok 😇

jjuulliisskkaa
26. dec 2017

Ahoj
@melmel78 tak ako? Ides tento tyzden? 🙂

melmel78
27. dec 2017

@jjuulliisskkaa
@skovarik ahojteee este stimulujem 🙂. Dlho ale tak hlavne aby vysledok bol. Kazdy druhy den chodim na uzv a krv. Vajka rastu a predpokladany odber cca 30-31.12 vraj. Zajtra idem zasa na uzv a zrejme sa uz dozviem termin punkcie

skovarik
27. dec 2017

@melmel78 aj mne to trvalo kým to bolo tak ako ma bit...držím palce

melmel78
28. dec 2017

@skovarik
@jjuulliisskkaa tak dnes picham Pregnyl a v sobotu je odber 🙂. Ozvem sa az budem mat po ze kolko mame vajok atd

jjuulliisskkaa
28. dec 2017

@melmel78
Drziiiim palce 👍👍👍
Co povedal doktor? Ako vyzera stimulacia? Kolko vajok narastlo?
Citam si vela o umelom oplodneni, kolko folikulov je norma pri mladej zene? Neviete mi niekto povedat?

melmel78
29. dec 2017

@jjuulliisskkaa dakujeem 😉. Priznam sa ze o pocet vajok som sa tentokrat moc nezaujimala. Realne ich tam je dost no kolko bude vhodnych na oplodnenie to netusim. Mne uplne stacia dve kvalitne co sa budu dobre vyvijat lebo aj dve si chcem dat vlozit. Pocet folikulov je dany reakciou tela na hormonalnu terapiu a vyskou AMH. Vek ani nehra rolu skor kvalita vajicok ide vekom dole zial. Ja som mala modifikovany dlhy protokol a reagujem zatial dobre na neho.

skovarik
29. dec 2017

@melmel78 silno držím palce..a pozdravujem dr a sestričky ,že prídem čoskoro 😁👍🏻..a budem čakať dobre správy ..

jjuulliisskkaa
30. dec 2017

@melmel78 drzim ti dnes palce😊👍 o kolkej to mas?
Dakujem za vysvetlenie😌

melmel78
30. dec 2017

@skovarik
@jjuulliisskkaa taaak uz to mam za sebou 🙂 . Rano na 8h sme tam mali byt a odber bol cca okolo 8:45h. V priestoroch som bola prvy krat a musim povedat ze mi to bolo prijemnejsie ako vo velkom centre kde okolo lieta vela ludi a je tam hluk. Personal velmi prijemny. Na izbe bolo aj jedno dievca co brala nejake infuzie ta lezala dlho. Mna pustili cca po hodine a pol. Zobrali 8ks vajok co ma prekvapilo cakala som menej. No dolezita je kvalita nie kvantita. Zajtra embryologicka bude volat ze kolko sa podarilo oplodnit. Dali sme si ICSI a samozrejme predlzenu kultivaciu.

@skovarik a ty kedy tam ides? Uz stimulujes?

evaachesa
31. dec 2017

Ahojte babyy, aj ja uz stimulujem a v polke januara by sme mali ist na to 🙂 drzim nam vsetkym palce a hlavne stastny a plodny Novy rok 😘😉

skovarik
31. dec 2017

@melmel78 ja mám zamrazené ešte jedno takte ja sa chystám na Ket..ale asi až vo februári chceme si užiť a ísť lyžovať..som rada ,že to máš za sebou a napis koľko máte bojovníkov ..prajem krásneho Silvestra a šťastný plodný nový rok

jjuulliisskkaa
31. dec 2017

@melmel78 no supeeeeer, ake to bolo? Izby tam ako vyzeraju? Boli tam aj kocky co boli uz na vklad?
Kto ta robil? 🙂 dr drabek? Daj vediet co ta emryologicka, drzim palce!!

melmel78
31. dec 2017

@skovarik jasne ak mas mrazakov treba uzit vsetko po com tuzis aby si spokojne mohla tehulkovat 🙂.

melmel78
31. dec 2017

@jjuulliisskkaa
@skovarik dnes nam volali ze z tych 8 sa 5 oplodnilo a 3.1 budu volat o kolkej bude 4.1 vklad a ako vyzeraju bojovnici. Neviem kolko je tam izieb ale ja som bola v jednej kde boli 2 a 2 postele oddelene prieckou. Bolo to v pohode. Na izbe bola jedna holka co bola na vklade. A potom dalsia co bola na infuzii. Mne odber robila Petrova k nej aj chodim. Embryologicka sa mi zdala unavena. Snad bude vsetko ok s nasimi krpcami 😉

jjuulliisskkaa
31. dec 2017

@melmel78 dakujem za infooo, dufam ze vsetko dobre dopadne 👍🙏

emma85
1. jan 2018

Ahojte zienky, len vas chcem pozbudit a napisat zopar pozitivnych info. My sme sa snazili o babo 7 rokov, tazka endometrioza, vela operacii, vela pokusov v Iscare kde ma hrozne sklamali a znechutili. Bohuzial, embryjka sa mi nikdy neuhniezdili. Potom sme si dali chvilku pauzu a minuly rok vyskusali Repromedicu. Velmi sa nam tam pacilo, utulnejsie priestory a hlavne iba jeden lekar (dr. Drabek), takze mal vzdy prehlad o mojom stave a neposuvali si ma ako horuci zemiak. Jeho vysetrenia boli vzdy velmi precizne a profesionalne. Chodili sme tam cca pol roka kym sme sa dopracovali k odberom, bolo vela komplikacii. Ale nakoniec po prvom vklade (2 emryjka) cakame dvojickyy!!! Momentalne som v 30-tom tyzdni a snazime sa vydrzat co najdlhsie! Len chcem povedat, ze vdaka dr Drabekovi sa nam to podarilo, nikdy nic nepodcenil, odhalil veci co ini nie a promtne ich riesil! Bolo to na dlhe lakte, velmi unavne ale stalo to za to!!!! Tesime sa na nase krasne dievky a dufam ze vsetko dobre dopadne. Ked uz sme presli tak dlhu cestu! Baby, rozhodne to nevzdavajte a bojujte! Vysledok stoji za to! 🙂 som v kontakte s dalsimi dvoma babami, ktorym to vyslo v repromedice (spoznali sme sa pocas odberov 🙂 )

jjuulliisskkaa
1. jan 2018

@emma85 krasny priiiibeh, z celeho ❤️ Vam gratulujem k dvojickam 😍
Citila si po vklade nieco? Prve priznaky tehu si kedy mala?

emma85
1. jan 2018

@jjuulliisskkaa dakujeme! ❤ tesne po vklade som nic necitila. Az v obdobi ked som mala dostat normalne kramy, som mala krce a myslela som si ze je vsetko stratene. Ale nekrvacala som, iba som mala krce ako pred mrchou. Potom to prestalo. Testy som si nerobila, uz som z nich bola zdeptana. Pockala som si na krv. Tehu priznaky som mala az neskor, po teste, taky zaludok na vode. To som mala cely prvy trimester, ziadne zvracanie,iba ten zaludok.

melmel78
2. jan 2018

@emma85 ja sa pripajam tiez ku gratulacii a z celeho srdca zelam aby si to dotiahla do konca uspesne 😘. Pocas tehu si chodila k dr. Drabekovi aj nadalej? Ja mam tesne pred vkladom 4.1 je moj velky den. Tiez budu vkladat 2 embryjka. Pevne dufam ze nam to vyjde. My bojujeme tiez velmi dlho a pred tym sme chodili rovnako do Iscaru kde ma zial sklamal pristup. Odisli sme a tu nas riesi dr Petrova. Tak isto velka odbornicka ktorej doverujeme.

emma85
2. jan 2018

@melmel78 ja som sa po prvom potvrdzujucom ultrazvuku vratila k svojmu gynekologovi, chodim do Kocha a tam mam aj vsetky poradne. Drzim ti velmi palce aby tento pokus konecne vysiel! 🙂 ja som sa po vklade dala vypisat na PN, nechcela som riskovat. V iscare ma dost znechutili, uz som si tam pripadala ako na beziacom pase a hrozny pristup. Ked nastali komplikacie ani bu ani mu. Akoby som neexistovala a nic sa nestalo. V repromedike to bolo uplne ine.