icon

Nové centrum Repromedica

petrapet
7. máj 2014

Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉

blue_horsetalk
6. jan 2018

@nadej2018 urcite nevadi.

nadej2018
6. jan 2018

@blue_horsetalk
Chcem len dat nadej vam vsetkym, pretoze viem ake to je ked sa nedari, skoro dva roky sme skusali, a v tomto centre od sestriciek, cez doktora az po emryologicku su vsetci uzasni a verim, ze pomozu vsetkym 🙂

evaachesa
6. jan 2018

@nadej2018 silno ti drzim palce nech je vsetko v poriadku a fazulka pekne rastie : ) hlavne vela oddychuj : ) mna caka odber vajicok niekedy koncom dalsieho tyzdna tak som uz celkom napata : )

nadej2018
6. jan 2018

@evaachesa dakujeeeem ❤️
A drzim ti velmi palce😍 Nech si o par dni tehulka

blue_horsetalk
Autor odpoveď zmazal
evaachesa
8. jan 2018

@nadej2018 aj ja dakujem 🙂

melmel78
9. jan 2018

ahojte, tak kto je dalsi na odber vajok alebo na vklad? Nejako sa to tu rozpisalo, tak stracam prehlad 😀 Ja sa zatial drzim, uz 5 den po ET, tak som zvedava, ako to pojde dalej. Zatial na sebe nepozorujem nic, okrem toho, ze ma bolia prsia a brucho mam nafuknute. Ale som pod liekmi od zaciatku, takze tazko rozlisit co som ja a co lieky.

evaachesa
9. jan 2018

@melmel78 ahoj melmel, mna caka odber vajok asi v nedelu alebo v pondelok : ) aj ja som taka nafuknuta ako mensi balon : ) odber si mala v anesteze? Bolo to v pohode alebo si mala aj bolesti? Drzim ti palceee : )

melmel78
9. jan 2018

@evaachesa ahoj dakujem, odber sa vzdy robi v kratkej anesteze a nemusis sa nicoho bat. Zaspis ani nenaratas do 10 ;). Neboli to a ja som dokonca ani nekrvacala. Bolesti tak isto budu minimalne a nikdy som si nemusela dat nic od bolesti. Drzim ti palce daj potom vediet kolko vajok si mala

nadej2018
10. jan 2018

Ahojteee🙂 tak ja testujem od piatku aj pepino testami, konecne ich vidim pozitivne :D
Horny robeny v piatok vecer (6 dni po ET), stredny v nedelu rano a spodny dnes 😍 Dufam ze tmavneme dostatocne.

skovarik
10. jan 2018

@nadej2018 juuuj tfuj tfuj držím ti palce..😇
@melmel78 aj tebe ..očakávam už len pekne správy🙏🏻 ..ja vás budem sledovať a už keď my všetky napíšete ,že ste tehu tak si pôjdem pre nanuka😂

melmel78
10. jan 2018

@nadej2018 jeeej super gratulujem 😘. Tmavnes pekne. Cize testovala si cca kazde tri dni. Ake embryjka mas zavedene? Ja som dnes 6 den po ET ale nemam odvahu. Dnes som bola za dr aby mi kukla ci nemam hyperstimulak ale na stastie je vsetko ok. Samozrejme nic nebolo vidiet este je skoro ale preventivne pichla Pregnyl 5000IU zasa. To zas kym sa mi vyplavi z tela tak potrva a to som sa chcela tesit ze ma prsia bolia uz z tehu

melmel78
10. jan 2018

@skovarik ja sa uz bojim tesit, ale na stastie mam chlapa, ktory ma vzdy povzbudi a tusim ma viac optimizmu ako ja 🙂 . Sibe mi, ale neda mi nekontrolovat sa, proste vzdy k tomu sklznem. Sice mam kadejake priznaky, ale to vsetko je z liekov este....po transfere a par dni po nom mi pichli Pregnyl polovicne davky a dnes dalsiu mega davku. Vraj je to dobre na udrzanie tehu. Aj pred cca rokom a pol ked som ostala tehotna mi to takto doktorka riesila a vyslo to. Ja som tiez 6.den ako nadej2018, no testovat nebudem, pretoze Pregnyl by ma prekvapil. Takze u mna sa velmi zle hodnoti, co je a co nie je moj priznak tehu :(

skovarik
10. jan 2018

Neboj vide to,ty sa ani netestuj lebo však pregnyl ti môže ukázať dve čiarky a to fakt nevies či to je alebo nie...tak ešte týždeň a ideš na krv..hlavne veľa pi veď voda je život a tes sa tej malej bodke..držím palce
@melmel78

nadej2018
10. jan 2018

Zajtra rano idem na krv, takze prva velka skuska, dalsia bude ultrazvuk a srdiecko ❤️
Drzim nam vsetkym palce, velmi velmi 😍

melmel78
10. jan 2018

@nadej2018 daj vediet ake mas hcg 😍 a ozaj priznaky uz mas?

nadej2018
10. jan 2018

@melmel78 dakujem, daaam 😍
Anooo ja uz som aj ten 6ty den mala, krce v brusku, priserna unava, zaha, ale tiez som vsetko pripisovala progesteronu.
Teraz citim podbrusko a prsia 🙂

katka8383
10. jan 2018

Ženy ja sa z vás tak teším 😍 Držím palce každej 🙏
Ja mám zajtra svoju prvú 💉 panický strach musí ísť bokom 😉

nadej2018
10. jan 2018

@katka8383 dakujemeee😍
Aj ja tebe drzim palceky, aby si mala este tento rok babatko😍👶🏻

skovarik
10. jan 2018

@nadej2018 budem čakať pekne správy..
@katka8383 a tebe držím palce aby si to dobre zvládla a všetko išlo tak ako ma..a hlavne //🙏🏻

evaachesa
10. jan 2018

@nadej2018 budem drzat palceeee : ) aj ja tam budem rano ..idem na kontrolu : )

evaachesa
10. jan 2018

@katka8383 to zmaknes neboj nic, vobec to nie je take hrozne ;)

nadej2018
10. jan 2018

@evaachesa o kolkej mas kontrolu? 😍

evaachesa
10. jan 2018

@nadej2018 7:45 .. a ty? : )

nadej2018
10. jan 2018

@evaachesa ja asi az na 8:45, do 9 treba prist na krv tusim 🙂

blue_horsetalk
10. jan 2018

Drzim vam palce baby. Silno.👍🙏✊

skovarik
10. jan 2018

@blue_horsetalk a ty ako sa máš?uz máš po vlkade?ako sa cítiš?

evaachesa
10. jan 2018

@nadej2018 ano do 9tej su odbery ale ja mam prist tak skoro. Tak zajtra piiis ale verim tomu ze budu pozitivne spravy : )

blue_horsetalk
Autor odpoveď zmazal
evaachesa
10. jan 2018

@blue_horsetalk kvoli comu hned ivf? A preco mas zly pocit? Nie kazdej sa podari otehotniet hned na prvy sup takze podla toho si nemozes robit obraz. Tolko faktorov zohrava rolu ze pocat ci uz prirodzene alebo pomocou ivf je fakt zazrak podla mna.