Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@blue_horsetalk
Chcem len dat nadej vam vsetkym, pretoze viem ake to je ked sa nedari, skoro dva roky sme skusali, a v tomto centre od sestriciek, cez doktora az po emryologicku su vsetci uzasni a verim, ze pomozu vsetkym 🙂
ahojte, tak kto je dalsi na odber vajok alebo na vklad? Nejako sa to tu rozpisalo, tak stracam prehlad 😀 Ja sa zatial drzim, uz 5 den po ET, tak som zvedava, ako to pojde dalej. Zatial na sebe nepozorujem nic, okrem toho, ze ma bolia prsia a brucho mam nafuknute. Ale som pod liekmi od zaciatku, takze tazko rozlisit co som ja a co lieky.
@evaachesa ahoj dakujem, odber sa vzdy robi v kratkej anesteze a nemusis sa nicoho bat. Zaspis ani nenaratas do 10 ;). Neboli to a ja som dokonca ani nekrvacala. Bolesti tak isto budu minimalne a nikdy som si nemusela dat nic od bolesti. Drzim ti palce daj potom vediet kolko vajok si mala
@nadej2018 jeeej super gratulujem 😘. Tmavnes pekne. Cize testovala si cca kazde tri dni. Ake embryjka mas zavedene? Ja som dnes 6 den po ET ale nemam odvahu. Dnes som bola za dr aby mi kukla ci nemam hyperstimulak ale na stastie je vsetko ok. Samozrejme nic nebolo vidiet este je skoro ale preventivne pichla Pregnyl 5000IU zasa. To zas kym sa mi vyplavi z tela tak potrva a to som sa chcela tesit ze ma prsia bolia uz z tehu
@skovarik ja sa uz bojim tesit, ale na stastie mam chlapa, ktory ma vzdy povzbudi a tusim ma viac optimizmu ako ja 🙂 . Sibe mi, ale neda mi nekontrolovat sa, proste vzdy k tomu sklznem. Sice mam kadejake priznaky, ale to vsetko je z liekov este....po transfere a par dni po nom mi pichli Pregnyl polovicne davky a dnes dalsiu mega davku. Vraj je to dobre na udrzanie tehu. Aj pred cca rokom a pol ked som ostala tehotna mi to takto doktorka riesila a vyslo to. Ja som tiez 6.den ako nadej2018, no testovat nebudem, pretoze Pregnyl by ma prekvapil. Takze u mna sa velmi zle hodnoti, co je a co nie je moj priznak tehu :(
Zajtra rano idem na krv, takze prva velka skuska, dalsia bude ultrazvuk a srdiecko ❤️
Drzim nam vsetkym palce, velmi velmi 😍
Ženy ja sa z vás tak teším 😍 Držím palce každej 🙏
Ja mám zajtra svoju prvú 💉 panický strach musí ísť bokom 😉
Drzim vam palce baby. Silno.👍🙏✊
@blue_horsetalk a ty ako sa máš?uz máš po vlkade?ako sa cítiš?
@blue_horsetalk kvoli comu hned ivf? A preco mas zly pocit? Nie kazdej sa podari otehotniet hned na prvy sup takze podla toho si nemozes robit obraz. Tolko faktorov zohrava rolu ze pocat ci uz prirodzene alebo pomocou ivf je fakt zazrak podla mna.

@nadej2018 urcite nevadi.