Nové centrum Repromedica
Ahojte baby, rada by som začala novú tému a to IVF v novom centre Repromedica. Tri cykly som už absolvovala a prišlo na ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť do ďalšieho cyklu a rozhodli sme sa ho absolvovať v Repromedice. Už sme tam boli na konzultácii a prvý dojem je úžasný, krásne priestory a milí personál. Boli sme u doktorky Ďurechovej. Rada by som sa podelila o skúsenosti a zážitky s niekým, prípadne by sme sa mohli navzájom podporiť. Tak ak sa chystáte, napíšte, budem rada. PS: všetkým snažilkám držím palce 😉
@melmel78 ano aj na mna tak zrazu prisla bolest v podbrusku, niekolko dni to trvalo ze dost casto som mala krce, a uz aj testik bol pozitivny😍 Nechces skusit? Jasom sa tak klepala ked som si robila prvy, ale stalo to za to 😍 Asi by som nevydrzala to napatie od zobratia krvi az po telefonat ci ano alebo nie 😀
@melmel78 ahoj ved jj uvime ako to budem zvladat. A ake vitaminy si uzivala? 😉
@evaachesa po transfere to jeje kedy? Ked ti odoberu vajicka,ci vlozia emryjo? Ucim sa este,len v tomtom pohybovat tak neviem. 😉
@skovarik ahoj dakujem. No pracujem ako montazny pracovnik. Cize urcite si budem chciet oddychnut. A tie vajicka odoberaju pod narkozou,ze? Dakujem. Ja,len potrebujem upovedomit veduceho zmenyna,ze budem pn. Este ideme len na konzultaciu,ale u nasnas v praci je lepsie ak vie veduci dopredu,ze v blizkejpohode buducnosti budem pn.
@melmel78 silno drzim palce aby to bolo ono 😉👶😘
@susinka2901 áno pod narkozou je to zato celkom zaberak v ten deň som bola ubolenú a ešte asi tak dva dni som cítila cely spodok a v klad som mala 5dni po lebo sme si zaplatili predĺženú kultiváciu..a to podbrusko mna pobolievalo cely cas až do menzesu lebo však stých hormónov ti nárastu mega folikuli a ja som mala aj po obere pocit ,že stále to tam je citlivé..a ináč ak máš namáhavú fyzickú prácu dala by som sa vypísať od začiatku lebo keď ti začnú rast folikuli a bude ich veľa a veľké tak sa neodporúča ani sex ani cvičiť ani veľkú námahu lebo ti môžu prasknúť..
@susinka2901 obvodná ta vypise bez problémov..centrum nedáva pnku
@skovarik prave preto je dobre,ze to viem. Viem sa dohodnut s veducim aby ma pocas tychto dni daval na lahke pozicie. Mame takych viacero takze da sa to,len ho musim informovat. Dakujem,ale za vysvetlenie lebo aspon viem,ze budem musiet robit lahsie pozicie 😉. Posielam 💙 za odmenu. 😉
@susinka2901 presne ako pisala skovarik...az po vklade embryjok asi na 5ty den od oplodnenia vajok spermiami.
@skovarik a priplacali ste si aj dalsie veci ako hatching a embryo glue? Pripadne macs?
@nadej2018 ja som sralo test psychicky nezvladnem 😊. Pockam este co priznaky a moje telo dalej. No a vo stvrtok idem na krv. Test spravim den pred odberom krvy aspon budem vediet na com som a uz si to pojdem len potvrdit. Ozaj a prsia ta kedy zacal boliet? Boleli ta cely den alebo len obcas? Lebo mna napriklad cez den moc nie az na vecer sa vsetko zrazu prejavi. No nie je to denne tak preto sa mi to nezda. Nepamatam si presne moje priznaky z minuleho tehu tak si to neviem porovnat. Ty sa ako citis?
@susinka2901 drzim palce aby ti vsetko vychadzalo je to hlavne zaberak na nervy 😘. Ja som dlhodobo pila caj na podporu otehotnenia pre zeny nad 35 je to zmes byliniek. K tomu Pink fertil vitaminy beriem pol roka a este kvapky D vitamin. Ten mi predpisala dr lebo som ho mala malo. No v zime vacsina ludi ma malo. Kedze sa moje telo nevedelo spamatat aj som sa zle citila zacala som brat aj matersku kasicku. Postupne sa mi vsetko upravilo. Teraz kasicku neberiem lebo ovplyvnuje hormony. Ona sa zvykne brat ako kura cca 2-3 mesiace
@evaachesa iba predĺženú kultiváciu a napichovanie vajíčok ale len tri sme si dali lebo sme mali veľmi dobrý spermiogram aj sa pYtali muža či nechce ísť darovať taký ho mal dobrý tak nás pobavili..iné sme si nedávali keďže výsledky boli dobre..ale keď pôjdem na ket asi skúsim to lepidlo ..už nemám čo stratiť keďže je to posledné embrio a skúsim si ho dať v prirodzenom cykle bez hormónov iba progesteron bud brat..
@evaachesa že aj za to napichovanie platíš rôzne mas balíčky 3vajicka sú iná cena a viac zas iná..ostatne vajka sme nechali oplodniť prirodzene mali sme ich 8 oplodnenych a z nich 4dozreli do blastocisty to je po tej predĺženej kultivácii zato tiež sa priplaca..keď je predĺžená vklad sa robi 5den od odberu ak nechceš si priplatiť tak sa vklad robi na 3den a to máš zadarmo..máš to na ich stránke v ceniku len sú to skratky ale lekár ti to vysvetli a potom aj embriolog..
@skovarik ahaa, teraz uz chapem...len mi to nejako neslo do hlavy. Ano to vsetko viem..lekar aj vravel ze ocakava viac ako 3 vajka. My si dame napichnut vsetky a samozrejme zmrazit..co som ratala tak budeme platit cca 1300e mimo injekcii co nas stali nieco vyse 300. Je to zalostne kolko si clovek musi platit aj ked to ma schvalene cez poistovnu : (
@nadej2018 sikovna ze prirodzene sa podarilo 😊. No ja som podstatne starsia budem mat 40 a snazime sa o prve. Asi som to tu niekde aj pisala ale prve tehu nedopadlo dobre zial a bolo to pred rokom a pol. Inak sa snazime dlllho roky uz veru. Chodime do centra 5 rokov ale do Repromediky len chvilu kvoli doktorke. Tak teraz dufam ze nam to vyjde uz
Dievčata mam na predaj nejake lieky...uplne symbolicky... crinone, decapeptyl a pregnyl 5000. Ak by vam niečo trebalo dajte vediet. Dik
Ahojte zienky papier pre pistovnu Vam dali v centre,ci?
@susinka2901 všetko ti dajú tam
@skovarik a vies mi aj povedat ako, dlho sa potom cca caka na schvalenie?

Tak dnes sa citim fakt divne 😮. Som 10 den po transfere ale nie som vo svojej kozi. Cely den mi nic nebolo az neskoro vecer neprijemne pichanie v podbrusku a posve a vsetko ma svrbi.